Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

@mrt-06 fare suratli gulsah-hurrem sultan ve sumbul agadan sonra seker aga da katilmis diziyenigar kalfayi da bekleriz :F
Bile bile lades. Niye bitecek diziye gelsin kızcağız. :A Hem ben Nigar'ımı yine bir Rumeli dizisinde görmek istiyorum. :Z

:F:F

seker_aga_400x400.jpg

çocuklardaki akıl kimsede yok hemen babasını tanımış :D @Çiğdem- ve @destere den daha akıllı maşallah :A @Harunnn60 @vadikızı @cookies @sürgünüm @Jonsnow Ekli dosyayı görüntüle 48257

aynı şey o hayat efsunun dizisindede gerçekleşmişti efsuna tecavüz eden keremcem baharla ilişki yaşıyordu ? :)) öyle diildi konular karıştı :) yani o dizidede çocuk gidip ateşi görür görmez baba baba anama senmi şaptın diyerekten koşuvermişti :)

Dizinin birinci bölümünü bitirebildim sonunda, televizyonda izlemeyi bıraktığım sahne ile bölüm sonu arasında gelişen olaylar baya fazlaydı, sonu iyi bitti. Dizi genel anlamda iyi ama reytinglerde yükselirse 5-6 belki 7 reyting arasında dolaşacağını düşünüyorum... Bu arada Cüneyt Aysan baya aşmış kendini vadide yazamadıklarının acısını burada çıkartmış sanki :A :A

Dizinin birinci bölümünü bitirebildim sonunda, televizyonda izlemeyi bıraktığım sahne ile bölüm sonu arasında gelişen olaylar baya fazlaydı, sonu iyi bitti. Dizi genel anlamda iyi ama reytinglerde yükselirse 5-6 belki 7 reyting arasında dolaşacağını düşünüyorum... Bu arada Cüneyt Aysan baya aşmış kendini vadide yazamadıklarının acısını burada çıkartmış sanki :A :A
@Çiğdem- e kapak olsun :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan