yok lo normal en azınddan dizide normalşarkı söyleyen oğlan dopmu ?
yok lo normal en azınddan dizide normalşarkı söyleyen oğlan dopmu ?
tipi felix e benziyor yinede @Çiğdem- e sormak alzım emin olmak için çiğdem beğendiyse kesin doptur oğlanyok lo normal en azınddan dizide normal
çok etkilendim sarışın kızı seveyim ben
çok etkilendim sarışın kızı seveyim ben
alla alla niye benim beğendikelrim öyle oluyor erkekten anlamıyormuyum bentipi felix e benziyor yinede @Çiğdem- e sormak alzım emin olmak için çiğdem beğendiyse kesin doptur oğlan
baksana felixi beğeniyorsun joseph i beğeniyorsun Allah bilir fatih üreğide beğeniyorsunduralla alla niye benim beğendikelrim öyle oluyor erkekten anlamıyormuyum ben
bir resmini gönder kıza seni de beğeniyorsa kesin bir sorun vardırbaksana felixi beğeniyorsun joseph i beğeniyorsun Allah bilir fatih üreğide beğeniyorsundur
sen resim falan gönderme bence nasıl olsa gül ağayı görmüştür @Çiğdem- ha gül ağa ha sen farketmiyorbir resmini gönder kıza seni de beğeniyorsa kesin bir sorun vardır
baksana felixi beğeniyorsun joseph i beğeniyorsun Allah bilir fatih üreğide beğeniyorsundur
hahaha iyi fikir aslında emrebir resmini gönder kıza seni de beğeniyorsa kesin bir sorun vardır
gül ağanın dikenleri batsın sana emi .sssen resim falan gönderme bence nasıl olsa gül ağayı görmüştür @Çiğdem- ha gül ağa ha sen farketmiyor
onun dikenini kesmişlerdi ya o artık dikensiz gül bahçesigül ağanın dikenleri batsın sana emi .ss
sen hele bir yaklaş onaonun dikenini kesmişlerdi ya o artık dikensiz gül bahçesi
sen hele bir yaklaş ona
ilgi alanıma girmiyor vatandaş sana bıraktım sen bir yaklaş yokla bakalım ne var ne yok malzemeden çalmışlarmı çalmamışlarmısen hele bir yaklaş ona
malzemeyi beni görünce kullanmaz ama o yüzden sen yaklaş emin olmak içinilgi alanıma girmiyor vatandaş sana bıraktım sen bir yaklaş yokla bakalım ne var ne yok malzemeden çalmışlarmı çalmamışlarmı
seni görünce kullanmayacağı malzeme nedir acaba uzunu kesmişler artık erkeklere ilgi gösteriyor sana ilgi göstermemesi aklımıza değişik şeyler getiriyormalzemeyi beni görünce kullanmaz ama o yüzden sen yaklaş emin olmak için
yok işte uzunu kesip kesmediklerini tam bilmiyoruz sen git bir kontrol etseni görünce kullanmayacağı malzeme nedir acaba uzunu kesmişler artık erkeklere ilgi gösteriyor sana ilgi göstermemesi aklımıza değişik şeyler getiriyor
onu biliyoruz zaten kesmeseler haremde olmaz o artık parlak bir oğlan ama sana neden ilgi göstermiyor onu çözemedimyok işte uzunu kesip kesmediklerini tam bilmiyoruz sen git bir kontrol et
biz görümcek olacağız çiğdemle elti kurtarmaz )