@pompy olabilir.Şu an gelinim ya da kaynanam olacak kim var.Sen, @Çiğdem- @denizz19 ve ya @kerem @DarkLegenD @sokak sanati bu isimlerde yarışmıştır zaten yarışmacıları aklımda tutamadım
@pompy olabilir.Şu an gelinim ya da kaynanam olacak kim var.Sen, @Çiğdem- @denizz19 ve ya @kerem @DarkLegenD @sokak sanati bu isimlerde yarışmıştır zaten yarışmacıları aklımda tutamadım
kavga gelecek."Kameralara "iyi kız" imajı verme... Oynama artık...!" şunu Özlem'in bağırışları gibi okudum çok uydu.@mrt-06
Sağol canım.
Kuşum o e devlet kaydı her okulun yok.Özel yurt falan da bakacaz iş çok.
Deyim o deyim. "Saç türbana" mı diyeyim Türkçeci.Benim türbanım var. 😱
Yurt binaları yeniymiş zaten Ekşi'deki abilerim bile övdü.Pahalı özel yurtlar uygun temizini bulursunuz umarım. Oda arkaşına ne yılanlıklar yaparsın sen sevmezsen.
Deyim o deyim. "Saç türbana" mı diyeyim Türkçeci.
Ortalığı yıkarsın haberlere de çıkarız.Hayır yani dokunurlarsa türbanıma halk kahramanı olurum.
Canım napalım entrika olmayınca, oyun falan çevirmeyince işte erkenden elendik maalesef.Siz de bizim kaderimizi yaşamışsınız, ilk haftadan elenmişsiniz.Geçmiş olsun canlarım, halk kaliteden anlamıyor@Bully @dizi kolik
Yurt binaları yeniymiş zaten Ekşi'deki abilerim bile övdü.
Evet o konuda umarım iyi anlaşacağım biri olur. Yoksa zor yani... Zehirlerim valla.Ya da cebine eroin koyup ihbar ederim.Veya boğarım. Neyse bu düşüncelerden çıkayım daha gitmeden tövbe tövbe. :S
Yeni gelinlerin arkasından çevirmediğiniz iş kalmadı.
Devlet yurtları için de 6 kişilik diyorlar.2 kişilik oda yok artık diyorlardı ya tek ya 3 bir de.
Bence kimse buna hazır değil.Gelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
Gelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
Niye laaa ne güzel anan var sultan.Bence kimse buna hazır değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?