YS Halkın Polisi 262.Bölüm (Yeni Bölüm)

o tabure kafalı hep öyledir zaten kırk kez anlat anlamıyor bişeyden :)
Ben mi 😱 sahi sen ne söylemiştin :A :A

Aaa bu arada protestodan dolayı @pompy sana çok kızgındı gönlünü almışsındır işte benim desterem dedim afferim :A :A :A @gözlemci @eskici
Filmin sonunda @destere seni elaktirikli desteresiyle seni doğruyacak :A :A Kaçacak delik arayacaksın @pompy nin bomba yüklü kamyonunda nefes alacaksın :A

@pompy sen ve @destere den bir Sen Anlat Karadeniz çıkarabilir :A @Çiğdem- sen nefes karakteri gibi @destere nin elinden kaçmaya çalışıyorsun çünkü 8 senedir senin peşini bırakmadı ve yakaladığında taciz ediyor :A şiddete boyun eğmeyen kadın olabilirsin :A :A
Aaa evet o ben olurum ama @destere beni kurtaran olsun oğlanın gittiğini gördün hemen dakıkasında başladın çekiştirmeye :A :A :A

Aaa karıştırmışsınız ortalığı :F

Bunlar destere yokken benim tarafımda destereyi kötülüyor ne işler çeviriyor diye :A
Ben yokkende destereyi gazlamışlar Çiğdem sana sapık diyor diye kuru iftira :A :A :A
ama ben artniyetlilere kanmadım @eskici ile @gözlemci beni tuzağa düşüreceklrdi güya kendileri tuzağa düşüp kaçıp gittiler :)
Bizim kimseyi çekiltirdiğimiz yok doğruları söylüyoruz sadece ama siz unutuyorsunuz :A :A
Aaa nediyorsunuz bee :A İki bunak biribirinizi bulmuşsunuz :A @eskici

Ağzından tek kelime daha çıkarsa cehennem sıcakları gibi yanan fırında tereyağlı iskender yapar @pompy senden :A
Kesinlikle katılıyorum bunamış bunlar ayoll :A :F

Aman boşver iki bunak ıslatıp ıslatıp aynı şeyleri önümüze seriyorlar :A :A
Bizim kimseyi çekiltirdiğimiz yok doğruları söylüyoruz sadece ama siz unutuyorsunuz :A :A

Kesinlikle katılıyorum bunamış bunlar ayoll :A :F
Aaa galiba kendimizi küçültme hayallerinden uyanıp hayatlara bakmalıyız @destere :( Şaka maka ihtiyarladık :( :( :(
OooRg0.png