Sen adamın hasısın Özgür'üm, eyvallah.Siz de bizim kaderimizi yaşamışsınız, ilk haftadan elenmişsiniz.Geçmiş olsun canlarım, halk kaliteden anlamıyor
@Bully @dizi kolik
Şu etiketler olmamaya başladı yine gıcık oluyorum.Aaa mesaj göndermek önemli ayoll kaynanacım @sokak sanati na yeşillik ile mesaj gönderdim oda canavar gibi biliyor zaten her soruyu![]()
![]()
Aaa sende biliyordun oyüzden elenmen iyi oldu benim açımdan![]()
![]()
![]()
Bugrayı kurtarmaya geliyorlarŞu etiketler olmamaya başladı yine gıcık oluyorum.
Senin seçimlerini tahmin etmem bir işe yaramadı maalesef.Kendi gelinime toplamda 3 puan verdim, resmen rezalet. ss
Bakalım @xemrexxx @Billy Kane ikilisi napacaklar, enteresan bir ikili.Bunlar didişirlerdi hep, konsepte oldukça uygunlar.
![]()
Büyük patron @xBUGRAx, tüm yarışmaların aranan ismi.Bugrayı kurtarmaya geliyorlar![]()
![]()
![]()
@dreamy Diğer kaynanalardan topladı puanlarla ayakta duruyor
Hiçbirinizi desteklemiyorum ne haliniz varsa görün pisler.@dreamy Diğer kaynanalardan topladı puanlarla ayakta duruyor@xBUGRAx yeni gelinler sayesinde
![]()
![]()
Bir benim kaynanam tık tık biliyor 1 yanlış dısında yanlısımız yok sanırım @sokak sanati ile biz hak ediyoruz ayoll
![]()
![]()
@mrt-06
Şu etiketler olmamaya başladı yine gıcık oluyorum.
Senin seçimlerini tahmin etmem bir işe yaramadı maalesef.Kendi gelinime toplamda 3 puan verdim, resmen rezalet. ss
Bakalım @xemrexxx @Billy Kane ikilisi napacaklar, enteresan bir ikili.Bunlar didişirlerdi hep, konsepte oldukça uygunlar.
![]()
kız ben daha formatı bilmiyorum @mrt-06 etiketleyince beğenip gülüp geçiyordum@dreamy Diğer kaynanalardan topladı puanlarla ayakta duruyor@xBUGRAx yeni gelinler sayesinde
![]()
![]()
Bir benim kaynanam tık tık biliyor 1 yanlış dısında yanlısımız yok sanırım @sokak sanati ile biz hak ediyoruz ayoll
![]()
![]()
@mrt-06
Bir İzmir kızı, İstanbul'u tercih etmez diye bir mantık kurdum yine yanıldım.Aslında yanlış bir düşünce de değil ama patladı. ss İşler rast gitmedi benim açımdan.
Sağlık olsun, yarışmak güzeldi yine de.
@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim.![]()
kız senden @batuhankaralar ın hızır reis yada @Maskeli Fedai nin rte reisi bile olmaz yani gerçek reislerden bahsetmiyorum bile senden olsa olsa seren serengil gibi ortalık akrıştırma-fitne-fücur reisi olur
kız senden @batuhankaralar ın hızır reis yada @Maskeli Fedai nin rte reisi bile olmaz yani gerçek reislerden bahsetmiyorum bile senden olsa olsa seren serengil gibi ortalık akrıştırma-fitne-fücur reisi olur![]()
Laaa bak senin gelinin Billy Kane ya, 4 tane gelin var Billy dahil ben bu 4 isme soru soruyorum onlar da cevap veriyor. Sana da isimlerini silip bu cevapları gönderiyorum. Cevapları 1'den 5'e puanlıyorsun tabii gelinin Billy'i bulup ona yüksek verip diğerlerine düşük vermen lazım.kız ben daha formatı bilmiyorum @mrt-06 etiketleyince beğenip gülüp geçiyordum![]()
Anne muhattap olma şunla bizi demoralize etmeye çalışıyor..yarışmaya meraklı olan yok zaten bebişim ama sana tavsiye her şeye bu ka hırs yapma bünyene zarar![]()
Valla siz konuşsanız aynı kavgalar olur iç sesiniz oldum.
Sağol canım.Bir İzmir kızı, İstanbul'u tercih etmez diye bir mantık kurdum yine yanıldım.Aslında yanlış bir düşünce de değil ama patladı. ss İşler rast gitmedi benim açımdan.
Sağlık olsun, yarışmak güzeldi yine de.
@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim.![]()
Laaa bak senin gelinin Billy Kane ya, 4 tane gelin var Billy dahil ben bu 4 isme soru soruyorum onlar da cevap veriyor. Sana da isimlerini silip bu cevapları gönderiyorum. Cevapları 1'den 5'e puanlıyorsun tabii gelinin Billy'i bulup ona yüksek verip diğerlerine düşük vermen lazım.![]()
bu fingirdek geline de hiç güvenmiyorum @Çiğdem- ve @serhatt tan sonra 3. donu zilli forumdaAnne muhattap olma şunla bizi demoralize etmeye çalışıyor..
Kaynanasına çekmiş oynaklıkta.
Kendini de yabana atma kız