Meltem gibi beyaz bayrakı çeker @gözlemciÇiğdem'in mücadele edecek halimi var yazın fındık toplamaya bile üşeniyor, ondan ne beklenir
Meltem gibi beyaz bayrakı çeker @gözlemciÇiğdem'in mücadele edecek halimi var yazın fındık toplamaya bile üşeniyor, ondan ne beklenir
Anlamak önemli değil kalp bas geç he de geç yani dimi @pompybir destek olacağızda anlamıyoruz konuyu anlasak ne biçim destek fırlatacağım ama işte öylesine bakıyoruz senaryoya
Senin aşk hayatın sende kalsın başkaları da çekmesin boşver @destere@destere ye sor benim aşk hayatım gibi dizimi istiyor diye
@destere gizliden yazdıklarımızı okuyor ama senaryonu okumuyor protesto ediyor
bir destek olacağızda anlamıyoruz konuyu anlasak ne biçim destek fırlatacağım ama işte öylesine bakıyoruz senaryoya
İstersen benim aşk hayatımdan senaryo yapabilirim kızların dünyasına tranva yaşamazsanbir destek olacağızda anlamıyoruz konuyu anlasak ne biçim destek fırlatacağım ama işte öylesine bakıyoruz senaryoya
Sen hee de geç işteyazdıklarınız anlaşılır şeyler en azından kızlar, okul, üstüme oturdu falan filan renkli sohbetler oysa senaryo çok kasvetli
ben protesto ediyorum seni dolap sahnesini unutmadık unutturmayızİstersen benim aşk hayatımdan senaryo yapabilirim kızların dünyasına tranva yaşamazsan
Bende anlıyorum ama anlamayanlar için demiştim sonuçta destek şartNiye kimse anlamıyorumn diyo ben @pompy ozancığımın senaryolarını gayet güzel anlıyorum
Bende anlıyorum ama anlamayanlar için demiştim sonuçta destek şart
Merak etme o dolap normale döndü gücü güneş ışığı yok etti ve o dolabı satanın Peşine düştüler o dolap bir tek sende yok İstanbulda her yerde çıktı Doğan ve ilayda fark etti @destere dolaplar Transilvanyadan gelmişben protesto ediyorum seni dolap sahnesini unutmadık unutturmayız
Hahaha Otel Transilvanya vardı ordan dolap mı getirdin
@pompy de yedi sonunda kafayı gerçekten Gözlük Kalp Dis sık sık ifadeler kullanıyor iyi alıştı ayoll Biz 40 yılın başı buna şahit olup şaşırmayı özledik pompy özelliğini yitirmeye başladı@Çiğdem- sonunda sende fırçadan nasibini aldın pompoy bir değişmiş içine şeytan kaçmış sanırım
daha dur protestomuza devam edelim pompy sonunda forumda cıbıl şekilde soyunup koşturmaya başlayacaktır@pompy de yedi sonunda kafayı gerçekten Gözlük Kalp Dis sık sık ifadeler kullanıyor iyi alıştı ayoll Biz 40 yılın başı buna şahit olup şaşırmayı özledik pompy özelliğini yitirmeye başladı
Hep @Harunnn60 boykotu yüzünden
@pompy in bir derdi varmış ben @destere yardımcı olur demiştimdaha dur protestomuza devam edelim pompy sonunda forumda cıbıl şekilde soyunup koşturmaya başlayacaktır
demin @gözlemci ye anlatıyordu derdini çok ilginç bir derdi varmış üniversitedeyken kızın biri gelip bunun üstüne oturmuş pompy bunalıma girmiş falan öyle bişey anlatıyordu
Hahahah Aaa yaşadıklarını ve rüyalarını dizi yapıyor bitmeyen senaryo cnmdemin @gözlemci ye anlatıyordu derdini çok ilginç bir derdi varmış üniversitedeyken kızın biri gelip bunun üstüne oturmuş pompy bunalıma girmiş falan öyle bişey anlatıyordu
İsterse benim aşk hayatımdan yapabilirim ardından vampir diye ağlarHahahah Aaa yaşadıklarını ve rüyalarını dizi yapıyor bitmeyen senaryo cnm