Sonu çok heyecanlı bitti ve çalan müzik harikaydı.sen söyleyince korkuyorum
Sonu çok heyecanlı bitti ve çalan müzik harikaydı.sen söyleyince korkuyorum
Bile bile lades. Niye bitecek diziye gelsin kızcağız.@mrt-06 fare suratli gulsah-hurrem sultan ve sumbul agadan sonra seker aga da katilmis diziyenigar kalfayi da bekleriz
Nereye bitiyomus pis yolarim seni emekli super modlarin mekani isvicre daglarina surerimBile bile lades. Niye bitecek diziye gelsin kızcağız.Hem ben Nigar'ımı yine bir Rumeli dizisinde görmek istiyorum.
çocuklardaki akıl kimsede yok hemen babasını tanımış@Çiğdem- ve @destere den daha akıllı maşallah@Harunnn60 @vadikızı @cookies @sürgünüm @Jonsnow Ekli dosyayı görüntüle 48257
@Çiğdem- e kapak olsunDizinin birinci bölümünü bitirebildim sonunda, televizyonda izlemeyi bıraktığım sahne ile bölüm sonu arasında gelişen olaylar baya fazlaydı, sonu iyi bitti. Dizi genel anlamda iyi ama reytinglerde yükselirse 5-6 belki 7 reyting arasında dolaşacağını düşünüyorum... Bu arada Cüneyt Aysan baya aşmış kendini vadide yazamadıklarının acısını burada çıkartmış sanki
26 bölüm peşin almış isterse bitebilir dizi nanik sanaayy 1 ay içinde biticek olan dizi için alıcağı paraya bak neyse çok yrarlanamıcak bu paradan uzun sürmeyecek
ayy 1 ay içinde biticek olan dizi için alıcağı paraya bak neyse çok yrarlanamıcak bu paradan uzun sürmeyecek
2.bölümde yükselmezse 3.bölümde bile bitebilir ayol 1 ay çok bile söylemişim1 ay içinde bitecek derken nerden o kadar eminsin cnm
ay seni yolarım cadaloz uğursuz pis kaknem sivilceli selülitli pisler davulcusu2.bölümde yükselmezse 3.bölümde bile bitebilir ayol 1 ay çok bile söylemişim
aaa kaderimin yzazıldığı günün ne suçu vardı ayy 5 alan diziyi bitirdiler meryem 3 ortalama giderse haksızlık oluray seni yolarım cadaloz uğursuz pis kaknem sivilceli selülitli pisler davulcusu
ayol kyg finale giderken arttı normalde 4.5 falan alıyorduaaa kaderimin yzazıldığı günün ne suçu vardı ayy 5 alan diziyi bitirdiler meryem 3 ortalama giderse haksızlık olur
2.bölümde yükselmezse 3.bölümde bile bitebilir ayol 1 ay çok bile söylemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?