TVen Gelinim Forumda 6.Bölüm

Pahalı özel yurtlar uygun temizini bulursunuz umarım. Oda arkaşına ne yılanlıklar yaparsın sen sevmezsen. :A:A
Yurt binaları yeniymiş zaten Ekşi'deki abilerim bile övdü. :A

Evet o konuda umarım iyi anlaşacağım biri olur. Yoksa zor yani... Zehirlerim valla. :F Ya da cebine eroin koyup ihbar ederim. :A Veya boğarım. Neyse bu düşüncelerden çıkayım daha gitmeden tövbe tövbe. :S

Siz de bizim kaderimizi yaşamışsınız, ilk haftadan elenmişsiniz. :( Geçmiş olsun canlarım, halk kaliteden anlamıyor :A @Bully @dizi kolik
Canım napalım entrika olmayınca, oyun falan çevirmeyince işte erkenden elendik maalesef. :A Neyse onlar birbirini yesin artık, en azından oyunlarına alet olmadan elendik iyi yönünden bakalım. :F

Yurt binaları yeniymiş zaten Ekşi'deki abilerim bile övdü. :A

Evet o konuda umarım iyi anlaşacağım biri olur. Yoksa zor yani... Zehirlerim valla. :F Ya da cebine eroin koyup ihbar ederim. :A Veya boğarım. Neyse bu düşüncelerden çıkayım daha gitmeden tövbe tövbe. :S

2 kişilik oda yok artık diyorlardı ya tek ya 3 bir de. :A

Yine son anda paçayı kurtarmışız. Bu strateji sayesinde haftalardır tüm rakipleri süpürüyoruz. Cevabına sağlık gelinim. :A @xBUGRAx

İlk haftadan sizi de yollarız demiştim yanılmadım. Güle güle. :A @Bully @dizi kolik

Ve son olarak ÇATLA. :Z @Çiğdem-

Senin de eline sağlık. :D @mrt-06
Yeni gelinlerin arkasından çevirmediğiniz iş kalmadı. :T: Şaka maka gelinini tanımayan kaynanası utansın. :ppp: @Bully Sen de yani en azından 2 puan falan verebilirdin benim romantik ruhumun hatırına, eşitlik olurdu bir hafta daha yarışırdık. :F

Gelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası. :Z

kdkskslala.png

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy