TVen Gelinim Forumda 6.Bölüm

Bu çocuğun şu kapalı kıza baktığına inandılar mı yani izleyenler harbi harbi ya? :F Burada müthişmiş ama zevkini takdir ettim şimdi. :mouth::hearteyes:
Kanke benim attığım hemşerin İzmirli. :F Bu oğlan itici sadece tip var ben Osmanlı erkeğiyim ben delikanlıyım diye 2 sezon dolandı programda. :A

Ay bu Hanife yani @xBUGRAx az Fox'un entrikalı dizilerini izlemedi canım. :A O yüzden işiniz zor sizin. :F Zaten Hanife'nin açık görüntüleri de ortaya çıkmıştı sanırım, kendini masum göstermek için başını kapatıyordu. :A
Aradan dönen daha kaç üyeyi şaşırtacağım acaba. :A @Çiğdem-
Aaa oyüzden kapalılara bakış açım değişti benimde şuan :A :A :A Tabi sözüm @xBUGRAx @xemrexxx için geçerli sadece onlar başka amaçla kapandıkları çok belli oluyor zaten kafalarına yıldırım düşerken bizle konusuyor olmazlar inş bizede sıçramasın :A :A :A @mrt-06 @serhatt

Kanke benim attığım hemşerin İzmirli. :F Bu oğlan itici sadece tip var ben Osmanlı erkeğiyim ben delikanlıyım diye 2 sezon dolandı programda. :A
Kanımın kaynaması boşa değilmiş demek işte senin attığına kankee. :X @xBUGRAx Angara bebesi olduğu için o da haliyle gür sakallı adamı beğenmiş ama o da zaten tipine bayılmış yani, çocuk zaten biliyor tanışmayacağını. :F Ama bende esmer erkek severim gerçi, Adanalım da esmer bu şekilde gür sakallı ama gür sakal sevmediğim için kirli kirli takılıyor. :A

Aaa oyüzden kapalılara bakış açım değişti benimde şuan :A :A :A Tabi sözüm @xBUGRAx @xemrexxx için geçerli sadece onlar başka amaçla kapandıkları çok belli oluyor zaten kafalarına yıldırım düşerken bizle konusuyor olmazlar inş bizede sıçramasın :A :A :A @mrt-06 @serhatt
Hanife hem kapanıyor, hem makyaj yapıyor. Yahu kapanıyorsun peki niye makyaj yapıyorsun sen ne anlamı kalıyor kapandığının? Bir de akmasın diye uğraşıyor. @xBUGRAx :A:F