O adam hiç şarkı söylemedi bi kere Sen de şu okul gazetesindeki muhabir ol millet şarkı söyledikçe otur yaz bi köşedesen de katıl figgins in yerine
O adam hiç şarkı söylemedi bi kere Sen de şu okul gazetesindeki muhabir ol millet şarkı söyledikçe otur yaz bi köşedesen de katıl figgins in yerine
o başka bişi yapiyidi amaO adam hiç şarkı söylemedi bi kere Sen de şu okul gazetesindeki muhabir ol millet şarkı söyledikçe otur yaz bi köşede
Sende herşeyi birebir yapma yao başka bişi yapiyidi ama
Güzelmiş.
glee nin türk fanları dizideki şarkıları baştan yorumlayacakmış kız @Çiğdem- sen de katıl @destere ile düet yap
bu da ilk şarkı rachelın söylediği total eclipse of the heart @Forumdash @KayıpSehir
uzun zamandır glu glu vak vak dan haber alamıyorduk yinemi başladı ?
glee nin türk fanları dizideki şarkıları baştan yorumlayacakmış kız @Çiğdem- sen de katıl @destere ile düet yap
bu da ilk şarkı rachelın söylediği total eclipse of the heart @Forumdash @KayıpSehir
tabi seni de almışla kadroya okuldaki kıvırcık saçlı sapık öğrenci olacakmışınuzun zamandır glu glu vak vak dan haber alamıyorduk yinemi başladı ?
rolümü sevdimtabi seni de almışla kadroya okuldaki kıvırcık saçlı sapık öğrenci olacakmışın
3 ün 13 ü düşüyor sanarolümü sevdim
ama bari icraat yapan bir sapık rolü olsun boşa kürek çekmeyelim sonunda bize ne düşüyor onu söyle
kızlar bana düşsün felixsler sana3 ün 13 ü düşüyor sana
dizide iş felixlerde amakızlar bana düşsün felixsler sana
feliksler sanki kızlarlamı çıkıyor onlarda kendilerine zenci arıyordurdizide iş felixlerde ama
onlar birbirine yetiyi gibi bir de sne girsen aradan alttan köşeden tamamdr bayram ederlerfeliksler sanki kızlarlamı çıkıyor onlarda kendilerine zenci arıyordur
onlara giren girmiş ben girmesemde olur )onlar birbirine yetiyi gibi bir de sne girsen aradan alttan köşeden tamamdr bayram ederler
cigdemin bildirimlerinin % 67 si sana % 33 u bana ait oluyor (bildirim gidiyosa) masallah
Göbek olmadiği kesin