ay biz resmen biz çatlasın @Çiğdem- @destere @ozgur2113 @Forumdash @Bully
@Harunnn60 @cookies @vadikızı
hahah o nereden çıktı bee ben senin kadar magazin takip etmiyorum@Çiğdem- senin bu burak oğlan meryemden daha ço kseviyor gibi murat yıldırımı![]()
diziden bahsediyorum safozhahah o nereden çıktı bee ben senin kadar magazin takip etmiyorum![]()
ayy benim kafam nelere gitti burak özçivitten bahsediyorsun sandım yemek falanmı yediler acaba dedimdiziden bahsediyorum safozmurat yıldırım (kartal) a gitme diye sarılışı var senin oğlanın sanki sen jensena sarılıyon gibi
![]()
senin oğlandan bahsediyorum ama senin aklın daha büyük memelilerde hepayy benim kafam nelere gitti burak özçivitten bahsediyorsun sandım yemek falanmı yediler acaba dedim![]()
hahah unutmuşum ben bunu daha doğrusu burak diyince akıl özçivite gidiyorsenin oğlandan bahsediyorum ama senin aklın daha büyük memelilerde hep
![]()
@destere nin hayallerinde sevgililer ama dizide murat bunun ablasıyla evlihahah unutmuşum ben bunu daha doğrusu burak diyince akıl özçivite gidiyor
muratın nesi oluyor şimdi bu dizide![]()
@Çiğdem- bak senin oğlan diyor ki gel beni izle izlemezsen @destere yi böyle budarım evde kalırsın@cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD
![]()
osman kjaçıyor![]()
bu salı kurtuluyormuyuz nihayetmeryoşum paylaşmış setrn son pozneyse ekipten önce kendimi kutlayayım tek başıma kaç sayfalık konu yapmnışım bir de @mrt-06 nın konusu .ss @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @DarkLeqenD @cookies @Doğu @vadikızı @Ahmad
![]()
Evet o kutlu gün bu salıbu salı kurtuluyormuyuz nihayet![]()
muhteşem yüzyıl biteli 2 yıl olacak kurtulabildin mi safoz ben varken zor kurtulursunuz hemen beğenmeyin çikinella dedi diye @Harunnn60 @Doğubu salı kurtuluyormuyuz nihayet![]()
Bu sene senin için diziler açısından kötü geçti.meryoşum paylaşmış setrn son pozneyse ekipten önce kendimi kutlayayım tek başıma kaç sayfalık konu yapmnışım bir de @mrt-06 nın konusu .ss @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @DarkLeqenD @cookies @Doğu @vadikızı @Ahmad
![]()
devam edenler: poyraz-kösem- ohbBu sene senin için diziler açısından kötü geçti.![]()
ilişki durumu karışıkta bitiyor ondan önce kara ekmekte vardı oda yeni sayılır bitmesidevam edenler: poyraz-kösem- ohb
bitenler: gk-gk
bence gayet iyi gk lardan biri zaten gençlik dizisiydi 39 da bitmesi iyi oldu![]()
Kara Ekmek, Malum Kösem'de kritik.devam edenler: poyraz-kösem- ohb
bitenler: gk-gk
bence gayet iyi gk lardan biri zaten gençlik dizisiydi 39 da bitmesi iyi oldu![]()