şarkıyı dinle tıklayıp görürsün hangisi intihar etmişşarkı söyleyenmi intihar etti ?dopun sesi güzelmiş
![]()
şarkıyı dinle tıklayıp görürsün hangisi intihar etmişşarkı söyleyenmi intihar etti ?dopun sesi güzelmiş
![]()
şarkıyı dinledimde orda intihar eden görmedimşarkıyı dinle tıklayıp görürsün hangisi intihar etmiş![]()
işteo odadaki yanlız çocuk intihar ediyişarkıyı dinledimde orda intihar eden görmedim![]()
ayyy intihar etmiş çocuğa dop denirmi hiç çarpılıcaksın 🙂🙂şarkı söyleyenmi intihar etti ?dopun sesi güzelmiş
![]()
o arada görüntüler çıkıyor onlara hiç dikkat etmedimişteo odadaki yanlız çocuk intihar ediyi![]()
ayyy intihar etmiş çocuğa dop denirmi hiç çarpılıcaksın 🙂🙂
pardon dop çok sert oldu ben yumoş diyecektim aslındaayyy intihar etmiş çocuğa dop denirmi hiç çarpılıcaksın 🙂🙂
hahaha tamam ruhu rahat etmiştir şuanpardon dop çok sert oldu ben yumoş diyecektim aslında)
bune yaaaa
bu şarkı için ne düşünüyon kız çiko![]()
dopun ruhunu vernelledik yumuşacık olduhahaha tamam ruhu rahat etmiştir şuan
bune yaaaa![]()
noldu sana hitap etmedi mi yoksa destereye mi bırakıyonhahaha tamam ruhu rahat etmiştir şuan
bune yaaaa![]()
ilk sahnede ördekten bahseden kız güzelmiş
bu şarkı için ne düşünüyon kız çiko![]()
sugar güzel kızdırilk sahnede ördekten bahseden kız güzelmiş![]()
onun ismi nedir peki ördek gibi kızdı vallahi ben sevdim
hayırr yaaa öyle herkese kalpım çarpmıyor abartma
dizideki simi sugar gerçek adı da b-vanessa lengiesonun ismi nedir peki ördek gibi kızdı vallahi ben sevdim![]()
😱hayırr yaaa öyle herkese kalpım çarpmıyor abartma![]()
dizideki simi sugar gerçek adı da b-vanessa lengiesdi galiba
😱![]()
ne hissediyon şu an bakiyim![]()
dizideki simi sugar gerçek adı da b-vanessa lengiesdi galiba
😱![]()
ne hissediyon şu an bakiyim![]()
hahaha herşeyide bilmeyi ver sendene demek sitedin burada @destere anlamıştır herhalde ben anlamadım da![]()
aaaa bu adam başkaaa adamın yüz hatları çoğu kadından daha hoşş![]()
bak senin 1 numara![]()