FOX Gotham 1. Sezon Yorumları

S01B03 izledim

Orta halli bir bölümdü evet ama kendini çok iyi izlettiriyor :X

Balon adam çok iyi bir suçu olayıydı bence. Ama yakalanması çok saçma oldu:( Gordon'a da bişey olsaydı? Mesela en azından elini incitebilirdi:T: Kırılma demiyorum incitmek diyorum:F Adam sapa sağlam düştü:F

Barbara ve Gordon sahneleri yine süperdi.Yılın çifti. Barbara'nın rski ex-girl'ü bana Orange'dan Alex ve Paper'ı hatırlattı :A

Fİsher çok sexy davranıyor ani kızmaları gayet hoş oluyor ama hala bi icrati yok:X
Bruce'un kılıç oyunu aklıma Aria'yı düşürdü:A Hadi bi vs yapın bakalım kim kazanır??? :X
Kedi kız beni iyice korkutuyor:F Dizi oysa doğa üstü varlıkların oldugu bir dizi değil ama kız harbi kedi çıkıyor :F

Veee gelelim en favorime Penguen:X İşi biraz abarttı iyice adam öldürmeler falan ama sonunda bi yere kapak attı. Bizim Batista'yı da o haklayacak galiba? (bilmiyorum tamamen atıyorum:A)

Sonu çok iyi bitti yine Gordon'un yanına neden geldi? Gordon, Barbara'ya anlatacak mı olanları hepsi ve daha fazlası haftaya :oley:

7.5'dan 8/10 :X

yok Gordon'u diyor:X Medcezir'in orjinal dizisinde Çağatay'ın oynadiği rolü oynayan adam Gordon :A Bu mu dediğin @Harunnn60 ??
penguen benimde favori karakterim çok sempatik ve tatlı geliyor nedense bana ve gerçektende penguene benziyor hahah :kiki::kiki::kiki:
o batman olucak çocuğun aktif olması son bölüme çok ayrı bir tat katmış daha aktif olmalı o çocuğun rolleri dizi daha güzel bir hale geliyor 🙂🙂🙂

penguen benimde favori karakterim çok sempatik ve tatlı geliyor nedense bana ve gerçektende penguene benziyor hahah :kiki::kiki::kiki:
o batman olucak çocuğun aktif olması son bölüme çok ayrı bir tat katmış daha aktif olmalı o çocuğun rolleri dizi daha güzel bir hale geliyor 🙂🙂🙂
Evet Penguen karakteri en olmuş dediğim karakter :X
Küçük Batman'i oynayan cocuğu Touch dizisinde çok uyuz buluyrdum (hala buluyorum da) burda iyi yine.Zengin hayatı göz kamaştiriyor:X O yuzden geçenlerde de dedim Richie Rich diye çizgi film vardı onu tekrardan dizi yapsınlar :F

Evet Penguen karakteri en olmuş dediğim karakter :X
Küçük Batman'i oynayan cocuğu Touch dizisinde çok uyuz buluyrdum (hala buluyorum da) burda iyi yine.Zengin hayatı göz kamaştiriyor:X O yuzden geçenlerde de dedim Richie Rich diye çizgi film vardı onu tekrardan dizi yapsınlar :F
hahahah o nerden geldi aklına evet biliyorum onu köpeği falan vrdı çok izlerdik eskiden:kiki::kiki:

1x3. bölüm

gittikçe diziyi daha çok seviyorum çok iyiydi bölüm

balon takılıp uçurulan vatandaşların havada patlayıp düştüğü sahneler, kedi kızın gordonlu sahneleri gordonu atlatıp kaçışı , penguen in adamı doğradığı sahneler süperdi

izlemeye devam

S01B04 izledim

İlk ben mi izlemişim 😱

Çook iyi bölümdü :F Özellikle;
Penguen bi harika olmaya aday :X Alllah'ın paytakı neler yapıyor görüyoruz :FGordon ile kankalığa ilk adımlar atıldı :oley: Harika işler başaracaklar:X

Gordon yine reyizdi bu bölümde ama nişanlısının eskiden lezbo oldunu öğrendi:( Off yılın çiftine nazar değdirdim resmen:( Bu kadar erken mi ayrılacaklardı.

