broadway babyŞimdi Glee 15'i izlicem yarın akşam o videolardan atarsın gördüklerinden
neyse lo şu bae reytinglere baktığımız sitede en son 23-29 mart reytingleri var kss nin reytinglerine bakacaktım bulursan haber ver
broadway babyŞimdi Glee 15'i izlicem yarın akşam o videolardan atarsın gördüklerinden
Bakarım gece uyku gelmezsebroadway baby
neyse lo şu bae reytinglere baktığımız sitede en son 23-29 mart reytingleri var kss nin reytinglerine bakacaktım bulursan haber ver
kızda yetenek büyük ama senarist kullanamıyorofff off işte budur
kızın yeteneğinin santimetre karesi 100 bin avro ederkızda yetenek büyük ama senarist kullanamıyor
kızın yeteneğinin santimetre karesi 100 bin avro eder
kullanamıyorsa seyirciye göstersin seyircilerde kullanan biri çıkar
albüm kapağı muhteşem ama kızın duruşu yanlış duvara bakacaktı ki !bak albüm kapağı bile al beni al beni diyor dimi
zaten ondan ayrıldı sonunda doğru yolu buldu naya'm bu arada bence başbakan %50 yi zor tutuyoz lafını bu resim söylemiş olabilirdestek olmak lazım ) yanındaki morcivert felix destek olmaya çalışmış ama onun desteğiyle olacak iş değil benim yetişmem lazım kıza
o kendi totosunu tutuyor bu değildirzaten ondan ayrıldı sonunda doğru yolu buldu naya'm bu arada bence başbakan %50 yi zor tutuyoz lafını bu resim söylemiş olabilir
tabe tabe neyse @Forumdash ın favorisi şu siyah takımlı adam @destere de ötekini alır çifte düğün yaparlar artıkınhayır yaa ne kıskanıcam bende romantik bir adam bulurum elbet 🙂🙂