nasıl yok o olmadan çok kötü olacak2 bölüm filan gerideyim bu akşam da bir bölüm daha izlicem @xemrexxx Dizi seneye bölüm sayısı kısaltmalı olarak bitecektir o yuzden Naya için üzüldüğümü söyleyemem fazla kaybıda yok gerçi
Zaman atlaması yapılırnasıl yok o olmadan çok kötü olacak
seneye 22 bölüm olmal ısezon finalinde 6 ay sonra burada buluşalım dedi 6 ay 24 hafta ediyi
zaten final sezonu ne atlaması düzgünce bitirsinler .ss ergenleri organize edip fox binasına salmalı .ssZaman atlaması yapılır
önde bayrak sallayanı sen olursun artık o değilde geç buldun çabuk kaybettin sözü sana tam oturuyor🙁zaten final sezonu ne atlaması düzgünce bitirsinler .ss ergenleri organize edip fox binasına salmalı .ss
son 3 sezonuna yetiştim işte yeterliönde bayrak sallayanı sen olursun artık o değilde geç buldun çabuk kaybettin sözü sana tam oturuyor🙁
hiçbirşey anlamadım yaa kafamı karıştırma git şurdan
ayol işte oğloştan bayana dönüşüyor çocuk bülent ersoy gibi yani tam desterenin isteği iştehiçbirşey anlamadım yaa kafamı karıştırma git şurdan
hanı ya o dediğin saniyelere baktım noluyorki bişey olduğu yok
oğlandan bayana dönüşüyor tam istediğin gibi işte kçük bülent ersoyhanı ya o dediğin saniyelere baktım noluyorki bişey olduğu yok
öfff kırbaçtan kaçan aha böle olsun )
senin gibi yaniöfff kırbaçtan kaçan aha böle olsun )
aha böle derken seni işaretlemiştimsenin gibi yani
glu glu neyse şu an ne fişekliyona bak bakemaha böle derken seni işaretlemiştim
ne fişekliyon ne ?glu glu neyse şu an ne fişekliyona bak bakem
Evet güzeldi Böyle sahneler çektiklerinde bitmesin istiyorum Sam çıktı laa bu arada Mercedes için mankenliği de bıraktı
finale gelir gibi 6 ay sonra burada dediler bitiyi ya la ortalık @destere nin ağlamayı bilmeyen eliflerine ayşenlerine kalacakEvet güzeldi Böyle sahneler çektiklerinde bitmesin istiyorum Sam çıktı laa bu arada Mercedes için mankenliği de bıraktı