amannn dizisi bittiğinde gidicek nasılsa dahada gelmez inştam yurtdışına kaçıyordu ki yakalattım onun yerine @Çiğdem- i göndericez kamyonun biriinde@destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 49810
Yine gitmesinde yurt dışına .tam yurtdışına kaçıyordu ki yakalattım onun yerine @Çiğdem- i göndericez kamyonun biriinde@destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 49810
Tek emre kaldı sanırsam oda bırakmış olabilir.))Hala izleyen var mı)))
Aha aha aha))) adam helak oldu sadece senarist değişti haberlerini açmaktan)))Tek emre kaldı sanırsam oda bırakmış olabilir.))
O açar ne olursa olsun haber değeri taşımasada pusuda bekliyor.))Aha aha aha))) adam helak oldu sadece senarist değişti haberlerini açmaktan)))
Açsın her taktiği konu elinde patladı yazık onunda eğlencesi işte))) diriliş ertugrula 6bolumde patlar dedi kendisi patladı)))O açar ne olursa olsun haber değeri taşımasada pusuda bekliyor.))
dedikodumu yapma meşun yoksa diriliş gibi patlarsınO açar ne olursa olsun haber değeri taşımasada pusuda bekliyor.))
dedikodumu yapma meşun yoksa diriliş gibi patlarsın![]()
ediyor tabisi de meryoşumun dizisini bitirse star binası yerinde mi kalırdıbeyazsoyun sorduğu bende sorayım emre ?bu dizi hala devam ediyormuydu ben olayı kaçırdım sanırım
)
ediyor tabisi de meryoşumun dizisini bitirse star binası yerinde mi kalırdı![]()
Beyazsoy formundasın yine bakıyorum.Hala izleyen var mı)))
Beyazsoy formundasın yine bakıyorum.
Sabah: Semih
Öğlen : Zuhal
Aksam : Meryem
![]()
Evet eskisi kadar siyaset tartışmıyor.bu survivor @beyazsoy a yaradı bencearada bir böyle tayyipten kopup gerçek dünyaya dönüş yapması? dünyada farklı farklı güzelliklerin olduğunuda keşfetmesi kendi sağlığı açısındanda faydalı bir değişim
![]()
Evet eskisi kadar siyaset tartışmıyor.Tarihi konuları zaten azalttı iyice.
![]()
beyazsoy görmesin yurtdışında dalga geçiyiler teyyip amcaylabu survivor @beyazsoy a yaradı bencearada bir böyle tayyipten kopup gerçek dünyaya dönüş yapması? dünyada farklı farklı güzelliklerin olduğunuda keşfetmesi kendi sağlığı açısındanda faydalı bir değişim
![]()
Yetişebildigim kadarıyla sırasıyla işte bir cakmadigim gerçek dünyada KK var ona da Tayip her gün Çakıyor bana fırsat kalmıyor ondan uğraşmiyorum gerçek dünyaya. İşin en kötü yanı gerçek dünyayı katistiran arkadaşlarda onlara ne yapacağız bilemiyorum)))Beyazsoy formundasın yine bakıyorum.
Sabah: Semih
Öğlen : Zuhal
Aksam : Meryem
![]()
Cematt Tayip obamayla gorusemeyecek diye kafa bulduğu photoshop lakin ellerinden kaldı hatta bazı arkadaşlar cemaatin gazına gelip onbaşı karşıladı tayibi diye konu açmıştı)))beyazsoy görmesin yurtdışında dalga geçiyiler teyyip amcaylaEkli dosyayı görüntüle 49813