TVen Gelinim Forumda 6.Bölüm

Aaa mesaj göndermek önemli ayoll kaynanacım @sokak sanati na yeşillik ile mesaj gönderdim oda canavar gibi biliyor zaten her soruyu :F :F :F

Aaa sende biliyordun oyüzden elenmen iyi oldu benim açımdan :A :A :A
Şu etiketler olmamaya başladı yine gıcık oluyorum. :A

Senin seçimlerini tahmin etmem bir işe yaramadı maalesef. :A Kendi gelinime toplamda 3 puan verdim, resmen rezalet. ss

Bakalım @xemrexxx @Billy Kane ikilisi napacaklar, enteresan bir ikili. :A Bunlar didişirlerdi hep, konsepte oldukça uygunlar. :A

Senin seçimlerini tahmin etmem bir işe yaramadı maalesef. :A Kendi gelinime toplamda 3 puan verdim, resmen rezalet. ss

Bakalım @xemrexxx @Billy Kane ikilisi napacaklar, enteresan bir ikili. :A Bunlar didişirlerdi hep, konsepte oldukça uygunlar. :A
Bugrayı kurtarmaya geliyorlar :A :A :A

@dreamy Diğer kaynanalardan topladı puanlarla ayakta duruyor :A @xBUGRAx yeni gelinler sayesinde :A :A :A Bir benim kaynanam tık tık biliyor 1 yanlış dısında yanlısımız yok sanırım @sokak sanati ile biz hak ediyoruz ayoll :A :A :A @mrt-06
kız ben daha formatı bilmiyorum @mrt-06 etiketleyince beğenip gülüp geçiyordum :A

Bir İzmir kızı, İstanbul'u tercih etmez diye bir mantık kurdum yine yanıldım. :A Aslında yanlış bir düşünce de değil ama patladı. ss İşler rast gitmedi benim açımdan. :D Sağlık olsun, yarışmak güzeldi yine de. :A

@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim. :D

Burada da gömdüm seni:A @Maskeli Fedai

kız ben daha formatı bilmiyorum @mrt-06 etiketleyince beğenip gülüp geçiyordum :A
Laaa bak senin gelinin Billy Kane ya, 4 tane gelin var Billy dahil ben bu 4 isme soru soruyorum onlar da cevap veriyor. Sana da isimlerini silip bu cevapları gönderiyorum. Cevapları 1'den 5'e puanlıyorsun tabii gelinin Billy'i bulup ona yüksek verip diğerlerine düşük vermen lazım. :D

Bir İzmir kızı, İstanbul'u tercih etmez diye bir mantık kurdum yine yanıldım. :A Aslında yanlış bir düşünce de değil ama patladı. ss İşler rast gitmedi benim açımdan. :D Sağlık olsun, yarışmak güzeldi yine de. :A

@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim. :D
Sağol canım. :Z Valla dikkat ediyorum etiletler neden böyle oluyor. :F

Laaa bak senin gelinin Billy Kane ya, 4 tane gelin var Billy dahil ben bu 4 isme soru soruyorum onlar da cevap veriyor. Sana da isimlerini silip bu cevapları gönderiyorum. Cevapları 1'den 5'e puanlıyorsun tabii gelinin Billy'i bulup ona yüksek verip diğerlerine düşük vermen lazım. :D

Anne muhattap olma şunla bizi demoralize etmeye çalışıyor..
bu fingirdek geline de hiç güvenmiyorum @Çiğdem- ve @serhatt tan sonra 3. donu zilli forumda:A