nasıl yok o olmadan çok kötü olacak2 bölüm filan gerideyim bu akşam da bir bölüm daha izlicem@xemrexxx Dizi seneye bölüm sayısı kısaltmalı olarak bitecektir o yuzden Naya için üzüldüğümü söyleyemem fazla kaybıda yok gerçi
![]()
Zaman atlaması yapılırnasıl yok o olmadan çok kötü olacak![]()
![]()
seneye 22 bölüm olmal ısezon finalinde 6 ay sonra burada buluşalım dedi 6 ay 24 hafta ediyi![]()
zaten final sezonu ne atlaması düzgünce bitirsinler .ss ergenleri organize edip fox binasına salmalı .ssZaman atlaması yapılır![]()
önde bayrak sallayanı sen olursun artıkzaten final sezonu ne atlaması düzgünce bitirsinler .ss ergenleri organize edip fox binasına salmalı .ss
son 3 sezonuna yetiştim işte yeterliönde bayrak sallayanı sen olursun artıko değilde geç buldun çabuk kaybettin sözü sana tam oturuyor🙁
![]()
hiçbirşey anlamadım yaa kafamı karıştırma git şurdan
ayol işte oğloştan bayana dönüşüyor çocuk bülent ersoy gibihiçbirşey anlamadım yaa kafamı karıştırma git şurdan![]()
hanı ya o dediğin saniyelere baktım noluyorki bişey olduğu yok
oğlandan bayana dönüşüyor tam istediğin gibi işte kçük bülent ersoyhanı ya o dediğin saniyelere baktım noluyorki bişey olduğu yok![]()
öfff kırbaçtan kaçan aha böle olsun
senin gibi yaniöfff kırbaçtan kaçan aha böle olsun)
aha böle derken seni işaretlemiştimsenin gibi yani![]()
glu glu neyse şu an ne fişekliyona bak bakemaha böle derken seni işaretlemiştim![]()
ne fişekliyon ne ?glu glu neyse şu an ne fişekliyona bak bakem![]()
Evet güzeldi
finale gelir gibi 6 ay sonra burada dedilerEvet güzeldiBöyle sahneler çektiklerinde bitmesin istiyorum
Sam çıktı laa bu arada
Mercedes için mankenliği de bıraktı
![]()