Sonu çok heyecanlı bitti ve çalan müzik harikaydı.sen söyleyince korkuyorum![]()
Sonu çok heyecanlı bitti ve çalan müzik harikaydı.sen söyleyince korkuyorum![]()
Bile bile lades. Niye bitecek diziye gelsin kızcağız.@mrt-06 fare suratli gulsah-hurrem sultan ve sumbul agadan sonra seker aga da katilmis diziyenigar kalfayi da bekleriz![]()
Nereye bitiyomus pis yolarim seni emekli super modlarin mekani isvicre daglarina surerimBile bile lades. Niye bitecek diziye gelsin kızcağız.Hem ben Nigar'ımı yine bir Rumeli dizisinde görmek istiyorum.
![]()
çocuklardaki akıl kimsede yok hemen babasını tanımış@Çiğdem- ve @destere den daha akıllı maşallah
@Harunnn60 @vadikızı @cookies @sürgünüm @Jonsnow Ekli dosyayı görüntüle 48257
@Çiğdem- e kapak olsunDizinin birinci bölümünü bitirebildim sonunda, televizyonda izlemeyi bıraktığım sahne ile bölüm sonu arasında gelişen olaylar baya fazlaydı, sonu iyi bitti. Dizi genel anlamda iyi ama reytinglerde yükselirse 5-6 belki 7 reyting arasında dolaşacağını düşünüyorum... Bu arada Cüneyt Aysan baya aşmış kendini vadide yazamadıklarının acısını burada çıkartmış sanki![]()
![]()
26 bölüm peşin almış isterse bitebilir dizi nanik sanaayy 1 ay içinde biticek olan dizi için alıcağı paraya bak neyse çok yrarlanamıcak bu paradan uzun sürmeyecek![]()
ayy 1 ay içinde biticek olan dizi için alıcağı paraya bak neyse çok yrarlanamıcak bu paradan uzun sürmeyecek![]()
2.bölümde yükselmezse 3.bölümde bile bitebilir ayol 1 ay çok bile söylemişim1 ay içinde bitecek derken nerden o kadar eminsin cnm![]()
ay seni yolarım cadaloz uğursuz pis kaknem sivilceli selülitli pisler davulcusu2.bölümde yükselmezse 3.bölümde bile bitebilir ayol 1 ay çok bile söylemişim
![]()
aaa kaderimin yzazıldığı günün ne suçu vardı ayy 5 alan diziyi bitirdiler meryem 3 ortalama giderse haksızlık oluray seni yolarım cadaloz uğursuz pis kaknem sivilceli selülitli pisler davulcusu![]()
ayol kyg finale giderken arttı normalde 4.5 falan alıyorduaaa kaderimin yzazıldığı günün ne suçu vardı ayy 5 alan diziyi bitirdiler meryem 3 ortalama giderse haksızlık olur![]()
2.bölümde yükselmezse 3.bölümde bile bitebilir ayol 1 ay çok bile söylemişim
![]()