Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

Beyazsoy formundasın yine bakıyorum. :A
Sabah: Semih
Öğlen : Zuhal
Aksam : Meryem

:A

bu survivor @beyazsoy a yaradı bence:) arada bir böyle tayyipten kopup gerçek dünyaya dönüş yapması? dünyada farklı farklı güzelliklerin olduğunuda keşfetmesi kendi sağlığı açısındanda faydalı bir değişim :)

bu survivor @beyazsoy a yaradı bence:) arada bir böyle tayyipten kopup gerçek dünyaya dönüş yapması? dünyada farklı farklı güzelliklerin olduğunuda keşfetmesi kendi sağlığı açısındanda faydalı bir değişim :)
Evet eskisi kadar siyaset tartışmıyor. :D Tarihi konuları zaten azalttı iyice. :D

Evet eskisi kadar siyaset tartışmıyor. :D Tarihi konuları zaten azalttı iyice. :D

hala siyaset tartışıyorda arada birde olsa dünyadaki değişik renklere karşı bir ilgi ve alaka içinde:) buda aslında bir yaşam belirtisidir eskisi kadar bitkisel hayatta olmadığına işaret :)

Beyazsoy formundasın yine bakıyorum. :A
Sabah: Semih
Öğlen : Zuhal
Aksam : Meryem

:A
Yetişebildigim kadarıyla sırasıyla işte bir cakmadigim gerçek dünyada KK var ona da Tayip her gün Çakıyor bana fırsat kalmıyor ondan uğraşmiyorum gerçek dünyaya. İşin en kötü yanı gerçek dünyayı katistiran arkadaşlarda onlara ne yapacağız bilemiyorum)))