YS Halkın Polisi 257.Bölüm (Yeni Bölüm)

Ne var destek olsan, ölür müsün :A insanlık namına yardım istiyor çocuk

Hahaah bunlar ne ya sesli güldüm :F :F :F

Şuan evde ben @destere @pompy @Çiğdem-
58e78bd718c773296ce198de
bir destek olacağızda anlamıyoruz konuyu anlasak ne biçim destek fırlatacağım:) ama işte öylesine bakıyoruz senaryoya :)

ben protesto ediyorum seni dolap sahnesini unutmadık unutturmayız :)
Merak etme o dolap normale döndü gücü güneş ışığı yok etti ve o dolabı satanın Peşine düştüler o dolap bir tek sende yok İstanbulda her yerde çıktı Doğan ve ilayda fark etti @destere dolaplar Transilvanyadan gelmiş

@destere dolabın nerden geleceği belli olmaz işte @destere @gözlemci

Merak etme o dolap normale döndü gücü güneş ışığı yok etti ve o dolabı satanın Peşine düştüler o dolap bir tek sende yok İstanbulda her yerde çıktı Doğan ve ilayda fark etti @destere dolaplar Transilvanyadan gelmiş

@destere dolabın nerden geleceği belli olmaz işte @destere @gözlemci
Hahaha Otel Transilvanya vardı ordan dolap mı getirdin :F :F

Ne var destek olsan, ölür müsün :A insanlık namına yardım istiyor çocuk

Hahaah bunlar ne ya sesli güldüm :F :F :F

Şuan evde ben @destere @pompy @Çiğdem-
58e78bd718c773296ce198de

@Çiğdem- sonunda sende fırçadan nasibini aldın :) pompoy bir değişmiş içine şeytan kaçmış sanırım :)
@pompy de yedi sonunda kafayı gerçekten :F Gözlük Kalp Dis sık sık ifadeler kullanıyor iyi alıştı ayoll :A :A :A Biz 40 yılın başı buna şahit olup şaşırmayı özledik pompy özelliğini yitirmeye başladı :A :A :A

Hep @Harunnn60 boykotu yüzünden :A :A :A

@pompy de yedi sonunda kafayı gerçekten :F Gözlük Kalp Dis sık sık ifadeler kullanıyor iyi alıştı ayoll :A :A :A Biz 40 yılın başı buna şahit olup şaşırmayı özledik pompy özelliğini yitirmeye başladı :A :A :A

Hep @Harunnn60 boykotu yüzünden :A :A :A
daha dur protestomuza devam edelim pompy sonunda forumda cıbıl şekilde soyunup koşturmaya başlayacaktır :)

daha dur protestomuza devam edelim pompy sonunda forumda cıbıl şekilde soyunup koşturmaya başlayacaktır :)
@pompy in bir derdi varmış ben @destere yardımcı olur demiştim :A

pompyin yakın arkadaşının eski kız arkadaşı pompy e çıkma teklifi edecekmiş ama pompy arkadaşına ayıp etmek istemiyormuş örnek olsun sana :A

@pompy in bir derdi varmış ben @destere yardımcı olur demiştim :A

pompyin yakın arkadaşının eski kız arkadaşı pompy e çıkma teklifi edecekmiş ama pompy arkadaşına ayıp etmek istemiyormuş örnek olsun sana :A
demin @gözlemci ye anlatıyordu derdini :) çok ilginç bir derdi varmış üniversitedeyken kızın biri gelip bunun üstüne oturmuş pompy bunalıma girmiş falan öyle bişey anlatıyordu :)

Hahahah Aaa yaşadıklarını ve rüyalarını dizi yapıyor bitmeyen senaryo cnm :F
İsterse benim aşk hayatımdan yapabilirim ardından vampir diye ağlar

@destere bu diziye destek vermezsen hep olmamışa basalım bence @Harunnn60 a ve @sokak hepsi onların suçu platonik aşklardan aşk beğenin çevik kuvvet üstünüze gaz bombası Atacak tazyikli suyuda hazır tutuyorum, @Yiğitt

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco