tişörtünde hawaii yazan kız benide duygulandırdı )Evet güzeldi Böyle sahneler çektiklerinde bitmesin istiyorum Sam çıktı laa bu arada Mercedes için mankenliği de bıraktı
tişörtünde hawaii yazan kız benide duygulandırdı )Evet güzeldi Böyle sahneler çektiklerinde bitmesin istiyorum Sam çıktı laa bu arada Mercedes için mankenliği de bıraktı
senin totonu ancak parlaklar duygulandırırtişörtünde hawaii yazan kız benide duygulandırdı )
6 ayın 3 ayını keserler 13 bölümü izleriz Sezona Rechal'ın dizi çekimiyle başlarlar heraldefinale gelir gibi 6 ay sonra burada dediler bitiyi ya la ortalık @destere nin ağlamayı bilmeyen eliflerine ayşenlerine kalacak
parlaklarla sen oynaş dur )senin totonu ancak parlaklar duygulandırır
onun çocugu var hemen kilo vermiş bu arada @xemrexx birde dansını geliştirseydi iyiydi Hep aynı oynuyor Danlı bölümü at @destere 'ye tum hunerini görsün kızıntişörtünde hawaii yazan kız benide duygulandırdı )
o kız oyniyi ama kızlara bakiyi dizide erkeklere değilparlaklarla sen oynaş dur )
o hawaii yazan kız oynuyormu dizide yoksa kazaylamı aşrkıya dahil olmuş
Çocugu olunca çıktı ara ara geliyor doğurduktan sonraparlaklarla sen oynaş dur )
o hawaii yazan kız oynuyormu dizide yoksa kazaylamı aşrkıya dahil olmuş
kimler kalacak acaba Quınn dönse bari santana çıkmış zaten6 ayın 3 ayını keserler 13 bölümü izleriz Sezona Rechal'ın dizi çekimiyle başlarlar heralde
çok kısa gösterdi onu geniş açıdan incelemek lazımÇocugu olunca çıktı ara ara geliyor doğurduktan sonra
olsun onuda alırım ) emily gibi bişey olsada kabul yani herşeyi yerli yerinde kız olarako kız oyniyi ama kızlara bakiyi dizide erkeklere değil
my videolarına bak @Forumdash ile etiket gelmiyi mi size totoşlarçok kısa gösterdi onu geniş açıdan incelemek lazım
olsun onuda alırım ) emily gibi bişey olsada kabul yani herşeyi yerli yerinde kız olarak
etiket gelmiyor senden gelmiyor sen ne yaptın ayarlarlamı oynadın? )my videolarına bak @Forumdash ile etiket gelmiyi mi size totoşlar
yok belki etiket sistemi totoşlara kapanmıştır ondan sana gelmiyidiretiket gelmiyor senden gelmiyor sen ne yaptın ayarlarlamı oynadın? )
bence sen kendi arkanı bir kontrol et ayarların bozulmuş )yok belki etiket sistemi totoşlara kapanmıştır ondan sana gelmiyidir
fazla dolaşma o zaman arka yaarlarım bozulduysa yüzüne bişiler gelebilirbence sen kendi arkanı bir kontrol et ayarların bozulmuş )
yani cırcır gidiyor diyorsun ) fazla kullanıyorsun arkayı böyle dikiş tutmaması normal ))fazla dolaşma o zaman arka yaarlarım bozulduysa yüzüne bişiler gelebilir
senin orana burana gelebilir dikakt etyani cırcır gidiyor diyorsun ) fazla kullanıyorsun arkayı böyle dikiş tutmaması normal ))
ehh işte sardırdırak baktım
glee nin türk fanları dizideki şarkıları baştan yorumlayacakmış kız @Çiğdem- sen de katıl @destere ile düet yap
bu da ilk şarkı rachelın söylediği total eclipse of the heart @Forumdash @KayıpSehir
sen de katıl figgins in yerineehh işte sardırdırak baktım