ödülü veren leighton nam-ı değer blair waldorf<3
öyle deme bak modadan çok iyi anlıyor güzelcene giydirir seni
konu monu yok totoşun dibidir glu glu )Cennet Mahallesi. 😱
hayy senin esmer kızına töbee töbeesunumu yapan esmer kız kim süper bişey ödülü alanı geç verene bak
esmer kızı diyorum ?
resmi paylaştım bak ne kadar şeker çıkmış )hayy senin esmer kızına töbee töbee
Ok.
harikaymış )
konu monu yok totoşun dibidir glu glu )
parlak oğlan çiğdemle senin felix ine benziyor öyle bir ortamda ben olsam heyecandan düşerim adamda bişey yokki düşsün, o da kırıtıyor işte
ekmek parası işte adam rol yapiyiparlak oğlan çiğdemle senin felix ine benziyor öyle bir ortamda ben olsam heyecandan düşerim adamda bişey yokki düşsün, o da kırıtıyor işte
ekmeklere bak sen)ekmek parası işte adam rol yapiyi
çok terletir o adamı öyle böyle değilekmeklere bak sen)
hele bir mavili var öff alın teriyle kazanmak lazım onu )
yo kartıkın 😱 sezon finali haftaya değil mi?Laa dizinin s.finali hiçleri oynamiş The Originals bile fark atmiş 😱 Yok artık diyorum😱 Dizi iyice çöktü göçtü😱 Umarım 6.sezon 13 bölüm olarak bitirilir Yazık oldu gül gibi dizye @xemrexxx
İMDB'de de 20 bölüm (dünün tarihi) görünüyor😕yo kartıkın 😱 sezon finali haftaya değil mi?
bakarım sonra belgeseli izliyim şu anİMDB'de de 20 bölüm (dünün tarihi) görünüyor😕
hahaha olmaz ben yanaşmam bunlarasezon finalini izledim son sahne çok duygusaldı hepiciğ idağıldı bir garip oldum
diva mercedes müzik turuna çıktı;sam limaya geri döndü;brittany gidecek gibi rachel la'ya gidiyi
bu arada naya sette lea ile tartışmış kadrodan çıkarılmış iddaası doğru gibi sezon finalinde de yoktu @Forumdash
kız @Çiğdem- git de bir blaine e ilaç ol bak çocuk kimlere kalmış bir yaşlı kokoş teyze bir @destere kılıklı oğlan kurt
destere yanaşmak istiyor bari ona destek ol nasıl cilve yağılır falan öğretirsin çocuğahahaha olmaz ben yanaşmam bunlara