- Reaksiyon puanı
- 51,251
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
En iyilerden biri sayılabilir bence ama sebebi rakipleri zayıf.
En iyilerden biri sayılabilir bence ama sebebi rakipleri zayıf.
penguen benimde favori karakterim çok sempatik ve tatlı geliyor nedense bana ve gerçektende penguene benziyor hahahS01B03 izledim
Orta halli bir bölümdü evet ama kendini çok iyi izlettiriyor
Balon adam çok iyi bir suçu olayıydı bence. Ama yakalanması çok saçma olduGordon'a da bişey olsaydı? Mesela en azından elini incitebilirdiKırılma demiyorum incitmek diyorumAdam sapa sağlam düştü
Barbara ve Gordon sahneleri yine süperdi.Yılın çifti. Barbara'nın rski ex-girl'ü bana Orange'dan Alex ve Paper'ı hatırlattı
Fİsher çok sexy davranıyor ani kızmaları gayet hoş oluyor ama hala bi icrati yok
Bruce'un kılıç oyunu aklıma Aria'yı düşürdüHadi bi vs yapın bakalım kim kazanır???
Kedi kız beni iyice korkutuyorDizi oysa doğa üstü varlıkların oldugu bir dizi değil ama kız harbi kedi çıkıyor
Veee gelelim en favorime Penguenİşi biraz abarttı iyice adam öldürmeler falan ama sonunda bi yere kapak attı. Bizim Batista'yı da o haklayacak galiba? (bilmiyorum tamamen atıyorum)
Sonu çok iyi bitti yine Gordon'un yanına neden geldi? Gordon, Barbara'ya anlatacak mı olanları hepsi ve daha fazlası haftaya
7.5'dan 8/10
yok Gordon'u diyorMedcezir'in orjinal dizisinde Çağatay'ın oynadiği rolü oynayan adam GordonBu mu dediğin @Harunnn60 ??
Evet Penguen karakteri en olmuş dediğim karakterpenguen benimde favori karakterim çok sempatik ve tatlı geliyor nedense bana ve gerçektende penguene benziyor hahah
o batman olucak çocuğun aktif olması son bölüme çok ayrı bir tat katmış daha aktif olmalı o çocuğun rolleri dizi daha güzel bir hale geliyor 🙂🙂🙂
hahahah o nerden geldi aklına evet biliyorum onu köpeği falan vrdı çok izlerdik eskidenEvet Penguen karakteri en olmuş dediğim karakter
Küçük Batman'i oynayan cocuğu Touch dizisinde çok uyuz buluyrdum (hala buluyorum da) burda iyi yine.Zengin hayatı göz kamaştiriyorO yuzden geçenlerde de dedim Richie Rich diye çizgi film vardı onu tekrardan dizi yapsınlar
Düşünsene küçük Batman'i, çocukta para bol yanında 3-5 çocuk arkadaşi olsa Richie Richhahahah o nerden geldi aklına evet biliyorum onu köpeği falan vrdı çok izlerdik eskiden
Bence de öyle olmalı işte tek bölümlük olunca pek bir heyecanı olmuyor öleceğini biliyoruz.@OzaN @destere @Forumdash
4.bölüm yorumumbatman olmaması beni sıkar diye düşünüyordum ama dizi gittikçe güzelleşiyor bence çok yaratıcı katiller buluyorlar balon adamdan sonra bu bölümdeki çiviyle öldüren adamda çok orjinaldı bence penguen zaten bir harika
ama ben katillerin çok kolay öldürüldüğünü düşünüyırum gordon 1 bölümde yakalayamasın işöyle 2-3 bölüm braz kalıcı bir düşman olsa daha heyecanlı olmazmı sizce🙂🙂
hayır o adam gordon değildi @Çiğdem- , falcone un yanında fish moneyle ağız dalaşına giren adamdı ? falcone un yanında fish o vatandaşla güya düşmanmış gibi yapıyorlar, oysaki tek kaldıklarında fantazinin dibine vuruyorlar5.bölüm @Forumdash @destere @OzaN
bu bölümde çok güzeldi batmanın çocukluğu olan buluce daha fazla rol almalı bence diziye zevk katıyor penguen bu bölümdede harikaydı nekadar sevimli birşey ya
@OzaN @destere @Forudmash o zenci akdının yatağa bağladığı adam gordonmu okadar baktım anlayamadım gordon gibi gördüm ihanetmi ediyor ozaman gordon bu soruma bölümü izleyince cevap verirseniz sevinirim omu değilmi anlayamıyorum
1x5 bölüm
güzel bir bölümdü artık diziye iyice ısındım hiç sıkmıyor sadece kedi kız ı daha çok seyretmek istiyorum yine kedi kız lı sahne bu bölüm keçi boynuzu tadındaydı
penguen in boşboğazlığı bir ton dayak yemesine yol açtı sadece kendisini değil gordon uda ateşe attı ?
ilaç içip süpermene dönüşen gitarcı ayyaşın sahneleride güzeldi
fish money in bulduğu kız falconme a tuzak kuracak gibi ..
diziye son iki bölümdür katılan liza karakterine hayranlığım sevgim her geçen gün artıyorumarım kızın başına bişey gelmez fish money ölür o kız patroniçe olur ? senaryoyu bana yazdıracaklarki ??
fish yatakta bağladığı adam gordonmuydu anlayamadım ben
söyledim ya yukarda gordon değil yataktaki ?
falcone un yanındayken fish money ile yataktaki adam ağız dalaşına girmişti göstermelik olarak daha sonrada ikisini yatakta fantazi yaparken gördük ?
yani gordonla alakası yok onun ?
Ya bu diziye nedense başlamak istiyorum ama tam olarak ikna olamadım daha1x5
İyi bölümdü, senaryoyu genişletmişler.
Penguen gerçekten saçma bir hata yaptı. Gordon'u da yaktı ama bir bakıma iyi oldu bence Penguen - Gordon ve Maroni'nin aynı tarafta olması.Tabii Harvey'nin Falcone'un yanında olup Gordon'un Maroni'nin yanında olması ayrı bir konu.
Fish'in yanındaki kız da renk katıyor diziye.
@yatutarsa @cevaa Dexter'daki Batista yani Gotham'daki Maroni'nin sahneleri baya artmaya başladı, rolü de gayet iyi.
8/10
hahaha ben gerçekten gordon sandım sesini falan yinede ayırt edemedim omu değilmi yanı burda siz söyleyene kadar ben ayırt edememiştim ciddenS01B05 izledim
Yaa dizi öyle bi hal aldı ki ben de boşuna beklememişim diyorum. Yine süper bölümdü. Polisiye olayları sıkar diyordum ama bu da iyiydi. Belki yarı sezondaki olaylar sıkar?
"Fish karı"sını acayip tutmaya başladım
Polisiye olayı sıkmadı en azından olaya ezilip büzülme kattıkları için daha ilginçti.
Gordon Reyiz Penguen'i kurtardı. Penguen teşekkurü de çaktı sessizce.Bunlar iyice kanka oldular.
Fish Karısı iyice manyak bişey çıktı."Sen benim bebeğim olabilirsin benim ama ben senin anan değilim"Son sahnede yıkılır fantazilerle dolu fantastik bi karıLisa muhteşem dönüş yaşamiş. Siyah saçlıyken nedense Andriana'ya benzetiyordum.
Kedi kız vardı ama sahnesi çok azdı. Barbara'mın adı var kendi yoktu
8.5/10
@Çiğdem- ben de benzettim ama konuşunca benzerlik kalmıyorGordon Reyiz yapmaz öyle şeyler hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?