Halkın Polisi 193.Bölüm

Dünkü bombadan sonra gidemedim
En son 2002 2003 te İngiliz konsolosluğuna olan bombalı saldırı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tekrardan geçmiş olsun Allah korumuş valla bir daha bu tür olayların olmamasını temenni ediyorum

tekrardan geçmiş olsun Allah korumuş valla bir daha bu tür olayların olmamasını temenni ediyorum
Galiba hedef kapanan Üniversitelerden öğrenci almasın diye yaptılar alanları patlatırız dediler benim üniversite rahat güvenlik fazla bir tek şirinevlerde güvenlik az

Orası süpriz ama zeyno ağır yaralı olucak tunç ekibin tanıdığına uyuşturucu içerken yakalanıcak çünkü bombadan sonra lösemi oldu şimdide uyuşturucuya alıştı

çok güzel bir bölüm olacak yani :)

çok güzel bir bölüm olacak yani :)
İki ekip ortaklaşa çalışıyordu Ali ozan müdür ve Rıza müdür yani organize şube ama yerine İsmail Başkomiser ve ekibini getirdiler Ali ozan müdür ve ekibini de taksim asayiş büro Amirliğine sürdüler

İki ekip ortaklaşa çalışıyordu Ali ozan müdür ve Rıza müdür yani organize şube ama yerine İsmail Başkomiser ve ekibini getirdiler Ali ozan müdür ve ekibini de taksim asayiş büro Amirliğine sürdüler

ismail başkomiserin paralelci olduğu ne zaman ortaya çıkar senaryonda ??

Evet cevher şanlının ikiz kardeşi geliyor 195.BÖLÜMDE Fırat kalkanı operasyonu durdurmak için Suriye istihbaratı görevlendirecek yani nizamettin şanlı

Cevher sanli kimdi :D