FOX Gotham 1. Sezon Yorumları

1x8

Geçen hafta gazı verdiler ama dizinin yeniden sönmesi uzun sürmedi.
Bence de çok iyi değildi bölüm. Yine de ikinci kısımda topladılar biraz.

Bu bölümde Bruce'un sahneleri çok iyiydi bence. Anlaşılan dizide biraz daha aktif role gelecek, iyi haber.

Fish ile kızın buluşma yeri ilginçti gerçekten.

Penguenin sahneleri bu sefer sıkıcı geldi bana ama Fish'in Falcone'un çevresinde adamı olduğunu öğrenmesi ilginç oldu.

Kedi kız yine çok az gözüktü ama gelecek bölüm görürüz artık.

7/10

bruce lu sahneleri nedense ben pek sevmiyorum doğal gelmiyor tavırları ?
kedi kız önümüzdeki bölüm daha fazla görünecektir çünkü gordonla karşılaşacak en azından tekrar bir kanalizasyon deliğinde gordonu bırakana kadar göreceğiz kediciği

barbaradan hiç bahsetmemişsin oysa oda bir göründü iyi göründü bana

Bruce evet biraz soğuk tavırlara sahip ama onun Batman'e dönüşmesi dizinin yola çıkış noktası olduğundan benim de ilgimi çekiyor. Koskoca Batman meğer zamanında bir yumruk bile atmayı bilmiyormuş mesela.

@OzaN @destere @Arslan Bey @Forumdash
1.sezon 9.bölüm izledim 🙂🙂🙂
penguen bu bölüm aksiyonda ön pilanda olmasada zekasıyla ön pilandaydı filas denen kadının casusunu hemen anladı koz geçirdi eline

ayy bu barbara denen kadın nekadar salak birşeydir gordon gibi bir adamı bulmuş gidip onu bir kadınla aldatıyor bukadar gerizekalılık bence olmaz

hhaha @destere senin kedi kıza buluce göz koymuş hahaha

bu çocukların öpüşme sahnesini hiç çekemem vlla öyle birşey göstermezler umarım🙂
dizi kaç bölümdür çok iyi gidiyor bence yine soluksuz izledim

S01B09 izledim

Ben pek beğenmedim bölümü ama polisiye kısmını beğenmedim. Yoksa karakterlerin devamlılığındaki senaryo yine muazzamdı

Kedi gerçek adıyla Seline Kyle kızımız Bruce'larda kalmaya başladı
Kız çocuga göz koydu @destere kızı kaptırdın diye bi dalga gecektim ama benim Barbara gitti zenci kırmasıyla kaçmiş
Nerelere gideyim, hangi dağlara taşlara derdimi anlatayım

Bruce ve Alfred amcanın sahneleri çok iyi yaa
Alfred amca diziye bi klaslık katıyor seviyorum onun sahnelerini
Penguen kardeş yine bişeyler çeviriyor hadi hayırlısı
Fisher'ın sahneleri pek etkili değildi, Penguen onu koklamaya kaltıgında bi kıvrıldı orda bi kahkaha attım
7/10

nasip kısmetse diziyi bugün izleyeceğim

1x9. Bölüm

her zamanki gibi harikaydı sıkmadan gidiyor dizi zamanında başlamakta neden tedeüt ettiğimi anlamadım ?
bu bölüm kedimizde vardı bol bol kedi seyrettim

kafadan kontak bomberman zencinin bombalı aksiyonları hareket kattı diziye
@Forumdash ın barbisi gordonu terketti final sahnesinde ise barbi yi esmer kızla oynaşırken gördük
bence kadın haklı esmer kız gordondan daha etkili ?

şu gordon un ortağı harvey i sevmiyorum ne kadar az görünürse o kadar iyi ?
yazı tura atıp ergenleri düzgün bir hayat için yönlendirmeye çalışan avukat harvey dent pekde sakin bir tipe benzemiyor onunda sağı solu pek belli değil özellikle dick adlı şahısla konuşurken bir ara harvey dent kendinden geçti ? psikopat bir tipe benziyor ?
selina kyle kedoşum pampişim sonunda kendine bir ev bulabildi kedi adına sevindim , ama atarlı ergen beruce u yoldan çıkarmasa iyidir bruce şimdiden abayı yaktı kediye ?
penguen az görünmekle birlikte yine pis işler çevirmeye devam ediyor liza nın fish adına casusluk yaptığını anlayınca yine durmu kendi lehine çevirmenin yolunu arayacak gibi ..