Fish'in fantazisini sevdim :F Hadi beni ayart :F
Bruce'un yanına artık kedi kız gelsin. Küçük Emrah'cılık oynamasından sıkıldım:(

8/10

Bu arada dizide bişey dikktimi çekti :X @OzaN ve @destere siz de HOC izliyorsunuz.Gotham'ın 4.bölümde;

Gotham'da Başkanın evi sanki Hoc'ta Frances ile Claire'in kaldiği ev gibi:F Aklımda koşu yaptıkları sahne kalmiş:X

1x4

Güzel bölümdü, kedi kız olmamasına rağmen en iyi bölümüydü sanki ilk bölümden sonra. :)

Penguen terfiyi almayı bildi. Maroni'nin olaya dahil olması güzel oldu. Dexter dolayısıyla dizide sevdiğim bir karakter daha olmuş oldu. :D Özlüyoruz Batista reyisi. :D

Penguen ile Gordon ilişkisi iyi gidiyor şimdilik ama Gordon'u tehlikeye sokacaktır ilerleyen bölümlerde.

Her bölüm bir kötü etrafında olaylar gelişip sonunda onun icabına bakılması pek hoşuma gitmiyor ama bu bölümdeki iyiydi. Harvey beklenmedik anda kurtardı. :) Bu arada ev olabilir belki bilmiyorum, ben dikkat etmedim. :D @Forumdash

Fish'in kızları yarıştırması ilginçti bakalım o kız önemli bir role sahip olacak mı? :)

Sonda Batman'in oluşumuna yardımcı olacak Gordon - Bruce diyalogu da güzeldi. :)

8/10

@OzaN @destere @Forumdash
4.bölüm yorumum
batman olmaması beni sıkar diye düşünüyordum ama dizi gittikçe güzelleşiyor bence çok yaratıcı katiller buluyorlar balon adamdan sonra bu bölümdeki çiviyle öldüren adamda çok orjinaldı bence penguen zaten bir harika :kiki::kiki::kiki:
ama ben katillerin çok kolay öldürüldüğünü düşünüyırum gordon 1 bölümde yakalayamasın işöyle 2-3 bölüm braz kalıcı bir düşman olsa daha heyecanlı olmazmı sizce🙂🙂

@OzaN @destere @Forumdash
4.bölüm yorumum
batman olmaması beni sıkar diye düşünüyordum ama dizi gittikçe güzelleşiyor bence çok yaratıcı katiller buluyorlar balon adamdan sonra bu bölümdeki çiviyle öldüren adamda çok orjinaldı bence penguen zaten bir harika :kiki::kiki::kiki:
ama ben katillerin çok kolay öldürüldüğünü düşünüyırum gordon 1 bölümde yakalayamasın işöyle 2-3 bölüm braz kalıcı bir düşman olsa daha heyecanlı olmazmı sizce🙂🙂
Bence de öyle olmalı işte tek bölümlük olunca pek bir heyecanı olmuyor öleceğini biliyoruz. :D

1x4. bölüm

güzel bir bölümdü @OzaN ın dediği gibi kedi kız olmamasına rağmen güzeldi keşke kedi kızıda bir 10 dakika en azından izleyebilseydik
penguen bölümün yıldızıydı
barbara nın 3. bölümdeki gibi sadece oturmasını isteömiştim @Forumdash ,ama tüm sahneelri ayaktaydı olmadı bu iş :)
diziye lisa adında güzel bişey katıldı lisa yı bayağı bir sıcakkanlı buldum kanım kaynadı kıza :)
fish money ölse lisa patron olsa dizi daha bir şenlenecek
godwell adındaki katil erken öldü, karizmatik vatandaştı zenci niye öldürdülerki diziye aksiyon kattı :)

