Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

Sen bu yolda devam et )))) The 100'e 1 hafta kaldı hala başlamadın sezona :A
Başlayacağım dur TWD'nin oyununu oynadık moralim bozuk zaten..ss

biz bize yeteriz size ihtiyacımız yok ayrıca bizim maliyetimiz daha düşük o yüzden 5 reytingi gördük mü rahat ederiz ama siz en az 7 almalısınız my gibi 4 sezon sürmek için:A

Star bu dizi için tekrar vermiş baya sen mi baskı yaptın. :tearsofjoy:

yaaa hayırr öyle demedim genellikle berenin dizilerde hemen böyle
sahneler oluyor bunda geç olunca onu dedim yoksa banane halvetinden be:F:F

izledim yalanmı söylücem izledim işte devamda ediyorum:D

Yorum yapmadan izle bunlarda yardır.Anca Meryem filan ilgini çeksin zaten :(

Yorummu yapayım :F
Kaderimin Yazıldığı Gün'ün iki-üç tık kaliteli versiyonu olmuş. Artık bu tür hikayeler çok sıktı beni. Meryem ve Murat arasında hiçbir türlü uyum yok, Uğur Polat'la olan sahneler daha iyi geldi gözüme hatta.
Funda Eryiğit çılgın attı resmen, dizide en beğeneceğim performansın zaten onun olacağını tahmin ediyordum. Selim Bayraktar, Sümbül Ağa'yı silmiş atmış, ona da ayrıca tebrikler.
Bence dizi, devam edecek kadar reyting alır 5-6 bandında gider, ben de sıkılırsam arada sırada bakarım :)

Yorummu yapayım :F
Kaderimin Yazıldığı Gün'ün iki-üç tık kaliteli versiyonu olmuş. Artık bu tür hikayeler çok sıktı beni. Meryem ve Murat arasında hiçbir türlü uyum yok, Uğur Polat'la olan sahneler daha iyi geldi gözüme hatta.
Funda Eryiğit çılgın attı resmen, dizide en beğeneceğim performansın zaten onun olacağını tahmin ediyordum. Selim Bayraktar, Sümbül Ağa'yı silmiş atmış, ona da ayrıca tebrikler.
Bence dizi, devam edecek kadar reyting alır 5-6 bandında gider, ben de sıkılırsam arada sırada bakarım :)
senin uyumsuz görmen güzel olmuş :A