tekrardan geçmiş olsun Allah korumuş valla bir daha bu tür olayların olmamasını temenni ediyorumDünkü bombadan sonra gidemedim
En son 2002 2003 te İngiliz konsolosluğuna olan bombalı saldırı
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tekrardan geçmiş olsun Allah korumuş valla bir daha bu tür olayların olmamasını temenni ediyorumDünkü bombadan sonra gidemedim
Galiba hedef kapanan Üniversitelerden öğrenci almasın diye yaptılar alanları patlatırız dediler benim üniversite rahat güvenlik fazla bir tek şirinevlerde güvenlik aztekrardan geçmiş olsun Allah korumuş valla bir daha bu tür olayların olmamasını temenni ediyorum
ölen olacak mı peki senaryoda ??@ömer karataş Aylinin doğum gününde kan gövdeyi götürecek senaryomda
Halktan ölen olucak konsere gidenlerdenölen olacak mı peki senaryoda ??
ekibe ne olacak peki ??Halktan ölen olucak konsere gidenlerden
Orası süpriz ama zeyno ağır yaralı olucak tunç ekibin tanıdığına uyuşturucu içerken yakalanıcak çünkü bombadan sonra lösemi oldu şimdide uyuşturucuya alıştıekibe ne olacak peki ??
çok güzel bir bölüm olacak yaniOrası süpriz ama zeyno ağır yaralı olucak tunç ekibin tanıdığına uyuşturucu içerken yakalanıcak çünkü bombadan sonra lösemi oldu şimdide uyuşturucuya alıştı
İki ekip ortaklaşa çalışıyordu Ali ozan müdür ve Rıza müdür yani organize şube ama yerine İsmail Başkomiser ve ekibini getirdiler Ali ozan müdür ve ekibini de taksim asayiş büro Amirliğine sürdülerçok güzel bir bölüm olacak yani![]()
ismail başkomiserin paralelci olduğu ne zaman ortaya çıkar senaryonda ??İki ekip ortaklaşa çalışıyordu Ali ozan müdür ve Rıza müdür yani organize şube ama yerine İsmail Başkomiser ve ekibini getirdiler Ali ozan müdür ve ekibini de taksim asayiş büro Amirliğine sürdüler
O bir kaç bölüm sürer adam uyanıkismail başkomiserin paralelci olduğu ne zaman ortaya çıkar senaryonda ??
evet uyanık keşke senaryonda cevher şanlı doktor veysel gibi karakterlerde olsaydı önceki bölümlerde kullandıysan o karakterleri tamamO bir kaç bölüm sürer adam uyanık
Kullandım cevherin ikiz kardeşi çıkacak nizamettin şanlı diyeevet uyanık keşke senaryonda cevher şanlı doktor veysel gibi karakterlerde olsaydı önceki bölümlerde kullandıysan o karakterleri tamam
ne zaman çıkar peki ??Kullandım cevherin ikiz kardeşi çıkacak nizamettin şanlı diye
Yani bu Fırat kalkanı operasyonuyla ilgili olucak 195. BÖLÜMDE Ali ozan müdür adamını öldürecek 194.Bölümde piyonunu yani canlı bombayı dilenci kılığına girmişne zaman çıkar peki ??
İyi yapmissin gitmemekleDünkü bombadan sonra gidemedim
Evet cevher şanlının ikiz kardeşi geliyor 195.BÖLÜMDE Fırat kalkanı operasyonu durdurmak için Suriye istihbaratı görevlendirecek yani nizamettin şanlıİyi yapmissin gitmemekle![]()
Cevher sanli kimdiEvet cevher şanlının ikiz kardeşi geliyor 195.BÖLÜMDE Fırat kalkanı operasyonu durdurmak için Suriye istihbaratı görevlendirecek yani nizamettin şanlı
mesut komiserin eski devresi sonradan düşmanıCevher sanli kimdi![]()
Neden düsman oldularmesut komiserin eski devresi sonradan düşmanı