TVen Gelinim Forumda 6.Bölüm

Yine son anda paçayı kurtarmışız. Bu strateji sayesinde haftalardır tüm rakipleri süpürüyoruz. Cevabına sağlık gelinim. :A @xBUGRAx

İlk haftadan sizi de yollarız demiştim yanılmadım. Güle güle. :A @Bully @dizi kolik

Ve son olarak ÇATLA. :Z @Çiğdem-

Senin de eline sağlık. :D @mrt-06

Soru turlarını da yapabilsen zirveyi alacağız da. :A:A

O itirafa çok sinirlenmiştim. Düzgün bir şekilde ben etiketlenmek istemiyorum desen zaten sorun etmem en başta dedim istemeyen bana söylesin etiketlemem diye. Ama sen benim bir arkadaşım olarak o itirafa hak verdim demen en başta beni şaşırttı ve üzdü.. Olay bundan ibaret çünkü o itirafta başka şeyler de diyordu. :X

Yine son anda paçayı kurtarmışız. Bu strateji sayesinde haftalardır tüm rakipleri süpürüyoruz. Cevabına sağlık gelinim. :A @xBUGRAx

İlk haftadan sizi de yollarız demiştim yanılmadım. Güle güle. :A @Bully @dizi kolik

Ve son olarak ÇATLA. :Z @Çiğdem-

Senin de eline sağlık. :D @mrt-06
@dizi kolik @Çiğdem-
Teşekkürler Eraycım. 😳
Niye 2 hafta ara veriyorsun anlamadım. 1 hafta bayram için ama diğeri neden. :A

O itirafa çok sinirlenmiştim. Düzgün bir şekilde ben etiketlenmek istemiyorum desen zaten sorun etmem en başta dedim istemeyen bana söylesin etiketlemem diye. Ama sen benim bir arkadaşım olarak o itirafa hak verdim demen en başta beni şaşırttı ve üzdü.. Olay bundan ibaret çünkü o itirafta başka şeyler de diyordu. :X
Ben makara olsun diye demiştim, özür dilerim. Tabii hâlâ beni bu programın konularına etiketlememeni istiyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy