TVen Gelinim Forumda 6.Bölüm

Düşündüm de çok absürd duruyor ya hahaha o ne öyle. Gece kabusuma girmese iyi. :A
Ay gerçi bacak demişken bacaklarını da alıyor gerçi erkekler artık tüm vücuduna ağda yaptıran arkadaşlarım var hatta yapmışlığım bile var. :A

Rüyana çıkarsa konu olarak aç bari, belki deneriz forumcak böyle bir gün bi gün. :A:F

Ay gerçi bacak demişken bacaklarını da alıyor gerçi erkekler artık tüm vücuduna ağda yaptıran arkadaşlarım var hatta yapmışlığım bile var. :A

Rüyana çıkarsa konu olarak aç bari, belki deneriz forumcak böyle bir gün bi gün. :A:F
Evet artık çoğu erkek kılsız zaten ben de sokakta hiç kıllı erkek görmüyorum ki. :F Ben de kılsızımdır zaten bıyık bile zar zor çıkarken.. :A

Aaaaa seni şuraya yönlendireyim o zaman. :A https://fav10.net/forum/threads/2019-büyük-fav10-buluşması.279522/

Uyumlu oldun ama. :A

Serkan için ses etmedim. :A @dizi kolik

images.jpeg

Yarışmanın tek tesettürlü geliniyim.. :A

@xemrexxx de tesettürlü. Bunlar fena bence birinizden biri elenecek bu sefer. :A :F @Çiğdem- @dreamy
@xBUGRAx Türbanlı gelin @xemrexxx de türbanlı kaynana vlla kıçı kırıklar türbanı maske olarak kulanıyor sözüne katılacam gibi şunlara bakınca :A :A :A @serhatt @dreamy @dizi kolik @Bully @sokak sanati