- Reaksiyon puanı
- 29,836
- Puanı
- 1,059
Benim dizilerimin hepsi birbirinden kaliteli bir kerekaliteyi çekemiyorsun tabi çöp dizilerle mutlu olmaya devam et hain sıvacı
Benim dizilerimin hepsi birbirinden kaliteli bir kerekaliteyi çekemiyorsun tabi çöp dizilerle mutlu olmaya devam et hain sıvacı
Hahah Aaa orası öyle gideceğimizden değil tabihayatım sen ülkeleri ancak dizilerde görürsün zaten o yüzden izlemeye devam et o paçoz dizileri gerçek ecünnüler orada
Aaa sonunda başladın ama bizle pek birlikte gidemicen sanırın Gece yorumlarım gelecek @destere nin çok gerisinde kalamam seni bekleyemicez yanı cnmS01B01
İzledim sonunda @destere @Çiğdem-
Dizi beni hemen içine çekemedi. Özellikle geçmiş zamandaki sahneler. Savaş sahnesi ve diğer sahneler sıktı beni. Kız ne zaman buyudu o zaman adapte olabildim diziye Umarım sonraki bölümlerde geçmişle karşimiza cıkmazlar.
Evet Black dizisine benziyor. Ama görsellik acısından Black'teki karizma ve güzellik yok 444 ve SakızO kafaya tas yeme sahnesini nasıl çekt,ler. Keşke kamera arkası olsaydı sonda
Süresi çok uzun gerçekten. Diziyi boş anlarımda izlicem hep. Günlüğe yaymayı düşünmüyorum.
Zengin bi koca bul da git tek çaren buHahah Aaa orası öyle gideceğimizden değil tabi
Aaa öyle kolay olsa sen bulacanZengin bi koca bul da git tek çaren bu
Beklemeyin diye her Goblin konusuna laf geldiğinde söyledim zaten Yani boşuna bekleyemem diye boş hava yapma abine Zaten @destere alip başini gitmiştirdizide Senin gibi bölüm özetlerini bi yere kaydediyordur. Sırası gelinceyorumu buraya yapıştırıyordur (ohh bee bugun de fesatlığım tuttu yine)Aaa sonunda başladın ama bizle pek birlikte gidemicen sanırın Gece yorumlarım gelecek @destere nin çok gerisinde kalamam seni bekleyemicez yanı cnm
tam tersi burdaki görsellik ve kalite black den üstün bir an önce ikinci bölüme geç geçmiş sahneleri bende sevmemiştim ilk bölümde ama ikinci bölümde öyle bir sıkıntı yokS01B01
İzledim sonunda @destere @Çiğdem-
Dizi beni hemen içine çekemedi. Özellikle geçmiş zamandaki sahneler. Savaş sahnesi ve diğer sahneler sıktı beni. Kız ne zaman buyudu o zaman adapte olabildim diziye Umarım sonraki bölümlerde geçmişle karşimiza cıkmazlar.
Evet Black dizisine benziyor. Ama görsellik acısından Black'teki karizma ve güzellik yok 444 ve SakızO kafaya tas yeme sahnesini nasıl çekt,ler. Keşke kamera arkası olsaydı sonda
Süresi çok uzun gerçekten. Diziyi boş anlarımda izlicem hep. Günlüğe yaymayı düşünmüyorum.
