yok lo normal en azınddan dizide normalşarkı söyleyen oğlan dopmu ?
yok lo normal en azınddan dizide normalşarkı söyleyen oğlan dopmu ?
tipi felix e benziyor yinede @Çiğdem- e sormak alzım emin olmak için çiğdem beğendiyse kesin doptur oğlanyok lo normal en azınddan dizide normal![]()
çok etkilendim sarışın kızı seveyim ben
çok etkilendim sarışın kızı seveyim ben![]()
alla alla niye benim beğendikelrim öyle oluyor erkekten anlamıyormuyum bentipi felix e benziyor yinede @Çiğdem- e sormak alzım emin olmak için çiğdem beğendiyse kesin doptur oğlan![]()
baksana felixi beğeniyorsun joseph i beğeniyorsun Allah bilir fatih üreğide beğeniyorsunduralla alla niye benim beğendikelrim öyle oluyor erkekten anlamıyormuyum ben![]()
bir resmini gönder kıza seni de beğeniyorsa kesin bir sorun vardırbaksana felixi beğeniyorsun joseph i beğeniyorsun Allah bilir fatih üreğide beğeniyorsundur![]()
sen resim falan gönderme bencebir resmini gönder kıza seni de beğeniyorsa kesin bir sorun vardır![]()
baksana felixi beğeniyorsun joseph i beğeniyorsun Allah bilir fatih üreğide beğeniyorsundur![]()
hahaha iyi fikir aslında emrebir resmini gönder kıza seni de beğeniyorsa kesin bir sorun vardır![]()
gül ağanın dikenleri batsın sana emi .sssen resim falan gönderme bencenasıl olsa gül ağayı görmüştür @Çiğdem- ha gül ağa ha sen farketmiyor
![]()
onun dikenini kesmişlerdi yagül ağanın dikenleri batsın sana emi .ss
sen hele bir yaklaş onaonun dikenini kesmişlerdi yao artık dikensiz gül bahçesi
![]()
sen hele bir yaklaş ona![]()
ilgi alanıma girmiyor vatandaş sana bıraktım sen bir yaklaş yokla bakalım ne var ne yoksen hele bir yaklaş ona![]()
malzemeyi beni görünce kullanmaz ama o yüzden sen yaklaş emin olmak içinilgi alanıma girmiyor vatandaş sana bıraktım sen bir yaklaş yokla bakalım ne var ne yokmalzemeden çalmışlarmı çalmamışlarmı
![]()
seni görünce kullanmayacağı malzeme nedir acaba uzunu kesmişlermalzemeyi beni görünce kullanmaz ama o yüzden sen yaklaş emin olmak için![]()
yok işte uzunu kesip kesmediklerini tam bilmiyoruz sen git bir kontrol etseni görünce kullanmayacağı malzeme nedir acaba uzunu kesmişlerartık erkeklere ilgi gösteriyor sana ilgi göstermemesi aklımıza değişik şeyler getiriyor
![]()
onu biliyoruz zaten kesmeseler haremde olmaz o artık parlak bir oğlan ama sana neden ilgi göstermiyor onu çözemedimyok işte uzunu kesip kesmediklerini tam bilmiyoruz sen git bir kontrol et![]()
biz görümcek olacağız çiğdemle elti kurtarmaz