ay biz resmen biz çatlasın @Çiğdem- @destere @ozgur2113 @Forumdash @Bully @Harunnn60 @cookies @vadikızı
hahah o nereden çıktı bee ben senin kadar magazin takip etmiyorum@Çiğdem- senin bu burak oğlan meryemden daha ço kseviyor gibi murat yıldırımı
diziden bahsediyorum safozhahah o nereden çıktı bee ben senin kadar magazin takip etmiyorum
ayy benim kafam nelere gitti burak özçivitten bahsediyorsun sandım yemek falanmı yediler acaba dedimdiziden bahsediyorum safozmurat yıldırım (kartal) a gitme diye sarılışı var senin oğlanın sanki sen jensena sarılıyon gibi
senin oğlandan bahsediyorum ama senin aklın daha büyük memelilerde hepayy benim kafam nelere gitti burak özçivitten bahsediyorsun sandım yemek falanmı yediler acaba dedim
hahah unutmuşum ben bunu daha doğrusu burak diyince akıl özçivite gidiyorsenin oğlandan bahsediyorum ama senin aklın daha büyük memelilerde hep
@destere nin hayallerinde sevgililer ama dizide murat bunun ablasıyla evlihahah unutmuşum ben bunu daha doğrusu burak diyince akıl özçivite gidiyor
muratın nesi oluyor şimdi bu dizide
@Çiğdem- bak senin oğlan diyor ki gel beni izle izlemezsen @destere yi böyle budarım evde kalırsın@cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD
osman kjaçıyor
bu salı kurtuluyormuyuz nihayetmeryoşum paylaşmış setrn son pozneyse ekipten önce kendimi kutlayayım tek başıma kaç sayfalık konu yapmnışım bir de @mrt-06 nın konusu .ss @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @DarkLeqenD @cookies @Doğu @vadikızı @Ahmad
Evet o kutlu gün bu salıbu salı kurtuluyormuyuz nihayet
muhteşem yüzyıl biteli 2 yıl olacak kurtulabildin mi safoz ben varken zor kurtulursunuz hemen beğenmeyin çikinella dedi diye @Harunnn60 @Doğubu salı kurtuluyormuyuz nihayet
Bu sene senin için diziler açısından kötü geçti.meryoşum paylaşmış setrn son pozneyse ekipten önce kendimi kutlayayım tek başıma kaç sayfalık konu yapmnışım bir de @mrt-06 nın konusu .ss @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @DarkLeqenD @cookies @Doğu @vadikızı @Ahmad
devam edenler: poyraz-kösem- ohbBu sene senin için diziler açısından kötü geçti.
ilişki durumu karışıkta bitiyor ondan önce kara ekmekte vardı oda yeni sayılır bitmesidevam edenler: poyraz-kösem- ohb
bitenler: gk-gk
bence gayet iyi gk lardan biri zaten gençlik dizisiydi 39 da bitmesi iyi oldu
Kara Ekmek, Malum Kösem'de kritik.devam edenler: poyraz-kösem- ohb
bitenler: gk-gk
bence gayet iyi gk lardan biri zaten gençlik dizisiydi 39 da bitmesi iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?