Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

Ciddiye alıp ''meryemin belgesel mi pis yoksa genel anlamda mı belgsel izlemiyon'' alıp dedin ya. Yat uyu ben de Quentin Tarantino'nun yeni filmini izleyeceğim. Senin yüzünden filme başlayamadım bi' türlü. Beni sürekli meşgul ediyorsun. :)
zorla tutan var sanki :A

@Çiğdem- karadeniz görüntüleri öyle güzeldi ki hayran kaldım babama dedim ki
baba karadeniz ne güzel yer ya dedim çok güzel çok şanslısın canım ya
ayy tabikie karadenizin her yeri ayrı cennet cnm karadenizli olmak gerçekten ayrıcalık türkiyede cennet varsa oda karadeniz toplarındadır :love1::love1::love1:

ayol meryemciler vs. anticiler-asi fanları-ranini teyze gibileri düşünürsen gayet normal :A

niye yorum yapomıyon en az 10 sayfa yorum bekliyordk senden :bağır: neyse bu diziye de ayrı vbölüm açılmalı bence:A

rakibimiz endemolun yöneticileri de bizi beğenmiş :A @Harunnn60 @sürgünüm @Forumdash @mrt-06
zar zor foruma girebiliyorum nerdeee o kadar mesaj yazmak ? :) net problemi devam ediyor :)

ayy tabikie karadenizin her yeri ayrı cennet cnm karadenizli olmak gerçekten ayrıcalık türkiyede cennet varsa oda karadeniz toplarındadır :love1::love1::love1:

doğası kızları kızları kızlarıı :)
bencede cennet :)

Kalite heryerde kendini gösteriyor. Bak @xemrexxx Belgin nasıl dökmüştür ki Meryemden daha çok beğenmiş (gibi) anlatmış:oley:

dün esranın masayı dağıtışı paranoyak halleri harikaydı :) aslında dizi başlarken öyle çılğın sahneleri meryoştan bekliyordum ama kadına aşk yaramamış pili bitmişti resmen :)

Son düzenleme:
zar zor foruma girebiliyorum nerdeee o kadar mesaj yazmak ? :) net problemi devam ediyor :)

doğası kızları kızları kızlarıı :)
bencede cennet :)

dün esranın masayı dağıtışı paranoyak halleri harikaydı :) aslında dizi başlarken öyle çılğın sahneleri meryoştan bekliyordum ama kadına aşk yaramamış pili bitmişti resmen :)
iyi olmuş sana :F

İlk 1 saatlik kısmı bitirdim sıkılmadan izledim ama ilgi çekici pek bir şey de yoktu yani doğruya doğru. Sürekli öpüştü durdular. Kurbağa bacağı gelecek demesi güldürdü onun dışında ilk 1 saat sıkıcı. Devamını da izleyeceğim uygun Zaman'ımda.

İlk 1 saatlik kısmı bitirdim sıkılmadan izledim ama ilgi çekici pek bir şey de yoktu yani doğruya doğru. Sürekli öpüştü durdular. Kurbağa bacağı gelecek demesi güldürdü onun dışında ilk 1 saat sıkıcı. Devamını da izleyeceğim uygun Zaman'ımda.
total desteğini bekleriz:A

Diziyi izledim. Cok begendim. Tam bir drama dizisinin tadini aldim. Meryem Uzerli, Seda Akman, Funda Eryigit çok basarililar.

@xemrexxx fragman yayınlandı.

@Çiğdem- çatlici :A

86940bbdafe302c61ff6d0d5e6fe4c6e.jpg

Bu sahne çok garipti[emoji33] @destere

Son düzenleme: