Diğer Goblin 1.Sezon Yorumları

Aaa sonunda başladın ama bizle pek birlikte gidemicen sanırın
Gece yorumlarım gelecek @destere nin çok gerisinde kalamam seni bekleyemicez yanı cnm

Aaa sonunda başladın ama bizle pek birlikte gidemicen sanırın
Gece yorumlarım gelecek @destere nin çok gerisinde kalamam seni bekleyemicez yanı cnm
Beklemeyin diye her Goblin konusuna laf geldiğinde söyledim zaten
Yani boşuna bekleyemem diye boş hava yapma abine
Zaten @destere alip başini gitmiştirdizide
Senin gibi bölüm özetlerini bi yere kaydediyordur.
Sırası gelinceyorumu buraya yapıştırıyordur
(ohh bee bugun de fesatlığım tuttu yine
)

3. Bölüm

yine güzel bir bölümdü aslında kendimi kaptırsam diğer bölüme geçmem çok kolay olacak ama bekleyeceğim @Çiğdem- le hain @Forumdash ı olduki bir söz verdik gerçi forumdash bekleme beni diye sızlanıyor ama peşimizden onuda sürüklememiz şart anca beraber kanca beraber

reenkarnasyonla eski ergen kralın yeni versiyonunu gördük kraliçede aramıza dönecektir
eski kralın yeni versiyonu ergendende pek bir hayır yok gibi
azraille goblin didişmesi devam etmesine ediyor ama birbirlerine karşı saygılarınıda yitirmiyorlar dengeli bir çekişme

azraille tavukçu sunny adlı kadın birbirlerine aşık olacak gibi goblin eun tak ı azrail sunny i kapacak sanırım

goblinin eun tak ın ailesine altın armağan edişi güzel fikirdi altının başında bekleşirlerken sahneler şener şenin mesudiyeli mesutu çağrıştırdı

bölüm başındaki arabayı ikiye bölme sahnesi harikaydı bu dizideki görüntü kalitesi black den daha iyi ..

tam tersi burdaki görsellik ve kalite black den üstün bir an önce ikinci bölüme geç geçmiş sahneleri bende sevmemiştim ilk bölümde ama ikinci bölümde öyle bir sıkıntı yok

kafaya tas yeme sahnesi harikaydı yalnız eun tak saçındaki pirinçleri ayıklamadan kapşonu nasıl rahatça çekip yürüdü insan kendinden tiksinir

Hahaha Aaa ozaman fantastikliği daha ön planda Luciferin ilk sezonları gibi evet

444 VE Sakız iişkisini anımsatıyor başroldekılerde ama bu dizi Blacktan önce yanı Black çakma oluyor gibi
evet bu daha öncesi ve imdb puanına bakarsan bunun puanıda black den fazla yani her açıdan daha iyi gibi ..

beklemeye niyetimizde yok seni bekletmeye niyetimizde yok
baskılarımız şiddetle artacaktır her gün bize yetişmen şart

beklemeye niyetimizde yok seni bekletmeye niyetimizde yok
baskılarımız şiddetle artacaktır her gün bize yetişmen şart

Aaa @Forumdash İyice koca karı gibi oldu ayoll
Önce Jessica konusunda izlemeyip yorum yapıştırıyor diye @Harunnn60 ile aramızı bozdu : ( burda da @destere çoktan diziyi bitirmiştir ka ydettiği bölümleri günlük yapıştırıyor diye aramızı bozmaya çalısıyor 😱😱😱

2.Bölüm ve 3.Bölüm daha iyiydi evet @Forumdash da 2.bölümle birlikte diziye hız verecek bence

2.Bölüm
Aaa çok eğlenceli bir bö lümdü gerçekten başrol kız ile Goblin sahneleri baya komikti kızın gobline şeker verme sahnesi ve yaprak tuttuklaru sahneler

Goblinin ona amca diyen olan oğlan ile sahneleride çok komikti ve azrailde öyle burda da bunlar güzel ekip olmuş ve son sahne çok havalıydı azrail ve goblin kızı kurtarmaya geldiler

3.Bölüm
Azrail ve goblin kızı kurtardıkları sahne güzeldi arabadakı adam bu serserilerde kim diyor
Arabayı 2 ye böldüler kılıçla

Gobline amca diyen oğlan azrailin kim oldunu anladı azrail benim azrail oldumu nasıl anladın diyor oğlanda yanıma ışınlandın diyor oda aa evet doğru
Goblinin kötü niyetli kadın ve erkeği birbirine aşık etmeside güzeldi
Son sahnede kız kılıç görüyorum dedi gobline saplanmış duruyordu kılıç

Ahahaha
Yalan mı hani @Harunnn60 un yorumları? hala yorum yapacak

@destere de gun aşimi geliyor ama yorumunuda eksiltmiyor. Siz ikiniz tencere kapak oldugunuz için tüyo verdin cocuga

Ahahaha
Yalan mı hani @Harunnn60 un yorumları? hala yorum yapacak

@destere de gun aşimi geliyor ama yorumunuda eksiltmiyor. Siz ikiniz tencere kapak oldugunuz için tüyo verdin cocuga
Hahahha Aaa sen Ufak Tefek Ecünnüler dizisinin bencede çok etkisinde kalıyorsun ayoll @Harunnn60 dediği gibi

O diziyi izleyip izleyip öğrendiklerinle bizi karıştırıyorsun

Hahahha Aaa sen Ufak Tefek Ecünnüler dizisinin bencede çok etkisinde kalıyorsun ayoll @Harunnn60 dediği gibi

O diziyi izleyip izleyip öğrendiklerinle bizi karıştırıyorsun
İzlemiyorum ki
Gökçe çıkacak haberleri vardı sevinmiştim ama sonra set ekibini arayıp yönetmene sordum noluyor oğlum dedim. Yok öyle bişey sayın CEO'm dedi. Sonra şirket adına bildiri yayınladık

İzlemiyorum ki
Gökçe çıkacak haberleri vardı sevinmiştim ama sonra set ekibini arayıp yönetmene sordum noluyor oğlum dedim. Yok öyle bişey sayın CEO'm dedi. Sonra şirket adına bildiri yayınladık
Aaa o kadına hala nasıl rol veriyorlar anlamıyorum birde kendi donuk suratsız haline uygun roller alıyor daha doğrusu rol yapmıyor aslında kendini oynasa yeter