evet arif sağlam soyadı eski amir osman başkomiserin soyadı da çınardı onunda hakanın akrabası olması gerekiyor o zamanservet sağlam araba hırsızı şebekesinin başı arka sokakların 14.bölümde
evet arifinde soy adı aynı sağlam
evet arif sağlam soyadı eski amir osman başkomiserin soyadı da çınardı onunda hakanın akrabası olması gerekiyor o zamanservet sağlam araba hırsızı şebekesinin başı arka sokakların 14.bölümde
belkide amcasının oğludurevet arif sağlam soyadı eski amir osman başkomiserin soyadı da çınardı onunda hakanın akrabası olması gerekiyor o zaman
Aylin nisanlanacagi adami mi tutukladi yaniservet sağlam araba hırsızı şebekesinin başı arka sokakların 14.bölümde
ekip söyledi ekiple tutukladılar Ali taktı kelepçeyi hadi iyi geceler yarın görüşürüz arka sokakların 14.bölümüne bak şimdi aylin hakana aşık hakanda feto soruşturmasından içerde ekiple beraber yaralı topladıAylin nisanlanacagi adami mi tutukladi yani
olsa olsa osman başkomiser hakanın amcası yada dayısı olabilir ama sanmıyorum soyadı benzerliğidirbelkide amcasının oğludur
belkide mit adını değiştirdi ege çınar diye oğlu vardı hakan çınar yaptılar yüzünü değiştiripolsa olsa osman başkomiser hakanın amcası yada dayısı olabilir ama sanmıyorum soyadı benzerliğidir
Tamamdir reyiz sen yat yarin yine konusuruzekip söyledi ekiple tutukladılar Ali taktı kelepçeyi hadi iyi geceler yarın görüşürüz arka sokakların 14.bölümüne bak şimdi aylin hakana aşık hakanda feto soruşturmasından içerde ekiple beraber yaralı topladı
yarında aynı saatte gelebilirim cuma erken gelebilirsem halederimTamamdir reyiz sen yat yarin yine konusuruz
Tamam sen ne zaman uygun olursan konusuruzyarında aynı saatte gelebilirim cuma erken gelebilirsem halederim
Biliyorum fena korktum bugünbu da servet olayından sonra mesut ile aylinin konuşması
Dersin ortasında bomba sesi duyduk yenibosnada bomba patladıneden ??
yakınızıdaydı demek geçmiş olsun Allahtan can kaybı yok olmaz da inşallahDersin ortasında bomba sesi duyduk yenibosnada bomba patladı
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet aslında hedef ihlas kolejiymişyakınızıdaydı demek geçmiş olsun Allahtan can kaybı yok olmaz da inşallah
neden ki ne var orda ?Evet aslında hedef ihlas kolejiymiş
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlkokul çocukları ortaokul lise İstanbul Kültür Üniversitesine mesaj vermek kapanan Üniversitelerden kimseyi almayın diyeneden ki ne var orda ?
Kafamda maçı yaşıyorum şimdi okusam da birşey anlamam. Zaten sakin kafaya okurken de beynim yanıyor.@sürgünüm devre arasında gelsene