Hhaha bir gün çarpılıcaksın sen ama ne zaman bakalım ayollYalandan mı örtündüm sıkı sıkı bağladım başım tutuyo arada.![]()
Hhaha bir gün çarpılıcaksın sen ama ne zaman bakalım ayollYalandan mı örtündüm sıkı sıkı bağladım başım tutuyo arada.![]()
Ay çok fenasın Buğra ya.Anlıyoruz artık az çok burada takıla takıla.![]()
Çok çok haklısın canım,hayatımda hiç bu kadar haklı bir insan görmedim![]()
Aaa Sizin birbirinizin şahitliği sayılmaz beesende kıç bile yok iki tahtayı çakmışlar kadın diye satmışlar ayol haksız mıyım @serhatt![]()
Ay bu Hanife yani @xBUGRAx az Fox'un entrikalı dizilerini izlemedi canım.@xBUGRAx Türbanlı gelin @xemrexxx de türbanlı kaynana vlla kıçı kırıklar türbanı maske olarak kulanıyor sözüne katılacam gibi şunlara bakınca![]()
![]()
@serhatt @dreamy @dizi kolik @Bully @sokak sanati
Kanke benim attığım hemşerin İzmirli.Bu çocuğun şu kapalı kıza baktığına inandılar mı yani izleyenler harbi harbi ya?Burada müthişmiş ama zevkini takdir ettim şimdi.
![]()
Program kuran kursuna döndü.@xBUGRAx Türbanlı gelin @xemrexxx de türbanlı kaynana vlla kıçı kırıklar türbanı maske olarak kulanıyor sözüne katılacam gibi şunlara bakınca![]()
![]()
@serhatt @dreamy @dizi kolik @Bully @sokak sanati
Ay bu Hanife yani @xBUGRAx az Fox'un entrikalı dizilerini izlemedi canım.O yüzden işiniz zor sizin.
Zaten Hanife'nin açık görüntüleri de ortaya çıkmıştı sanırım, kendini masum göstermek için başını kapatıyordu.
![]()
Aaa oyüzden kapalılara bakış açım değişti benimde şuanAradan dönen daha kaç üyeyi şaşırtacağım acaba.@Çiğdem-
Kanımın kaynaması boşa değilmiş demek işte senin attığına kankee.Kanke benim attığım hemşerin İzmirli.Bu oğlan itici sadece tip var ben Osmanlı erkeğiyim ben delikanlıyım diye 2 sezon dolandı programda.
![]()
Ay biraz daha böyle devam ederse kalbi unut zaten olmamışlar gelecek yakında kankee.
Hanife hem kapanıyor, hem makyaj yapıyor. Yahu kapanıyorsun peki niye makyaj yapıyorsun sen ne anlamı kalıyor kapandığının? Bir de akmasın diye uğraşıyor. @xBUGRAx
Ramazanda Polat Şaşmaz'a program yapacaktım aslında ama forımdan gitti.Ay biraz daha böyle devam ederse kalbi unut zaten olmamışlar gelecek yakında kankee.![]()
Bende @mrt-06'dan biliyorum canım.
Cumhur ittifakını nasılda benimsedin hemen kankeee. 😱😱 Polat Şaşmaz'a program düşündüğüne göre.Ramazanda Polat Şaşmaz'a program yapacaktım aslında ama forımdan gitti.![]()
İmam ya başka kim yapacak kız dini programı.Bende @mrt-06'dan biliyorum canım.Yoksa şu saçmalıklara bir dakikamı ayıramam.
Cumhur ittifakını nasılda benimsedin hemen kankeee. 😱😱 Polat Şaşmaz'a program düşündüğüne göre.![]()
İmam mı gerçekten?İmam ya başka kim yapacak kız dini programı.![]()
Bayağı iyi tanıyorum diyecektim az çok dedin demek ki daha buz dağının görünmeyen yüzü de var. Neyse çözerim ben seni iyice.