Diğer Goblin 1.Sezon Yorumları

Aaa bu arada 2.bölümü izle diziye hız vericeksin gayet akıcı bölümler ben 2-3 izledim :A
Umarım eskiye dönüş yapmazlar. Baya sıkıcıydı o sahneler. Evet3.30 olmuş. Yine 5te bitircem. Neyse kaçtım ben:X

S01B02

Tarihi sahneler olmayınca daha seyirlik olmuş :X @Çiğdem- @destere
Kanada sahneleri güzeldi. Hemen orada çekim hatası aradım ve buldum:A Onlar sokakta dolaşirken. Kanalı bi adam kucağında bebeğiyle çekimleri izliyordu :A

Gelin kızın çalişmaya başladiği tavukcu patronu sevdim :A Çoook havalı ve ölüm meleğiyle aşık olur:X Musteri yok ama nasıl geçiniyor:A

Teyzenin tefecilere borcu varmiş. Adamların tipleri aynı bizim dizidekilere benziyor:F

S01B02

Kanada sahneleri güzeldi. Hemen orada çekim hatası aradım ve buldum:A Onlar sokakta dolaşirken. Kanalı bi adam kucağında bebeğiyle çekimleri izliyordu :A

Gelin kızın çalişmaya başladiği tavukcu patronu sevdim :A Çoook havalı ve ölüm meleğiyle aşık olur:X Musteri yok ama nasıl geçiniyor:A

Teyzenin tefecilere borcu varmiş. Adamların tipleri aynı bizim dizidekilere benziyor:F
Aaa demiştik biz sana :A 3.Bölümde güzel yanı dizi akıcılık yönünden gayet iyi şuana kadar dedektifcilikte yok :A :A :A

Aaa demiştik biz sana :A 3.Bölümde güzel yanı dizi akıcılık yönünden gayet iyi şuana kadar dedektifcilikte yok :A :A :A
Black'teki dedektifcilik beni sıkmıyordu ki :X 2ye bölüyorlardı konuyu. Mesela 6.bölümdeolaylar başlıyor 7.bölümde olayı bitiriyorlardı. 7.bölümde yeni olay başlıyor 8.debitiyor yeni bir olay daha:X Lucifer gibi tek bölümde bitmiyordu.

Bu dizide Goblin nedir? Ölüm meleginin rolünü tam anlamadim. Düz izlediğinde sıkmıyor dizi her kore dizisinde oldugu gibi çok tatliş bi oyunculuk var ama:X Ama başrol 444 ve sakız kadargüzel çift değiller:A

4. Bölüm

keyifli bir bölümdü hiç sıkılmadan sonuna kadar gidiyoruz başroldeki kızı çok sevdim bayağı sempatik biri :)

eun tak kılıcı görünce goblin bunalıma girdi ölmek isteyen vatandaş ölmemek için her haltı yiyecek gibi.. eun tak ın kılıcı çekersem süpürgeye dönüşecekmişsin lafı güzeldi :)
goblin gelini bulunca psikolojisi bozuldu ama diğer bunalan vatandaşta azrail adamlarda karizma kalmadı aşk ne hale getiriyor azrailide goblinide çocuğa çevirdi :) mutluluktan goblinin sonbaharda çiçek açtırması veya yağmur yağdırması goblinin gücünün azrailden fazla olduğunu gösteriyor :)
azrail in tavukçu sunny si harika bir kadın biraz daha rolü artsa süper olacak:)
eun tak ile hayaletler arasındaki diyaloğlarda güzeldi özellikle okuldaki kızın eline sigara tutuşturdukları sahne harikaydı yine :)

Black'teki dedektifcilik beni sıkmıyordu ki :X 2ye bölüyorlardı konuyu. Mesela 6.bölümdeolaylar başlıyor 7.bölümde olayı bitiriyorlardı. 7.bölümde yeni olay başlıyor 8.debitiyor yeni bir olay daha:X Lucifer gibi tek bölümde bitmiyordu.