@xemrexxx ciddi ciddi sana bir soru soracağım cevap ver ama ?

-yazı mı tura mı ?

cevabını bekliyorum ? bişey deniyorumda ?

bruce un hiç şansı yok kedi bruce u parmağında yüzük olarak kullanır

yazı yazı
XX

vayy üçkağıtçı diziyi mi izledin çaktırmadan

orda harvey dent çocuğa soruyor yazı mı tura mı? çocuk tura diyor, tabi paranın tura yüzü geliyor, çocuk doğru tahmin edince hapisten kurtuluyor... dent in amacıda zaten çocuğu kurtarmak, sonra soruyor jim harvey e nerden biliyorsun çocuğun tura diyeceğini diyor?
harveyde - atarlı ergenler daima tura derler nedenini bilmiyorum diyor ?

bende deniyordum bakalım sende atarlılardanmısın diye ? ama sanırım diziyi izledin
yoksa içinden tura demek geçti buna eminim

@Forumdash mıyım ben
yanlış adama sordun

İnanmayın totoş @xemrexxx 'e

@destere senin soruyu sordugun saatle xemrexxx'in verdiği cevap arasındaki süreye bak
İlla diziyi üstün körü bi üstten geçmiştir

Son düzenleme:
İnanmayın totoş @xemrexxx 'e

@destere senin soruyu sordugun saatle xemrexxx'in verdiği cevap arasındaki süreye bak
İlla diziyi üstün körü bi üstten geçmiştir
buna eminim zaten soruyu sordum @xemrexx kayboldu 45 dakika sonra gözüktü tekrar
) bu arada ne iş çevirdiği belli oldu zaten
faruğa aalabora sürgünüme kpa konusunda laf yetiştiriyidim ondan hep .ss

ayroıca senin sorunla bnm cevap arası 1 dk var
1 dk de nasıl diziyi çözücem

buna eminim zaten soruyu sordum @xemrexx kayboldu 45 dakika sonra gözüktü tekrar
) bu arada ne iş çevirdiği belli oldu zaten

Hadi bee ordan bak buna şakır şakır cevap veriyon, Demet Akalın'ın tweet yorumunu yazdıktan sonra bi süre yok oldun ortalıkta

ben o soruyu 50 dakika önce sormuşum ?
sen cevabı 15 dakika önce vermişsin arada bir 35 dakika var o 35 dakikada diziyi didik didik etmişsindir

Hadi bee ordan bak buna şakır şakır cevap veriyon, Demet Akalın'ın tweet yorumunu yazdıktan sonra bi süre yok oldun ortalıkta
bu konuda varidim demek ki 3 cephede savaşıyoz

ben o soruyu 50 dakika önce sormuşum ?
sen cevabı 15 dakika önce vermişsin arada bir 35 dakika var o 35 dakikada diziyi didik didik etmişsindir
sonradan etiketlemişsindir etiket gelince geldim işte .ss

bu konuda varidim demek ki 3 cephede savaşıyoz

sonradan etiketlemişsindir etiket gelince geldim işte .ss
tabii tabii??
nedense ben önce mesajı yazıyorum 45 dakika sonra etiketleme yapıyorum ? öyle pis huylar edindim bu aralar ?
yoksa senin diziyi izlemiş olman mümkün değil yani
)

1x9

Açıkçası bu bölüme başlamak içimden gelmiyordu hiç ama baya iyi bölümdü.

Polisiye kısmı biraz tırt olsa da onun dışında çok iyiydi.

Kedinin Bruce'un yanına taşınması harika oldu. Bruce, Selina ve Alfred'in olduğu sahneleri büyük bir keyifle izledim. Yoksa Gordon falan hikaye.

Penguenin neyin peşinde olduğunu şimdilik anlayamadım ama mutlaka iyi bir planı vardır.

Gordon'un sahneleri sıkıcıydı bence. Barbara'nın hareketi ise gereksiz hareket gibi ama bakalım ne ilerletecekler oradan.

Harvey Dent önemli biriymiş herhalde ama ilk bölümde onun sahneleri de sıkıcı gibiydi...

Bu arada @destere deneyin güldürdü.

Kedi ve penguenin hatrına (böyle söyleyince belgesel izlemişim gibi oldu):

8/10