5.bölüm @Forumdash @destere @OzaN
bu bölümde çok güzeldi batmanın çocukluğu olan buluce daha fazla rol almalı bence diziye zevk katıyor penguen bu bölümdede harikaydı nekadar sevimli birşey ya:F
@OzaN @destere @Forudmash o zenci akdının yatağa bağladığı adam gordonmu okadar baktım anlayamadım gordon gibi gördüm ihanetmi ediyor ozaman gordon bu soruma bölümü izleyince cevap verirseniz sevinirim omu değilmi anlayamıyorum (b)(b)(b)

1x5 bölüm

güzel bir bölümdü artık diziye iyice ısındım hiç sıkmıyor sadece kedi kız ı daha çok seyretmek istiyorum yine kedi kız lı sahne bu bölüm keçi boynuzu tadındaydı:)

penguen in boşboğazlığı bir ton dayak yemesine yol açtı sadece kendisini değil gordon uda ateşe attı ?
ilaç içip süpermene dönüşen gitarcı ayyaşın sahneleride güzeldi
fish money in bulduğu kız falcone a tuzak kuracak gibi ..

diziye son iki bölümdür katılan liza karakterine hayranlığım sevgim her geçen gün artıyor :) umarım kızın başına bişey gelmez fish money ölür o kız patroniçe olur ? senaryoyu bana yazdıracaklarki ?? :)

5.bölüm @Forumdash @destere @OzaN
bu bölümde çok güzeldi batmanın çocukluğu olan buluce daha fazla rol almalı bence diziye zevk katıyor penguen bu bölümdede harikaydı nekadar sevimli birşey ya:F
@OzaN @destere @Forudmash o zenci akdının yatağa bağladığı adam gordonmu okadar baktım anlayamadım gordon gibi gördüm ihanetmi ediyor ozaman gordon bu soruma bölümü izleyince cevap verirseniz sevinirim omu değilmi anlayamıyorum (b)(b)(b)
hayır o adam gordon değildi @Çiğdem- , falcone un yanında fish moneyle ağız dalaşına giren adamdı ? falcone un yanında fish o vatandaşla güya düşmanmış gibi yapıyorlar, oysaki tek kaldıklarında fantazinin dibine vuruyorlar :)

1x5 bölüm

güzel bir bölümdü artık diziye iyice ısındım hiç sıkmıyor sadece kedi kız ı daha çok seyretmek istiyorum yine kedi kız lı sahne bu bölüm keçi boynuzu tadındaydı:)

penguen in boşboğazlığı bir ton dayak yemesine yol açtı sadece kendisini değil gordon uda ateşe attı ?
ilaç içip süpermene dönüşen gitarcı ayyaşın sahneleride güzeldi
fish money in bulduğu kız falconme a tuzak kuracak gibi ..

diziye son iki bölümdür katılan liza karakterine hayranlığım sevgim her geçen gün artıyor :) umarım kızın başına bişey gelmez fish money ölür o kız patroniçe olur ? senaryoyu bana yazdıracaklarki ?? :)
fish yatakta bağladığı adam gordonmuydu anlayamadım ben(b)(b)

fish yatakta bağladığı adam gordonmuydu anlayamadım ben(b)(b)
söyledim ya yukarda gordon değil yataktaki ?
falcone un yanındayken fish money ile yataktaki adam ağız dalaşına girmişti göstermelik olarak daha sonrada ikisini yatakta fantazi yaparken gördük ?
yani gordonla alakası yok onun ?

söyledim ya yukarda gordon değil yataktaki ?
falcone un yanındayken fish money ile yataktaki adam ağız dalaşına girmişti göstermelik olarak daha sonrada ikisini yatakta fantazi yaparken gördük ?
yani gordonla alakası yok onun ?
şimdi gördm mesajını neden bağrıyorsun :kiki::kiki::kiki:
ben oakdar durdurdum inceledim gordon sandım vlla bugün onu düşünüyorum sürekli hhah şimdi anladım:kiki::kiki::kiki:

