FOX Glee - Dizi Yorumları

ödülü veren leighton:bhr: nam-ı değer blair waldorf<3

öyle deme bak modadan çok iyi anlıyor güzelcene giydirir seni :F
zuTQd7bP.jpeg

harikaymış :))

Cennet Mahallesi. 😱
konu monu yok totoşun dibidir glu glu :))

Laa dizinin s.finali hiçleri oynamiş The Originals bile fark atmiş 😱 Yok artık diyorum😱 Dizi iyice çöktü göçtü😱 Umarım 6.sezon 13 bölüm olarak bitirilir :( Yazık oldu gül gibi dizye @xemrexxx

sezon finalini izledim son sahne çok duygusaldı hepiciğ idağıldı bir garip oldum :T
diva mercedes müzik turuna çıktı;sam limaya geri döndü;brittany gidecek gibi :( rachel la'ya gidiyi :(
bu arada naya sette lea ile tartışmış kadrodan çıkarılmış iddaası doğru gibi sezon finalinde de yoktu :( @Forumdash

kız @Çiğdem- git de bir blaine e ilaç ol bak çocuk kimlere kalmış :F bir yaşlı kokoş teyze bir @destere kılıklı oğlan kurt :F

sezon finalini izledim son sahne çok duygusaldı hepiciğ idağıldı bir garip oldum :T
diva mercedes müzik turuna çıktı;sam limaya geri döndü;brittany gidecek gibi :( rachel la'ya gidiyi :(
bu arada naya sette lea ile tartışmış kadrodan çıkarılmış iddaası doğru gibi sezon finalinde de yoktu :( @Forumdash

kız @Çiğdem- git de bir blaine e ilaç ol bak çocuk kimlere kalmış :F bir yaşlı kokoş teyze bir @destere kılıklı oğlan kurt :F
hahaha olmaz ben yanaşmam bunlara :F