Bu dizide Goblin nedir? Ölüm meleginin rolünü tam anlamadim. Düz izlediğinde sıkmıyor dizi her kore dizisinde oldugu gibi çok tatliş bi oyunculuk var ama:X Ama başrol 444 ve sakız kadargüzel çift değiller:A
Aaa Goblinin ne oldunu bende çözemedim Azrail başka birisi :A :A :A @destere

2.Bölüm ve 3.Bölüm daha iyiydi evet @Forumdash da 2.bölümle birlikte diziye hız verecek bence :A

2.Bölüm
Aaa çok eğlenceli bir bö lümdü gerçekten başrol kız ile Goblin sahneleri baya komikti kızın gobline şeker verme sahnesi ve yaprak tuttuklaru sahneler :F
Goblinin ona amca diyen olan oğlan ile sahneleride çok komikti ve azrailde öyle burda da bunlar güzel ekip olmuş ve son sahne çok havalıydı azrail ve goblin kızı kurtarmaya geldiler :A

3.Bölüm
Azrail ve goblin kızı kurtardıkları sahne güzeldi arabadakı adam bu serserilerde kim diyor :F Arabayı 2 ye böldüler kılıçla :A
Gobline amca diyen oğlan azrailin kim oldunu anladı azrail benim azrail oldumu nasıl anladın diyor oğlanda yanıma ışınlandın diyor oda aa evet doğru :F Goblinin kötü niyetli kadın ve erkeği birbirine aşık etmeside güzeldi :A Son sahnede kız kılıç görüyorum dedi gobline saplanmış duruyordu kılıç :A

S01B02

tavukçu patron sunny nin rolü acilen artmalı yalnız kadın tavukçuda tek müşteri bulamadığı halde orayı niye işletiyor zararına onu anlamadım :)
goblinin güçlerine dikkat ettiyseniz azrail falan yanında çok hafif kalıyor :) öleni diriltiyor yağmur yağdırıyor gerekirse çiçek açtırıyor ve daha bir çok üstün özelliği var ama neden hayattan bıkmış onu anlamadım :)

Aaa Goblinin ne oldunu bende çözemedim Azrail başka birisi :A :A :A @destere

tavukçu patron sunny nin rolü acilen artmalı yalnız kadın tavukçuda tek müşteri bulamadığı halde orayı niye işletiyor zararına onu anlamadım :)
goblinin güçlerine dikkat ettiyseniz azrail falan yanında çok hafif kalıyor :) öleni diriltiyor yağmur yağdırıyor gerekirse çiçek açtırıyor ve daha bir çok üstün özelliği var ama neden hayattan bıkmış onu anlamadım :)
Goblin güney korenin mitojisinde yer alan bi karaktermiş:X Nasıl bizde gulyabani var:X
Neyse guney korenin goblinleri iyi bişeymiş. İyi insanlara yardım edermiş, tarlalara bereket geitirirmiş:X
Dizideki kızın başına iyi şeyle gelecek demek:A

Aaa işte bu Goblin dediğimiz şey ne azraillerden bile güçlü :F @Forumdash

Ama Black bu diziden esinlenmiş tabi çünkü bu daha eski Black yeni :A :A :A
tek kötü yanı goblinin ölümlü olması:) şimdi gelin o kılıcı çekerse gobline nolacak ? bu sorunun cevabını anca ilerleyen bölümlerde göreceğiz :)

Goblin güney korenin mitojisinde yer alan bi karaktermiş:X Nasıl bizde gulyabani var:X
Neyse guney korenin goblinleri iyi bişeymiş. İyi insanlara yardım edermiş, tarlalara bereket geitirirmiş:X
Dizideki kızın başına iyi şeyle gelecek demek:A
kız zaten yaşadıda biz goblinin geleceğinden endişeliyiz :) bir tarafına kılıç sokmuşlar oğlanın onu gelin çekerse goblin hapı yuttu :)