biz görümcek olacağız çiğdemle elti kurtarmaz)
bak burada da parlak oğlan parlak oğlandan ayrılmış ne ka duygusal söylüyor @Çiğdem- bunun joseph için bile söyleyemez
biz görümcek olacağız çiğdemle elti kurtarmaz)
anlatımına bakıyorum birde videoya bakıyorum alakasız? bir anlatmışsın bir anlatmışsın videoda ise sadece oğlanın teki totosuyla davul çalıyor tırt yani senin anlattığın olaylar nerde ?5x18 i izledim june çok iyi geldi diziyediziyi gerçekçi yaptı en azından
blaine june ile bile uyumlu şarkı söyledi yazık çocuğa sülüman bile vahide teyzeyle daha uyumluydu@destere @Çiğdem-
rachel çok şanslı ne olursa olsun hep bir yerden şansı dönüyor
divamız mercedes i bir kez daha takdir ettim santanayı iyi kolladısantana da rachel ı kolladı .)
parlak oğlan sam ve masum çocuk artie() yoktu bu bölüm
teyzeyle şarkı söylüyor işteç ocuk teyze kancayı taktı parlak oğlanaanlatımına bakıyorum birde videoya bakıyorum alakasız? bir anlatmışsın bir anlatmışsın videoda ise sadece oğlanın teki totosuyla davul çalıyor tırt yani senin anlattığın olaylar nerde ?
rachel çok şanslı demişsin rachelin şanslı yerlerini görmek isterizteyzeyle şarkı söylüyor işteç ocuk teyze kancayı taktı parlak oğlana
mercedes 190-160-190 ölçülerinde yani tam senlikrachel çok şanslı demişsin rachelin şanslı yerlerini görmek isteriz
mercedes nasıl bişey motoru nasıl falan görmek isteriz
yani 10. kattan mercedes in üstüne düşsek bişey olmazmercedes 190-160-190 ölçülerinde yani tam senlik
gibi gibiyani 10. kattan mercedes in üstüne düşsek bişey olmazşişme balon gibi
gibi gibiadı gibi mercedese çekmiş ikisinde de sağlam tampon var
sana mercedes düşer
vayy gülağa rachelden hiç bahsetmiyor? rachel benimdir
ton balığı mercedes senindir
mercedes i yedeğe aldım rachel asıl eşim, mercedesi ağır vasıta olarak kullanırımsana mercedes düşer
şimdi neden tuhaf olduğunu anlladım vlla böyle ieyler izlersen tabi normal5x18 i izledim june çok iyi geldi diziyediziyi gerçekçi yaptı en azından
blaine june ile bile uyumlu şarkı söyledi yazık çocuğa sülüman bile vahide teyzeyle daha uyumluydu@destere @Çiğdem-
rachel çok şanslı ne olursa olsun hep bir yerden şansı dönüyor
divamız mercedes i bir kez daha takdir ettim santanayı iyi kolladısantana da rachel ı kolladı .)
parlak oğlan sam ve masum çocuk artie() yoktu bu bölüm
nesi tuhaf bunun.ssşimdi neden tuhaf olduğunu anlladım vlla böyle ieyler izlersen tabi normal
koca koca adamlar birbirine aşık oluyornesi tuhaf bunun.ss
ayol işte desterenin hayalini yaşıyorlarkoca koca adamlar birbirine aşık oluyor
dop deyip geçmemek lazım sesleri güzelmiş
ayrıyeten jöleli değil öteki oğlan dizinin en sevilen karakteri seçiliyi hepdop deyip geçmemek lazım sesleri güzelmiş)
demekki iki türlü kullanıma müsait tiplerin gideri fazla oluyor ?ayrıyeten jöleli değil öteki oğlan dizinin en sevilen karakteri seçiliyi hep1 golden globe 2 people choice award almış 1 kere de emmy e aday olmuş diziyle yani dopsever çok
bilmem ki sen söyledemekki iki türlü kullanıma müsait tiplerin gideri fazla oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?