HeisenBerg
Favori Üye
1x4
8/10
Güzel bölümdü. Son sahneleri iyiydi. Tyrion'ın başı dertte. Bakalım nasıl kurtulacak. Turnuvadaki dövüş maçı da gerçekten iyiydi. Güzel gidiyor dizi.
8/10
george martinden bile kötü 😱
1x10 (Sezon Finali)
Bu bölümün yorumuna başlamadan önce geçen bölümle ilgili bir şey söylemeyi unutmuşum.Jon Snow'un yanına yaşlı bir adam yaklaştı ve Targeryanların babası olduğunu söyledi. Ama o kral, yani deli kral dedikleri gözlerinin önünde ölmemiş miydi herkesin?
Drogo öldü ama Khaleesi bir ejder kızı olarak ateşe girdi ve yanmadı. Böylece 3 tane nur topu gibi ejderhamız oldu. Gelecek sezona büyümüş mü göreceğiz yoksa zamanla mı büyüyücek göreceğiz.
Jon Snow'un ileride orada iyi şeylere imza atacağını düşünüyorum. İyi bir asker ama tek kişinin nasıl bir etkisi olabilir ki? Üstelik ibreler de Starklara döndü.
Arya'nın kurtulmasına sevindim. Kral Robert'ın p*çiyle arkadaş olacaklardır.
Sansa ilk kez güzel bir şey yapacaktı ama son anda durduruldu. Bence Joffrey ölse daha iyi olur Starklar adına.
Cüceye bir şey vermediler krallıktan ama yine almasını bildi. Saraya gittiğinde en itibarlı kişi olacaktır.
Jaime'nin dirisi pek bir işe yaramıyor bence. Ellerinden kaçırmadan öldürseler iyi olacak. Arya zaten kurtuldu, Sansa da kendisi istedi evlenmeyi.
10/10
khaleesinin amcası ama her şeyden vazgeçip gece nöbetine katılmış
Ama Jon Snow "sen deli kralsın" gibi bir şey söyledi. O kral ölmemiş miydi? Yanlış mı anladım.
1x9
9/10Ned Stark. Adamın dibiydi. Joffrey'e kral demez dedim ama sevdikleri için onurunu hiçe saydı. Ned Stark'ı özleyeceğiz.
Jaime Lannister'ın Robb Stark tarafından esir alınması Starklar için tek teselli. Jaime Lannister'ı sevmiyorum ama bu kadar erken öleceğini de düşünmüyorum.
Arya'ya ben de çok üzüldüm. Sansa bakalım babasını öldüren Joffrey'e karşı nasıl bir tutum sergilicek ? Tahminim yalakalığa devam eder, beklenir o kızdan.
Khal Drogo umarım ölmez. Öleceğini de sanmıyorum. Ama bebek tehlikede olabilir.
Ve anlamadığım bir şey var. Khal Drogo'dan niye bu kadar az korkuyorlar ? Khal Drogo hiç yenilmemiş çok güçlü bir adam ve gözünün önünde Khaleesi'ye kılıç falan çekiyolar. Hadi bu olay oldu diyelim bu bölümde de yok attan düşen Khal mı olur yok Khaleesi'yi dinlemem falan. Bu adamdan daha fazla korkulması gerek. İnandırıcı değil.
Adamın kalbinin üstünde elim kadar kılıç yarası var, neyinden korkulsun ki?
Attan düşme olayı gelenekleri olabilir. Keşke bizde de olsaymış.
Öyle yaşayan insanlar için, bence inandırıcıydı. Bir de sen şu an bunlara inandırıcı değil diyorsan, gelecek bölümlerde olanlara ne diyeceksin acaba. -10. bölüm yani-
1x10
9/10Sonunda Khaleesi'yi ejderhalarıyla gördük. Güzel bir sezon finaliydi. Khal Drogo'nun ölmesine üzüldüm. Umarım ejderhalar hızlı büyür.
Jon Snow'un kararı bence doğruydu. Gitse ne farkedecekti ki ? Ayrıca Sam'i çok seviyorum yahu. Sempatik bir dombili. Neyse umarım Joffrey'in krallığı uzun sürmez.
Ya ejderha falan zaten fantastik şeyler onlara bir şey demiyorum. Ama ne bilim Khal Drogo'nun önünde Khaleesi'ye fahişe demek o kadar kolay olmamalıydı.
2. sezona ne zaman başlamayı düşünüyorsun ?Erkekler tarafından yönetilen bir topluluk. Denilebilir bence.
Bu gece başlarım diye düşünüyorum, planlar değişmezse. Sen?2. sezona ne zaman başlamayı düşünüyorsun ?
Bende fakat işim çıkmazsa.Bu gece başlarım diye düşünüyorum, planlar değişmezse. Sen?