kara ekmek 2015 te bitmedi mi 2016 daaayız bizKara Ekmek, Malum Kösem'de kritik.
Bir tane daha vardı.![]()
kara ekmek 2015 te bitmedi mi 2016 daaayız bizKara Ekmek, Malum Kösem'de kritik.
ilişki durumu karışığında ağır fanıydı buKara Ekmek, Malum Kösem'de kritik.
ilişki durumunu ben izlemiyidim aile meclisi karaıyla evde izliydikilişki durumu karışıkta bitiyor ondan önce kara ekmekte vardı oda yeni sayılır bitmesi
![]()
ay sensin ağır fanı .ss bu da nedeninilişki durumu karışığında ağır fanıydı bu![]()
Aslında bu yıl benim içinde kötü geçti.bu yıl 5 gününde 1.cileri benim dizilerimdi ayoll![]()
daha feara başlayamadım ama en kısa zamanda bakıcamAslında bu yıl benim içinde kötü geçti.
Fear TWD - Colony sonra birkaç dizi tam istediğim düzeyde olmadı.![]()
çiğdem için yabancı dizileri hiç kötü seçmiyor memeleri denetleyerek seçiyor seçtiği memeli oğlanların dizisi de dünyadaki çiğdem türü nedeniyle hep uzun sürüyorAslında bu yıl benim içinde kötü geçti.
Fear TWD - Colony sonra birkaç dizi tam istediğim düzeyde olmadı.![]()
ne diye konu açayımBu salı bitiyormuş @xemrexxx neden konu açmıyorsun?
final konusu açıldı ya hatta ben açtım galiba cengiz semercioğlu paylaşmıştıForum halkı @xemrexxx ile şakalaşır diye herhalde![]()
@Forumdash Emre'nin hakkını yemeyelim, açmış konuyu.final konusu açıldı ya hatta ben açtım galiba cengiz semercioğlu paylaşmıştı![]()
ben bir markayım bu konuda gerçekler benden sorulur@Forumdash Emre'nin hakkını yemeyelim, açmış konuyu.
https://fav10.net/forum/threads/gecenin-kraliçesi-erken-final-yapıyor.255456/![]()
Ne bilim yedi düvelin sultanı filan diye konu açardın sanıyordum ya da bekliyordum diyimne diye konu açayımbiteceği açıklanmıştı zaten teee 8.bölüm yayınlanmadan
15 e geldik 2 ay geçmiş üstünden konusu açıldı zati
AynenForum halkı @xemrexxx ile şakalaşır diye herhalde![]()
Neyse yorumumu yapmişim@Forumdash Emre'nin hakkını yemeyelim, açmış konuyu.
https://fav10.net/forum/threads/gecenin-kraliçesi-erken-final-yapıyor.255456/![]()
fark-ı meryoşumNe bilim yedi düvelin sultanı filan diye konu açardın sanıyordum ya da bekliyordum diyimhayal kırıklığına uğradım resmen
Aynen15 bölüm de iyi dayandı yoksa 5.bölümde fişini çeilmişti
(gazlayamıyom da yaa
)
Meryem'in haberlerini sen değil de ben mi bileceğim, bu konuda net olalım yani.ben bir markayım bu konuda gerçekler benden sorulur![]()
total d ne işi var dizisi reyitng alamayınca pat diye bitsin miMeryem'in haberlerini sen değil de ben mi bileceğim, bu konuda net olalım yani.
Murat'ıma yazık oldu, Kanal D'me bekleriz artık kendisini.![]()
İnsanlar izlemiyorsa tabi bitecek, izlenmeyen işi devam ettirip niye zarar etsinler ki?total d ne işi var dizisi reyitng alamayınca pat diye bitsin mi
ayrıca meryemi sevmemle alakası yok misal Tuba haberleri de benden sorulurdu unutun galiba![]()