1x5

İyi bölümdü, senaryoyu genişletmişler. :)

Penguen gerçekten saçma bir hata yaptı. Gordon'u da yaktı ama bir bakıma iyi oldu bence Penguen - Gordon ve Maroni'nin aynı tarafta olması. :D Tabii Harvey'nin Falcone'un yanında olup Gordon'un Maroni'nin yanında olması ayrı bir konu. :):)

Fish'in yanındaki kız da renk katıyor diziye. :)

@yatutarsa @cevaa Dexter'daki Batista yani Gotham'daki Maroni'nin sahneleri baya artmaya başladı, rolü de gayet iyi. :D

8/10

1x5

İyi bölümdü, senaryoyu genişletmişler. :)

Penguen gerçekten saçma bir hata yaptı. Gordon'u da yaktı ama bir bakıma iyi oldu bence Penguen - Gordon ve Maroni'nin aynı tarafta olması. :D Tabii Harvey'nin Falcone'un yanında olup Gordon'un Maroni'nin yanında olması ayrı bir konu. :):)

Fish'in yanındaki kız da renk katıyor diziye. :)

@yatutarsa @cevaa Dexter'daki Batista yani Gotham'daki Maroni'nin sahneleri baya artmaya başladı, rolü de gayet iyi. :D

8/10
Ya bu diziye nedense başlamak istiyorum ama tam olarak ikna olamadım daha :D

S01B05 izledim

Yaa dizi öyle bi hal aldı ki ben de boşuna beklememişim diyorum. Yine süper bölümdü. Polisiye olayları sıkar diyordum ama bu da iyiydi. Belki yarı sezondaki olaylar sıkar?

"Fish karı"sını acayip tutmaya başladım :X
Polisiye olayı sıkmadı en azından olaya ezilip büzülme kattıkları için daha ilginçti.
Gordon Reyiz Penguen'i kurtardı. Penguen teşekkurü de çaktı sessizce.Bunlar iyice kanka oldular.

Fish Karısı iyice manyak bişey çıktı."Sen benim bebeğim olabilirsin benim ama ben senin anan değilim" :F Son sahnede yıkılır fantazilerle dolu fantastik bi karı:X Lisa muhteşem dönüş yaşamiş. Siyah saçlıyken nedense Andriana'ya benzetiyordum.

Kedi kız vardı ama sahnesi çok azdı. Barbara'mın adı var kendi yoktu:(

8.5/10

@Çiğdem- ben de benzettim ama konuşunca benzerlik kalmıyor:X Gordon Reyiz yapmaz öyle şeyler hem:X

S01B05 izledim

Yaa dizi öyle bi hal aldı ki ben de boşuna beklememişim diyorum. Yine süper bölümdü. Polisiye olayları sıkar diyordum ama bu da iyiydi. Belki yarı sezondaki olaylar sıkar?

"Fish karı"sını acayip tutmaya başladım :X
Polisiye olayı sıkmadı en azından olaya ezilip büzülme kattıkları için daha ilginçti.
Gordon Reyiz Penguen'i kurtardı. Penguen teşekkurü de çaktı sessizce.Bunlar iyice kanka oldular.

Fish Karısı iyice manyak bişey çıktı."Sen benim bebeğim olabilirsin benim ama ben senin anan değilim" :F Son sahnede yıkılır fantazilerle dolu fantastik bi karı:X Lisa muhteşem dönüş yaşamiş. Siyah saçlıyken nedense Andriana'ya benzetiyordum.

Kedi kız vardı ama sahnesi çok azdı. Barbara'mın adı var kendi yoktu:(

8.5/10

@Çiğdem- ben de benzettim ama konuşunca benzerlik kalmıyor:X Gordon Reyiz yapmaz öyle şeyler hem:X
hahaha ben gerçekten gordon sandım sesini falan yinede ayırt edemedim omu değilmi yanı burda siz söyleyene kadar ben ayırt edememiştim cidden :kiki::kiki::kiki: