xBUGRAx
Süper Emekli
Soru turlarını da yapabilsen zirveyi alacağız da.
O itirafa çok sinirlenmiştim. Düzgün bir şekilde ben etiketlenmek istemiyorum desen zaten sorun etmem en başta dedim istemeyen bana söylesin etiketlemem diye. Ama sen benim bir arkadaşım olarak o itirafa hak verdim demen en başta beni şaşırttı ve üzdü.. Olay bundan ibaret çünkü o itirafta başka şeyler de diyordu.
Aa kendi yazıyor dediği şeye bak. 😱Anam en azından sen dobrasın hakikkatten @dreamy'nin ayy annecim edalarında kameralara gülmesi beni de rahatsız ediyor.@sokak sanati
@dizi kolik @Çiğdem-
Niye 2 hafta ara veriyorsun anlamadım. 1 hafta bayram için ama diğeri neden.Teşekkürler Eraycım. 😳
Şizofreniyim ben.Aa kendi yazıyor dediği şeye bak. 😱
Özlem reyisi özleyeceğiz."Kameralara "iyi kız" imajı verme... Oynama artık...!" şunu Özlem'in bağırışları gibi okudum çok uydu.@mrt-06
Ben makara olsun diye demiştim, özür dilerim. Tabii hâlâ beni bu programın konularına etiketlememeni istiyorum.O itirafa çok sinirlenmiştim. Düzgün bir şekilde ben etiketlenmek istemiyorum desen zaten sorun etmem en başta dedim istemeyen bana söylesin etiketlemem diye. Ama sen benim bir arkadaşım olarak o itirafa hak verdim demen en başta beni şaşırttı ve üzdü.. Olay bundan ibaret çünkü o itirafta başka şeyler de diyordu.![]()
Özlem reyisi özleyeceğiz.![]()
Valla cast konusunda bizde emin değiliz.![]()
Bu hafta hiç izlememiştim, o hafta ayrıldılar.Çok şaşırdım ayrılmalarına ben daha elenmezler diye beklerken ayrılıyoruz demeleri şaşırttı
Bu hafta hiç izlememiştim, o hafta ayrıldılar.![]()
Kuşum o e devlet kaydı her okulun yok.E-devletten oluyor gitmeden.Ama şehir dışı olunca gidip görmek lazım.
![]()