Bu diziyi denekler nasıl izlemedi anlamıyorum dizide her türlü olay var
Bu diziyi denekler nasıl izlemedi anlamıyorum dizide her türlü olay var
aaa yok gece gece hiç çekemem bunları 50 dakıka izlemiştim zaten yeter
Lo senlik sahneyi gördünmüaaa yok gece gece hiç çekemem bunları 50 dakıka izlemiştim zaten yeter![]()
Evet senaryo güzel gidiyorooo fragman süper hareketlenmeye başlayacak demek ki dizi
aa yok görmedim ben eşkiya başlayınca oraya geçiş yapmıştımLo senlik sahneyi gördünmü
Bide fragman çıktı onuda izle![]()
çatladın dimi pisaaa yok gece gece hiç çekemem bunları 50 dakıka izlemiştim zaten yeter![]()
Lo fragmanda dediğim sahne zatenaa yok görmedim ben eşkiya başlayınca oraya geçiş yapmıştım![]()
kalırım ya da giderim benim bileceğim iş
Evet senaryo güzel gidiyor
İnşallah yükselecek senaryo bomba gibi bence![]()
@vadikızı zaten sapık ayolll kösemde halvet neden olmuyor diye yakınıyormuş tövbe tövbe izleme amacına bakaynen kurabiyem sana katılıyorum
ay sanki sen furkan andıça jensen acklesa muhteşem oyunculuğu için mi bakıyon@vadikızı zaten sapık ayolll kösemde halvet neden olmuyor diye yakınıyormuş tövbe tövbe izleme amacına bak![]()
olun ayoll ben niyetimi @vadikızı gibi açıkca söylemiyorumay sanki sen furkan andıça jensen acklesa muhteşem oyunculuğu için mi bakıyon![]()
biz senin içindeki psiliğ ibiliriz rüyalarında neler görüyon Allah bilir
@vadikızı zaten sapık ayolll kösemde halvet neden olmuyor diye yakınıyormuş tövbe tövbe izleme amacına bak![]()
seni kınıyoruzYarın bakacağım diziye ama 3 saat sürmesi sinirimi bozdu.![]()