Umarım eskiye dönüş yapmazlar. Baya sıkıcıydı o sahneler. Evet3.30 olmuş. Yine 5te bitircem. Neyse kaçtım benAaa bu arada 2.bölümü izle diziye hız vericeksin gayet akıcı bölümler ben 2-3 izledim
Umarım eskiye dönüş yapmazlar. Baya sıkıcıydı o sahneler. Evet3.30 olmuş. Yine 5te bitircem. Neyse kaçtım benAaa bu arada 2.bölümü izle diziye hız vericeksin gayet akıcı bölümler ben 2-3 izledim
Lucifer Arrow yorumları yapayım bendeUmarım eskiye dönüş yapmazlar. Baya sıkıcıydı o sahneler. Evet3.30 olmuş. Yine 5te bitircem. Neyse kaçtım ben
Aaa demiştik biz sana 3.Bölümde güzel yanı dizi akıcılık yönünden gayet iyi şuana kadar dedektifcilikte yokS01B02
Tarihi sahneler olmayınca daha seyirlik olmuş @Çiğdem- @destere
Kanada sahneleri güzeldi. Hemen orada çekim hatası aradım ve buldum Onlar sokakta dolaşirken. Kanalı bi adam kucağında bebeğiyle çekimleri izliyordu
Gelin kızın çalişmaya başladiği tavukcu patronu sevdim Çoook havalı ve ölüm meleğiyle aşık olur Musteri yok ama nasıl geçiniyor
Teyzenin tefecilere borcu varmiş. Adamların tipleri aynı bizim dizidekilere benziyor
Black'teki dedektifcilik beni sıkmıyordu ki 2ye bölüyorlardı konuyu. Mesela 6.bölümdeolaylar başlıyor 7.bölümde olayı bitiriyorlardı. 7.bölümde yeni olay başlıyor 8.debitiyor yeni bir olay daha Lucifer gibi tek bölümde bitmiyordu.Aaa demiştik biz sana 3.Bölümde güzel yanı dizi akıcılık yönünden gayet iyi şuana kadar dedektifcilikte yok
Aaa Goblinin ne oldunu bende çözemedim Azrail başka birisi @destereBlack'teki dedektifcilik beni sıkmıyordu ki 2ye bölüyorlardı konuyu. Mesela 6.bölümdeolaylar başlıyor 7.bölümde olayı bitiriyorlardı. 7.bölümde yeni olay başlıyor 8.debitiyor yeni bir olay daha Lucifer gibi tek bölümde bitmiyordu.
Bu dizide Goblin nedir? Ölüm meleginin rolünü tam anlamadim. Düz izlediğinde sıkmıyor dizi her kore dizisinde oldugu gibi çok tatliş bi oyunculuk var ama Ama başrol 444 ve sakız kadargüzel çift değiller
2.Bölüm ve 3.Bölüm daha iyiydi evet @Forumdash da 2.bölümle birlikte diziye hız verecek bence
2.Bölüm
Aaa çok eğlenceli bir bö lümdü gerçekten başrol kız ile Goblin sahneleri baya komikti kızın gobline şeker verme sahnesi ve yaprak tuttuklaru sahneler
Goblinin ona amca diyen olan oğlan ile sahneleride çok komikti ve azrailde öyle burda da bunlar güzel ekip olmuş ve son sahne çok havalıydı azrail ve goblin kızı kurtarmaya geldiler
3.Bölüm
Azrail ve goblin kızı kurtardıkları sahne güzeldi arabadakı adam bu serserilerde kim diyor Arabayı 2 ye böldüler kılıçla
Gobline amca diyen oğlan azrailin kim oldunu anladı azrail benim azrail oldumu nasıl anladın diyor oğlanda yanıma ışınlandın diyor oda aa evet doğru Goblinin kötü niyetli kadın ve erkeği birbirine aşık etmeside güzeldi Son sahnede kız kılıç görüyorum dedi gobline saplanmış duruyordu kılıç
S01B02
Tarihi sahneler olmayınca daha seyirlik olmuş @Çiğdem- @destere
Kanada sahneleri güzeldi. Hemen orada çekim hatası aradım ve buldum Onlar sokakta dolaşirken. Kanalı bi adam kucağında bebeğiyle çekimleri izliyordu
Gelin kızın çalişmaya başladiği tavukcu patronu sevdim Çoook havalı ve ölüm meleğiyle aşık olur Musteri yok ama nasıl geçiniyor
Teyzenin tefecilere borcu varmiş. Adamların tipleri aynı bizim dizidekilere benziyor
