şarkıyı dinle tıklayıp görürsün hangisi intihar etmişşarkı söyleyenmi intihar etti ? dopun sesi güzelmiş
şarkıyı dinle tıklayıp görürsün hangisi intihar etmişşarkı söyleyenmi intihar etti ? dopun sesi güzelmiş
şarkıyı dinledimde orda intihar eden görmedimşarkıyı dinle tıklayıp görürsün hangisi intihar etmiş
işteo odadaki yanlız çocuk intihar ediyişarkıyı dinledimde orda intihar eden görmedim
ayyy intihar etmiş çocuğa dop denirmi hiç çarpılıcaksın 🙂🙂şarkı söyleyenmi intihar etti ? dopun sesi güzelmiş
o arada görüntüler çıkıyor onlara hiç dikkat etmedimişteo odadaki yanlız çocuk intihar ediyi
ayyy intihar etmiş çocuğa dop denirmi hiç çarpılıcaksın 🙂🙂
pardon dop çok sert oldu ben yumoş diyecektim aslında )ayyy intihar etmiş çocuğa dop denirmi hiç çarpılıcaksın 🙂🙂
hahaha tamam ruhu rahat etmiştir şuanpardon dop çok sert oldu ben yumoş diyecektim aslında )
bune yaaaa
bu şarkı için ne düşünüyon kız çiko
dopun ruhunu vernelledik yumuşacık olduhahaha tamam ruhu rahat etmiştir şuan
bune yaaaa
noldu sana hitap etmedi mi yoksa destereye mi bırakıyonhahaha tamam ruhu rahat etmiştir şuan
bune yaaaa
ilk sahnede ördekten bahseden kız güzelmiş
bu şarkı için ne düşünüyon kız çiko
sugar güzel kızdır aynı zamanda @Çiğdem- ruhludur parlak görünce kalbi çarpar hepilk sahnede ördekten bahseden kız güzelmiş
onun ismi nedir peki ördek gibi kızdı vallahi ben sevdimsugar güzel kızdır aynı zamanda @Çiğdem- ruhludur parlak görünce kalbi çarpar hep
hayırr yaaa öyle herkese kalpım çarpmıyor abartmasugar güzel kızdır aynı zamanda @Çiğdem- ruhludur parlak görünce kalbi çarpar hep
dizideki simi sugar gerçek adı da b-vanessa lengies di galibaonun ismi nedir peki ördek gibi kızdı vallahi ben sevdim
😱hayırr yaaa öyle herkese kalpım çarpmıyor abartma
dizideki simi sugar gerçek adı da b-vanessa lengies di galiba
😱
ne hissediyon şu an bakiyim
dizideki simi sugar gerçek adı da b-vanessa lengies di galiba
😱
ne hissediyon şu an bakiyim
hahaha herşeyide bilmeyi ver sendene demek sitedin burada @destere anlamıştır herhalde ben anlamadım da
aaaa bu adam başkaaa adamın yüz hatları çoğu kadından daha hoşş
bak senin 1 numara