2 saat 32 dakika ne zamandır 3 saatYarın bakacağım diziye ama 3 saat sürmesi sinirimi bozdu.![]()
2 saat 32 dakika ne zamandır 3 saatYarın bakacağım diziye ama 3 saat sürmesi sinirimi bozdu.![]()
o hatuncuğuna sahip çıksın bugün2 saat 32 dakika ne zamandır 3 saat@xemrexxx bişi söyle haruncuğuma
bize karşı gelirse erken final yaparHatuncuk reytinglerde artacak inş.![]()
Valla Meryem'in durumuda hiç parlak değil onan göre her şey karşılıklı.bize karşı gelirse erken final yapar![]()
Valla Meryem'in durumuda hiç parlak değil onan göre her şey karşılıklı.![]()
biz bize yeteriz size ihtiyacımız yok ayrıca bizim maliyetimiz daha düşük o yüzden 5 reytingi gördük mü rahat ederiz ama siz en az 7 almalısınız my gibi 4 sezon sürmek içinValla Meryem'in durumuda hiç parlak değil onan göre her şey karşılıklı.![]()
seni kim aldı bu konuya kalite dedektörü takmalı konuya senin gibilere karşı kalitesizler geldi mi öter dedektör.ssSen bu yolda devam et )))) The 100'e 1 hafta kaldı hala başlamadın sezona![]()
halvet neden olmuyor 4 gözle bekliyorum demişsin daha ne olsun ayollayyy kızz neyi açıkca söyledim yaa![]()
seni kim aldı bu konuya kalite dedektörü takmalı konuya senin gibilere karşı kalitesizler geldi mi öter dedektör.ss
go to acı aşk .ss
halvet neden olmuyor 4 gözle bekliyorum demişsin daha ne olsun ayoll![]()
@vadikızı benim dizilerime sadece izledim cnm güzel diyor oo seninkilerde yardırıyor bedelini ödeyecek![]()
Başlayacağım dur TWD'nin oyununu oynadık moralim bozuk zaten..ssSen bu yolda devam et )))) The 100'e 1 hafta kaldı hala başlamadın sezona![]()
biz bize yeteriz size ihtiyacımız yok ayrıca bizim maliyetimiz daha düşük o yüzden 5 reytingi gördük mü rahat ederiz ama siz en az 7 almalısınız my gibi 4 sezon sürmek için![]()
yaaa hayırr öyle demedim genellikle berenin dizilerde hemen böyle
sahneler oluyor bunda geç olunca onu dedim yoksa banane halvetinden be
izledim yalanmı söylücem izledim işte devamda ediyorum![]()
ay @vadikızı mım gözü cookieste sen avucun yala@vadikızı benim dizilerime sadece izledim cnm güzel diyor oo seninkilerde yardırıyor bedelini ödeyecek![]()
biz istersek her şey mümkündürBaşlayacağım dur TWD'nin oyununu oynadık moralim bozuk zaten..ss
Star bu dizi için tekrar vermiş baya sen mi baskı yaptın.![]()
senin uyumsuz görmen güzel olmuşYorummu yapayım
Kaderimin Yazıldığı Gün'ün iki-üç tık kaliteli versiyonu olmuş. Artık bu tür hikayeler çok sıktı beni. Meryem ve Murat arasında hiçbir türlü uyum yok, Uğur Polat'la olan sahneler daha iyi geldi gözüme hatta.
Funda Eryiğit çılgın attı resmen, dizide en beğeneceğim performansın zaten onun olacağını tahmin ediyordum. Selim Bayraktar, Sümbül Ağa'yı silmiş atmış, ona da ayrıca tebrikler.
Bence dizi, devam edecek kadar reyting alır 5-6 bandında gider, ben de sıkılırsam arada sırada bakarım![]()