azrail tabiki başka birisi ama onun goblin kadar özel güçleri yok bir ruh almakla meşgul başkada bir numarasını göremedikAaa Goblinin ne oldunu bende çözemedim Azrail başka birisi @destere
Aaa işte bu Goblin dediğimiz şey ne azraillerden bile güçlü @Forumdashazrail tabiki başka birisi ama onun goblin kadar özel güçleri yok bir ruh almakla meşgul başkada bir numarasını göremedik
Aaa Goblinin ne oldunu bende çözemedim Azrail başka birisi @destere
Goblin güney korenin mitojisinde yer alan bi karaktermiş Nasıl bizde gulyabani vartavukçu patron sunny nin rolü acilen artmalı yalnız kadın tavukçuda tek müşteri bulamadığı halde orayı niye işletiyor zararına onu anlamadım
goblinin güçlerine dikkat ettiyseniz azrail falan yanında çok hafif kalıyor öleni diriltiyor yağmur yağdırıyor gerekirse çiçek açtırıyor ve daha bir çok üstün özelliği var ama neden hayattan bıkmış onu anlamadım
tek kötü yanı goblinin ölümlü olması şimdi gelin o kılıcı çekerse gobline nolacak ? bu sorunun cevabını anca ilerleyen bölümlerde göreceğizAaa işte bu Goblin dediğimiz şey ne azraillerden bile güçlü @Forumdash
Ama Black bu diziden esinlenmiş tabi çünkü bu daha eski Black yeni
kız zaten yaşadıda biz goblinin geleceğinden endişeliyiz bir tarafına kılıç sokmuşlar oğlanın onu gelin çekerse goblin hapı yuttuGoblin güney korenin mitojisinde yer alan bi karaktermiş Nasıl bizde gulyabani var
Neyse guney korenin goblinleri iyi bişeymiş. İyi insanlara yardım edermiş, tarlalara bereket geitirirmiş
Dizideki kızın başına iyi şeyle gelecek demek
Gerdek gecesinde ölür o zaman goblin Kız bunun burda ne işi var der çekerkız zaten yaşadıda biz goblinin geleceğinden endişeliyiz bir tarafına kılıç sokmuşlar oğlanın onu gelin çekerse goblin hapı yuttu
gerdek gecesi ile alakalı ne olabilir diye düşündümde ilginç bir sahne aklıma geldi şimdi ama yorum yapmayacağımGerdek gecesinde ölür o zaman goblin Kız bunun burda ne işi var der çeker
Gerdek gecesinde ölür o zaman goblin Kız bunun burda ne işi var der çeker
Aaa bende o kılıç ne alaka diyordum Ama 3.Bölümü izledimi ki Forumdash sen böyle konusuyorsun destere beykız zaten yaşadıda biz goblinin geleceğinden endişeliyiz bir tarafına kılıç sokmuşlar oğlanın onu gelin çekerse goblin hapı yuttu
Spoiler kutusunda yaz Konu bizim at koşturmak serbest bence Yine de abartmadan tabigerdek gecesi ile alakalı ne olabilir diye düşündümde ilginç bir sahne aklıma geldi şimdi ama yorum yapmayacağım
8.günü daha şimdi izledim. Şimdi goblini izlicemAaa bende o kılıç ne alaka diyordum Ama 3.Bölümü izledimi ki Forumdash sen böyle konusuyorsun destere bey
Aaa izle 3.bölümü güzeldi Ben bugün bakamadım yarın 2 bölüm falan izlerim yetişmiş olursun hemSpoiler kutusunda yaz Konu bizim at koşturmak serbest bence Yine de abartmadan tabi
8.günü daha şimdi izledim. Şimdi goblini izlicem
TWD de izlemedin dimi Tamam luci arrow ve twdyi hızlandırarak haftosunu izlicem. Gobline yine yer açtim sevinin siz kazandınız @destereAaa izle 3.bölümü güzeldi Ben bugün bakamadım yarın 2 bölüm falan izlerim yetişmiş olursun hem
Gotham ve Twd birikti şuan onları izlemem gerekiyorTWD de izlemedin dimi Tamam luci arrow ve twdyi hızlandırarak haftosunu izlicem. Gobline yine yer açtim sevinin siz kazandınız @destere