mesut cevheri suç üstü yakaladı hapise attı cevheri ondanNeden düsman oldular
mesut cevheri suç üstü yakaladı hapise attı cevheri ondanNeden düsman oldular
Mesutun eski arkadaşı örgüt cevherin eşini hamileyken öldürdü eşi teröristti dağda çatışırken aşık oldu 9 Eylül de Suriye istihbaratı kaçırdı cevherin eşini öldüren eski itirafçı örgütün emriyle mit saklamış kimin öldürdüğünü yani devlet biliyor o itirafçı diye temizlemişler cevheri Suriye istihbaratı kaçırıyor ve herşeyi Suriye istihbaratı söylüyor Suriye deki gibi iç karışıklık yaratmak açılım sürecini bozmakCevher sanli kimdi
Yakaladı diye sevgilisinin intikamını almadan zaten hedefinde siyasiler vardıNeden düsman oldular
mesut cevheri suç üstü yakaladı hapise attı cevheri ondan
Anladim degisik olaylar olmusYakaladı diye sevgilisinin intikamını almadan zaten hedefinde siyasiler vardı
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
306 da ortaya çıktı 330 da bitti konusu 24 bölüm sürdü 312 de yakalandı 313 te serbest bıraktı ekip abd nin tehdidiyleAnladim degisik olaylar olmus
Sen ne kadar kullanacaksin onu306 da ortaya çıktı 330 da bitti konusu 24 bölüm sürdü 312 de yakalandı 313 te serbest bıraktı ekip abd nin tehdidiyle
Bilmiyorum belki 10 yada 20 bölüm kullanıyor ve o şehitliği ve hastahaneyi yakma emrini veren kişi 179. BölümdeSen ne kadar kullanacaksin onu
Ceza evine ama ilk hedefi cezaevi olucaksadık ölmemişti zilhanın katili onuda öldürecek mi cevherin ikizi senaryoda
nasıl ölmedi azmi senaryoda ??Ceza evine ama ilk hedefi cezaevi olucak
İlk hedefi ekip bendekinde azmi ölmedi ceza evinde
Benimkinde göz altında emniyette savcıya çıkarmıyorlar serbest bırakırlar diye Arka sokaklar da öldüğünü biliyorumnasıl ölmedi azmi senaryoda ??
arka sokaklarda öldüğünü biliyorum azminin mesut öldürdü senaryoda ne olacak merak ediyorumBenimkinde göz altında emniyette savcıya çıkarmıyorlar serbest bırakırlar diye Arka sokaklar da öldüğünü biliyorum
Fena bölümler olucakarka sokaklarda öldüğünü biliyorum azminin mesut öldürdü senaryoda ne olacak merak ediyorum
Sende ona güzel bir son hazirla benceBilmiyorum belki 10 yada 20 bölüm kullanıyor ve o şehitliği ve hastahaneyi yakma emrini veren kişi 179. Bölümde
Arka sokaklar dizisinde azmi yede hastahaneyi patlatın emri veren o
Hazırlıcam ama şuanda bir dersim beyaz show gibi saati belli değil yer yok diyeSende ona güzel bir son hazirla bence
Neden yer yokmusHazırlıcam ama şuanda bir dersim beyaz show gibi saati belli değil yer yok diye
Kapanan Üniversiteden dolayı yer yokNeden yer yokmus
Düzelmez miKapanan Üniversiteden dolayı yer yok
Ancak cumartesiye gidebilirDüzelmez mi
Normalde cumartesi dersiniz yok dimiAncak cumartesiye gidebilir