Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

2 saat 32 dakika ne zamandır 3 saat :T: @xemrexxx bişi söyle haruncuğuma

halvet neden olmuyor 4 gözle bekliyorum demişsin daha ne olsun ayoll :A:A:A

@vadikızı benim dizilerime sadece izledim cnm güzel diyor oo seninkilerde yardırıyor bedelini ödeyecek :F

yaaa hayırr öyle demedim genellikle berenin dizilerde hemen böyle
sahneler oluyor bunda geç olunca onu dedim yoksa banane halvetinden be:F:F

izledim yalanmı söylücem izledim işte devamda ediyorum:D

Yorummu yapayım :F
Kaderimin Yazıldığı Gün'ün iki-üç tık kaliteli versiyonu olmuş. Artık bu tür hikayeler çok sıktı beni. Meryem ve Murat arasında hiçbir türlü uyum yok, Uğur Polat'la olan sahneler daha iyi geldi gözüme hatta.
Funda Eryiğit çılgın attı resmen, dizide en beğeneceğim performansın zaten onun olacağını tahmin ediyordum. Selim Bayraktar, Sümbül Ağa'yı silmiş atmış, ona da ayrıca tebrikler.
Bence dizi, devam edecek kadar reyting alır 5-6 bandında gider, ben de sıkılırsam arada sırada bakarım :)
tekrarimiz basladi :D @denizz19 @destere

dünyanın en harika dizisini dahi bir kez izlerim asla tekrar izlemem :)
canlı kanlı ilk gününde izledim meryoşu her zamanki gibi yumoş yumoştu:) ama arada bir atar yapması şart aşk kızı bozacak bu gidişle ? biraz sinirlenip gürlemesi kartalı kaldırıp azizin kafasına geçirmesi lazım:)

dünyanın en harika dizisini dahi bir kez izlerim asla tekrar izlemem :)
canlı kanlı ilk gününde izledim meryoşu her zamanki gibi yumoş yumoştu:) ama arada bir atar yapması şart aşk kızı bozacak bu gidişle ? biraz sinirlenip gürlemesi kartalı kaldırıp azizin kafasına geçirmesi lazım:)
bak @Çiğdem- yine yalan atıyor o ka güzel şey birleşince burak oğlan oluyormuş külliyen yalan.ss

Dizinin gece gündüz tekrarını veriyorlar nafile işler bu dizi parasını cikaramaz ))

Dizinin ilk bölümünü zor da olsa bitirdim. İlk bölüm için gayet iyi olmuş diyebilirim. Zaman atlamaları çok başarılıydı.

Karadeniz müzikleri ve Rize'nin muhteşem görüntüleriyle benden tam puanı da kaptı dizi. :A

Selin ve Kartal uyumu çok iyiydi ilk 1 saatlik kısımda ama sonrası felakete dönüştü. Aziz'in Selin ile olan birlikteliği ve Kartal'ın ilk gece karşılaşması oldukça heyecan veren bir yerde bitmiş. Beni meraklandırdı ve 2.bölüm için biletini aldı benden dizi. Bundan sonrası dizinin 2.bölümüyle bana verdiği etkiyle paralel olacak.

Ama dizi oldukça başarılı tavsiye ederim. @xemrexxx

Dizinin ilk bölümünü zor da olsa bitirdim. İlk bölüm için gayet iyi olmuş diyebilirim. Zaman atlamaları çok başarılıydı.

Karadeniz müzikleri ve Rize'nin muhteşem görüntüleriyle benden tam puanı da kaptı dizi. :A

Selin ve Kartal uyumu çok iyiydi ilk 1 saatlik kısımda ama sonrası felakete dönüştü. Aziz'in Selin ile olan birlikteliği ve Kartal'ın ilk gece karşılaşması oldukça heyecan veren bir yerde bitmiş. Beni meraklandırdı ve 2.bölüm için biletini aldı benden dizi. Bundan sonrası dizinin 2.bölümüyle bana verdiği etkiyle paralel olacak.

ay sen izleme neye başlasan daha kötü gidiyor :F

oo denizcimm beğenmiş diziyi çok sevindim çokk:Z

Reytingler artar umarım. :D
izleyenler çoğunlukla beğenmiş beğenmeyenler genelde son peygamber fanları ve onların rt sine muhtaç twitter fenomenleri:A

Ben size dün Köse'min düşeceğini bağıra bağıra söyledim ama dünkü bölüm iğrençti bence. Haftaya da böyle olursa dizi zaten finali yakındır.
ay pis bir de konuşuyor ay eski valide sultan osla bunun da dilini kestirirdi.ss