ıyyy sen meryemimi seviyorsunyok canım olurmu ya niye bitsin dizi hareketlenmeye başlıyor yükselecektir ratingleri
ıyyy sen meryemimi seviyorsunyok canım olurmu ya niye bitsin dizi hareketlenmeye başlıyor yükselecektir ratingleri
ay bu cadoloz @Çiğdem- büyü yapmıştır kara büyüyok canım olurmu ya niye bitsin dizi hareketlenmeye başlıyor yükselecektir ratingleri
ıyyy sen meryemimi seviyorsun
ay bu cadoloz @Çiğdem- büyü yapmıştır kara büyü
bakalım artık kısmetAB'si çok kötü zaten ama TOTAL'de geçemez. .ss
Gecenin Kraliçesi'nin TOTAL'de ilk 20'ye gireceğini sanmıyorum zaten bu hafta yayınlanan diğer tekrarları da çok kötü gitti.bakalım artık kısmet
ayol onlar hep 23.45 te başladı.ssTOTAL'de ilk 20'ye gireceğini sanmıyorum zaten bu hafta yayınlanan diğer tekrarları da çok kötü gitti.
poyraz geçmiş ertuğrulu yine nanik sanaertuğruluma tebrikler
Ne inanıyon ona en çok Diriliş konuşuldu 100 bin tweet atıldıertuğruluma tebrikler
Ne olmuş Kanıt mesela 00.30'da tekrarı 30 share alıyordu.ayol onlar hep 23.45 te başladı.ss
poyraz geçmiş ertuğrulu yine nanik sana
halkın dizisi olmuştur o da sonuçta gk oyuncusu deniz celiloğlu varNe olmuş Kanıt mesela 00.30'da tekrarı 30 share alıyordu.
aaa hani ertuğrulum en çok konuşulmuşayol onlar hep 23.45 te başladı.ss
poyraz geçmiş ertuğrulu yine nanik sana
ben kimolaya bakmıyorum tweet sayısı daha önemli onlarda kpa fanları gibi dizi yayınlanırken 50 tweet atanlar yüksekelrde yer alıyoraaa hani ertuğrulum en çok konuşulmuş
AB ne zamandan beri halk oldu.halkın dizisi olmuştur o da sonuçta gk oyuncusu deniz celiloğlu var
ab demiyordun ki direkt diyince total anladım.ss neyse totalde e 20 almıştırAB ne zamandan beri halk oldu.
Haberde okudum dizinin bir bölüm maliyeti 2.5 Milyon lira tumuş. Maşallah TWD'nin bölümlük bütçesine yetişecek bizimkiler yakında.ab demiyordun ki direkt diyince total anladım.ss neyse totalde e 20 almıştır
hangi dizininHaberde okudum dizinin bir bölüm maliyeti 2.5 Milyon lira tumuş. Maşallah TWD'nin bölümlük bütçesine yetişecek bizimkiler yakında.