@pompy olabilir.Şu an gelinim ya da kaynanam olacak kim var.Sen, @Çiğdem- @denizz19 ve ya @kerem @DarkLegenD @sokak sanati bu isimlerde yarışmıştır zaten yarışmacıları aklımda tutamadım
![]()
@pompy olabilir.Şu an gelinim ya da kaynanam olacak kim var.Sen, @Çiğdem- @denizz19 ve ya @kerem @DarkLegenD @sokak sanati bu isimlerde yarışmıştır zaten yarışmacıları aklımda tutamadım
![]()
kavga gelecek."Kameralara "iyi kız" imajı verme... Oynama artık...!" şunu Özlem'in bağırışları gibi okudum çok uydu.@mrt-06
Sağol canım.
Kuşum o e devlet kaydı her okulun yok.Özel yurt falan da bakacaz iş çok.
![]()
Deyim o deyim. "Saç türbana" mı diyeyim Türkçeci.Benim türbanım var. 😱
Yurt binaları yeniymiş zaten Ekşi'deki abilerim bile övdü.Pahalı özel yurtlar uygun temizini bulursunuz umarım. Oda arkaşına ne yılanlıklar yaparsın sen sevmezsen.![]()
Deyim o deyim. "Saç türbana" mı diyeyim Türkçeci.![]()
Ortalığı yıkarsın haberlere de çıkarız.Hayır yani dokunurlarsa türbanıma halk kahramanı olurum.![]()
Canım napalım entrika olmayınca, oyun falan çevirmeyince işte erkenden elendik maalesef.Siz de bizim kaderimizi yaşamışsınız, ilk haftadan elenmişsiniz.Geçmiş olsun canlarım, halk kaliteden anlamıyor
@Bully @dizi kolik
Yurt binaları yeniymiş zaten Ekşi'deki abilerim bile övdü.
Evet o konuda umarım iyi anlaşacağım biri olur. Yoksa zor yani... Zehirlerim valla.Ya da cebine eroin koyup ihbar ederim.
Veya boğarım. Neyse bu düşüncelerden çıkayım daha gitmeden tövbe tövbe. :S
Yeni gelinlerin arkasından çevirmediğiniz iş kalmadı.
Devlet yurtları için de 6 kişilik diyorlar.2 kişilik oda yok artık diyorlardı ya tek ya 3 bir de.![]()
Bence kimse buna hazır değil.Gelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
![]()
Gelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
![]()
Niye laaa ne güzel anan var sultan.Bence kimse buna hazır değil.![]()