TVen Gelinim Forumda 6.Bölüm

Kendini de yabana atma kız :A
kız iyi ki etiketledin ben de kaynanalık görevimi yapayım bari gelinim @Billy Kane e yarışma için bu kıyafeti aldım diğerleri gibi paçoz görünmemeli öyle :A :A üstünde paralansın bili bili :A @mrt-06 @Çiğdem- @dizi kolik @Dosi @vadikızı @kerem @xBUGRAx @denizz19 @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @ozgur2113 @Bully @MasacRE- @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy
bgbgb.png

kız iyi ki etiketledin ben de kaynanalık görevimi yapayım bari gelinim @Billy Kane e yarışma için bu kıyafeti aldım diğerleri gibi paçoz görünmemeli öyle :A :A üstünde paralansın bili bili :A @mrt-06 @Çiğdem- @dizi kolik @Dosi @vadikızı @kerem @xBUGRAx @denizz19 @Maskeli Fedai @Yiğitt @Aserat @ozgur2113 @Bully @MasacRE- @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 61069
@Billy Kane ne giysen yakışır bebeğim. :mouth: Ama bu kıyafetle havada karada kapar @serhatt seni. :T:

Kız benim öyle sorunlarım yok neyse ki, kaş için de zaten artık erkeklerde alıyor ayol. :F Valla birlikte gün yapardık ne güzel etekleri çekip. @xemrexxx'ten alırdık dedikoduları. :A Ay ilk gün bana gelirdiniz hatta size neler neler yapardım kendi elimle. :bhr::bhr:
Düşündüm de çok absürd duruyor ya hahaha o ne öyle. Gece kabusuma girmese iyi. :A