Diğer Goblin 1.Sezon Yorumları

Bunlarin tipleri müsait abudik gubudiklige:A
Siz de iyi alıştınız bu abidik gubidik Kore dizilerine :A
senin için geçmiş o yüzden bu dizilere sarmışsın ne anlarsın bilmem :A:A
burdada goblinle azrailin çekişmesi güzel :)
tahminim azrail zamanında doğmaması gereken kızı yani gelini öldürmeye çalışacak goblin ise gelini kurtarıp evlenecek gibi :)

Bi ara bırakıp bırakmayacağimizın toplantısını yapalım:A @Çiğdem- emir buyurdu:A
Aaa @destere @Forumdash bunlar bizim dünyaya açılmamızı kıskanmışlar :A :A :A

2. Bölüm

ikinci bölüm harikaydı ilk bölümdeki geçmişi anlatan sahneler olmayınca dizinin komedi yönü daha ağır basmıştı :)
lucifer da bulamadığımız komediyi burda bulmak mutlu etti beni @Forumdash @Çiğdem-
bir an önce ikinci bölüme geçin :)
goblinin gelini olacak kız çok sempatik goblinle olan kanada maceraları harikaydı
yine goblinle azrailin bıçak kaşık çatallı çekişmesi güzeldi :)
son sahnede gelin eun tak kaçırılınca goblinle azrailin kurtarmaya gelişleri muhteşemdi görüntüler bir harika :)
tavuk patronu kadında çok güzel bişey soğuk kanlı tavırları falan bayağıda komik :)

2. Bölüm

ikinci bölüm harikaydı ilk bölümdeki geçmişi anlatan sahneler olmayınca dizinin komedi yönü daha ağır basmıştı :)
lucifer da bulamadığımız komediyi burda bulmak mutlu etti beni @Forumdash @Çiğdem-
bir an önce ikinci bölüme geçin :)
goblinin gelini olacak kız çok sempatik goblinle olan kanada maceraları harikaydı
yine goblinle azrailin bıçak kaşık çatallı çekişmesi güzeldi :)
son sahnede gelin eun tak kaçırılınca goblinle azrailin kurtarmaya gelişleri muhteşemdi görüntüler bir harika :)
tavuk patronu kadında çok güzel bişey soğuk kanlı tavırları falan bayağıda komik :)
Blackta 1.bölüm biraz karmaşa başlayıp 2.bölüm komedi olmuştu :A :A :A

black te çoğu sahnede sıkılıyordum burda daha sıkıldığım sahne yok umarım öyle gider :) black te fazla siyasete yolsuzluğa bulaşmıştı senaryo :)
Aaa dedektiflik olayı az sanırım bu dizide ama bakalım diğer bölümler yine dedektifliğe gömülmezseler tabi :A :A :A

Aaa dedektiflik olayı az sanırım bu dizide ama bakalım diğer bölümler yine dedektifliğe gömülmezseler tabi :A :A :A
az değil şimdilik dedektiflik hikayesi hiç yok gibi umarım bundan sonrada öyle bir hata işlemezler yine dedektiflik olayı çıkarsa küfredip diziyi terkedeceğim :)

az değil şimdilik dedektiflik hikayesi hiç yok gibi umarım bundan sonrada öyle bir hata işlemezler yine dedektiflik olayı çıkarsa küfredip diziyi terkedeceğim :)
Hahaha Aaa ozaman fantastikliği daha ön planda Luciferin ilk sezonları gibi evet :A

444 VE Sakız iişkisini anımsatıyor başroldekılerde ama bu dizi Blacktan önce yanı Black çakma oluyor gibi :F

S01B01

İzledim sonunda:X @destere @Çiğdem-

Dizi beni hemen içine çekemedi. Özellikle geçmiş zamandaki sahneler. Savaş sahnesi ve diğer sahneler sıktı beni. Kız ne zaman buyudu o zaman adapte olabildim diziye:X Umarım sonraki bölümlerde geçmişle karşimiza cıkmazlar.
O kafaya tas yeme sahnesini nasıl çekt,ler. Keşke kamera arkası olsaydı sonda:A
Evet Black dizisine benziyor. Ama görsellik acısından Black'teki karizma ve güzellik yok:X 444 ve Sakız :bhr:

Süresi çok uzun gerçekten. Diziyi boş anlarımda izlicem hep. Günlüğe yaymayı düşünmüyorum.