kız iyi ki etiketledin ben de kaynanalık görevimi yapayım bari gelinim @Billy Kane e yarışma için bu kıyafeti aldım diğerleri gibi paçoz görünmemeli öyleKendini de yabana atma kız![]()
kız iyi ki etiketledin ben de kaynanalık görevimi yapayım bari gelinim @Billy Kane e yarışma için bu kıyafeti aldım diğerleri gibi paçoz görünmemeli öyleKendini de yabana atma kız![]()
kız iyi ki etiketledin ben de kaynanalık görevimi yapayım bari gelinim @Billy Kane e yarışma için bu kıyafeti aldım diğerleri gibi paçoz görünmemeli öyle![]()
üstünde paralansın bili bili
@mrt-06 @Çiğdem- @dizi kolik @Dosi @vadikızı @kerem @xBUGRAx @denizz19 @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Bully @MasacRE- @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 61069
gözün kaldı dimi kıskanç bunakBunu giyeceğine eminmisin
kız iyi ki etiketledin ben de kaynanalık görevimi yapayım bari gelinim @Billy Kane e yarışma için bu kıyafeti aldım diğerleri gibi paçoz görünmemeli öyle![]()
@mrt-06 @Çiğdem- @dizi kolik @Dosi @vadikızı @kerem @xBUGRAx @denizz19 @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @ozgur2113 @Bully @MasacRE- @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy
Oğlun daş mı barikız iyi ki etiketledin ben de kaynanalık görevimi yapayım bari gelinim @Billy Kane e yarışma için bu kıyafeti aldım diğerleri gibi paçoz görünmemeli öyle![]()
@mrt-06 @Çiğdem- @dizi kolik @Dosi @vadikızı @kerem @xBUGRAx @denizz19 @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @ozgur2113 @Bully @MasacRE- @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy
gözün kaldı dimi kıskanç bunak![]()
@Billy Kane ne giysen yakışır bebeğim.kız iyi ki etiketledin ben de kaynanalık görevimi yapayım bari gelinim @Billy Kane e yarışma için bu kıyafeti aldım diğerleri gibi paçoz görünmemeli öyle![]()
Bili de hiç gözüm olmadı olmayacakta
Zaten başı bağlı biri o da, yakışık almaz bebeğim.Bili de hiç gözüm olmadı olmayacakta![]()
Bizim forumun erkekleri temsili.kız iyi ki etiketledin ben de kaynanalık görevimi yapayım bari gelinim @Billy Kane e yarışma için bu kıyafeti aldım diğerleri gibi paçoz görünmemeli öyle![]()
Bu kadın çok tatlı ya.
Öyle deme aslında bacak kıllarınızı falan alsanız size de çok yakışır.Bizim forumun erkekleri temsili.![]()
😱 Kız siz de bıyık bırakın bari.Öyle deme aslında bacak kıllarınızı falan alsanız size de çok yakışır.Hem baya dedikodu falan kaynatırız, hem sizde frikik verirsiniz biraz hep kadınlar mı verecek?
![]()
Kız benim öyle sorunlarım yok neyse ki, kaş için de zaten artık erkeklerde alıyor ayol.😱 Kız siz de bıyık bırakın bari.![]()
Sevgilisi olmasaydı da değişmezdiZaten başı bağlı biri o da, yakışık almaz bebeğim.@Yiğitt erkeğin hası tabi, aşık oldun di mi hea, heeaaa?
![]()
Düşündüm de çok absürd duruyor ya hahaha o ne öyle. Gece kabusuma girmese iyi.Kız benim öyle sorunlarım yok neyse ki, kaş için de zaten artık erkeklerde alıyor ayol.Valla birlikte gün yapardık ne güzel etekleri çekip. @xemrexxx'ten alırdık dedikoduları.
Ay ilk gün bana gelirdiniz hatta size neler neler yapardım kendi elimle.
![]()
Sen niye roman Solmaz'ı seçmedin?Yarışmanın tek tesettürlü geliniyim..![]()