evet hakan'ın amcası yada dayısıdır bence oğlu vardı hatta osman başkomiserin1.bölümde bıçaklanıp ölmüştü 2.bölümde cenazesi oldu
evet hakan'ın amcası yada dayısıdır bence oğlu vardı hatta osman başkomiserin1.bölümde bıçaklanıp ölmüştü 2.bölümde cenazesi oldu
Belki soydaştır ben hakanın amcası yaptım Osman amiri kuzeni ege Çınarı feto kışkırtacakevet hakan'ın amcası yada dayısıdır bence oğlu vardı hatta osman başkomiserin
evet soydaştır arif müdürle aylinin eski nişanlısıda soydaşBelki soydaştır ben hakanın amcası yaptım Osman amiri kuzeni ege Çınarı feto kışkırtacak
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ama arif müdür şuçlu çıkarmı birisi çıkacak çünkü fetodan yada vurulurevet soydaştır arif müdürle aylinin eski nişanlısıda soydaş
evet hakan değil o kesinde özgür özan bir kişi eksiğiz derken hakanın durumundan bahsetti bence ama kurtulacak izleyici meraklansın diye çıkacağını söylemediama arif müdür şuçlu çıkarmı birisi çıkacak çünkü fetodan yada vurulur
Öldü mü yaniekibin ilk amiri osman çınar kuyumcuda bıçaklandı bende patladı osman amir 1.bölümde rızada başkomiserdi
evet şehit oldu osman amir
Kötü olmus kim öldrüdü onuosman amir öldü daha başlar başlamaz
genç bir soyguncu bıçakladı arkasından osman amir telefonda aylin ile konuşurken kuyumcudaKötü olmus kim öldrüdü onu
Soyguncuyu yakaladilar migenç bir soyguncu bıçakladı arkasından osman amir telefonda aylin ile konuşurken kuyumcuda
yakaladılar galiba tam hatırlamıyorumSoyguncuyu yakaladilar mi
Yakalandiysa iyiyakaladılar galiba tam hatırlamıyorum
Sohbet iyi de reyizin bazen erken yatmasi gerekiyoraynen sohbet iyiydi
öyle gerekiyorsa sorun yokSohbet iyi de reyizin bazen erken yatmasi gerekiyor
Reyiz gelsin cevap versin bakalim anlariz o zamanöyle gerekiyorsa sorun yok
Dünkü bombadan sonra gidemedimReyiz gelsin cevap versin bakalim anlariz o zaman