O adam hiç şarkı söylemedi bi keresen de katıl figgins in yerine![]()
O adam hiç şarkı söylemedi bi keresen de katıl figgins in yerine![]()
o başka bişi yapiyidi amaO adam hiç şarkı söylemedi bi kereSen de şu okul gazetesindeki muhabir ol
millet şarkı söyledikçe otur yaz bi köşede
![]()
Sende herşeyi birebir yapma yao başka bişi yapiyidi ama![]()
Güzelmiş.
glee nin türk fanları dizideki şarkıları baştan yorumlayacakmışkız @Çiğdem- sen de katıl @destere ile düet yap
bu da ilk şarkı rachelın söylediği total eclipse of the heart @Forumdash @KayıpSehir
uzun zamandır glu glu vak vak dan haber alamıyorduk yinemi başladı ?
glee nin türk fanları dizideki şarkıları baştan yorumlayacakmışkız @Çiğdem- sen de katıl @destere ile düet yap
bu da ilk şarkı rachelın söylediği total eclipse of the heart @Forumdash @KayıpSehir
tabi seni de almışla kadroya okuldaki kıvırcık saçlı sapık öğrenci olacakmışınuzun zamandır glu glu vak vak dan haber alamıyorduk yinemi başladı ?![]()
rolümü sevdimtabi seni de almışla kadroya okuldaki kıvırcık saçlı sapık öğrenci olacakmışın![]()
3 ün 13 ü düşüyor sanarolümü sevdim
ama bari icraat yapan bir sapık rolü olsun boşa kürek çekmeyelim sonunda bize ne düşüyor onu söyle![]()
kızlar bana düşsün felixsler sana3 ün 13 ü düşüyor sana![]()
dizide iş felixlerde amakızlar bana düşsün felixsler sana![]()
feliksler sanki kızlarlamı çıkıyor onlarda kendilerine zenci arıyordurdizide iş felixlerde ama![]()
onlar birbirine yetiyi gibi bir de sne girsen aradan alttan köşeden tamamdr bayram ederlerfeliksler sanki kızlarlamı çıkıyor onlarda kendilerine zenci arıyordur![]()
onlara giren girmiş ben girmesemde oluronlar birbirine yetiyi gibi bir de sne girsen aradan alttan köşeden tamamdr bayram ederler![]()
cigdemin bildirimlerinin % 67 si sana % 33 u bana ait oluyor (bildirim gidiyosa) masallah
Göbek olmadiği kesin