evet bu daha öncesi ve imdb puanına bakarsan bunun puanıda black den fazla yani her açıdan daha iyi gibi ..Hahaha Aaa ozaman fantastikliği daha ön planda Luciferin ilk sezonları gibi evet
444 VE Sakız iişkisini anımsatıyor başroldekılerde ama bu dizi Blacktan önce yanı Black çakma oluyor gibi
beklemeye niyetimizde yok seni bekletmeye niyetimizde yok baskılarımız şiddetle artacaktır her gün bize yetişmen şartBeklemeyin diye her Goblin konusuna laf geldiğinde söyledim zaten Yani boşuna bekleyemem diye boş hava yapma abine Zaten @destere alip başini gitmiştirdizide Senin gibi bölüm özetlerini bi yere kaydediyordur. Sırası gelinceyorumu buraya yapıştırıyordur (ohh bee bugun de fesatlığım tuttu yine)
Beklemeyin diye her Goblin konusuna laf geldiğinde söyledim zaten Yani boşuna bekleyemem diye boş hava yapma abine Zaten @destere alip başini gitmiştirdizide Senin gibi bölüm özetlerini bi yere kaydediyordur. Sırası gelinceyorumu buraya yapıştırıyordur (ohh bee bugun de fesatlığım tuttu yine)
beklemeye niyetimizde yok seni bekletmeye niyetimizde yok baskılarımız şiddetle artacaktır her gün bize yetişmen şart
2.Bölüm ve 3.Bölüm daha iyiydi evet @Forumdash da 2.bölümle birlikte diziye hız verecek bence3. Bölüm
yine güzel bir bölümdü aslında kendimi kaptırsam diğer bölüme geçmem çok kolay olacak ama bekleyeceğim @Çiğdem- le hain @Forumdash ı olduki bir söz verdik gerçi forumdash bekleme beni diye sızlanıyor ama peşimizden onuda sürüklememiz şart anca beraber kanca beraber
reenkarnasyonla eski ergen kralın yeni versiyonunu gördük kraliçede aramıza dönecektir eski kralın yeni versiyonu ergendende pek bir hayır yok gibi
azraille goblin didişmesi devam etmesine ediyor ama birbirlerine karşı saygılarınıda yitirmiyorlar dengeli bir çekişme
azraille tavukçu sunny adlı kadın birbirlerine aşık olacak gibi goblin eun tak ı azrail sunny i kapacak sanırım
goblinin eun tak ın ailesine altın armağan edişi güzel fikirdi altının başında bekleşirlerken sahneler şener şenin mesudiyeli mesutu çağrıştırdı
bölüm başındaki arabayı ikiye bölme sahnesi harikaydı bu dizideki görüntü kalitesi black den daha iyi ..
Ahahaha Yalan mı hani @Harunnn60 un yorumları? hala yorum yapacakAaa @Forumdash İyice koca karı gibi oldu ayoll Önce Jessica konusunda izlemeyip yorum yapıştırıyor diye @Harunnn60 ile aramızı bozdu : ( burda da @destere çoktan diziyi bitirmiştir ka ydettiği bölümleri günlük yapıştırıyor diye aramızı bozmaya çalısıyor 😱😱😱
Hahahha Aaa sen Ufak Tefek Ecünnüler dizisinin bencede çok etkisinde kalıyorsun ayoll @Harunnn60 dediği gibiAhahaha Yalan mı hani @Harunnn60 un yorumları? hala yorum yapacak
@destere de gun aşimi geliyor ama yorumunuda eksiltmiyor. Siz ikiniz tencere kapak oldugunuz için tüyo verdin cocuga
İzlemiyorum ki Gökçe çıkacak haberleri vardı sevinmiştim ama sonra set ekibini arayıp yönetmene sordum noluyor oğlum dedim. Yok öyle bişey sayın CEO'm dedi. Sonra şirket adına bildiri yayınladıkHahahha Aaa sen Ufak Tefek Ecünnüler dizisinin bencede çok etkisinde kalıyorsun ayoll @Harunnn60 dediği gibi
O diziyi izleyip izleyip öğrendiklerinle bizi karıştırıyorsun
Aaa o kadına hala nasıl rol veriyorlar anlamıyorum birde kendi donuk suratsız haline uygun roller alıyor daha doğrusu rol yapmıyor aslında kendini oynasa yeterİzlemiyorum ki Gökçe çıkacak haberleri vardı sevinmiştim ama sonra set ekibini arayıp yönetmene sordum noluyor oğlum dedim. Yok öyle bişey sayın CEO'm dedi. Sonra şirket adına bildiri yayınladık
Belki kendisini oynuyordur Ben de tanışmadim henuz 😛Aaa o kadına hala nasıl rol veriyorlar anlamıyorum birde kendi donuk suratsız haline uygun roller alıyor daha doğrusu rol yapmıyor aslında kendini oynasa yeter
Aaa bu arada 2.bölümü izle diziye hız vericeksin gayet akıcı bölümler ben 2-3 izledimBelki kendisini oynuyordur Ben de tanışmadim henuz 😛