renly ye gelene kadar daha ned ve drogo var dağ gibi iki aday.Tamam anladım. Lannisterlara kalacağına gay çocuk olsun kral.
Bilemiyorum artık.
renly ye gelene kadar daha ned ve drogo var dağ gibi iki aday.Tamam anladım. Lannisterlara kalacağına gay çocuk olsun kral.
Bilemiyorum artık.
Drogo aday mı ki? 😱renly ye gelene kadar daha ned ve drogo var dağ gibi iki aday.
öyle bir iddiası yok ama olsa da olur.Drogo aday mı ki? 😱
😱
9. bölümle ilgili spoiler... @Reytinger
Ned Stark'ın öleceğini zaten biliyordum da bu kadar erken olduğunu bilmiyordum. O yüzden o aday sayılmaz.
Sen bunları konuşurken benim henüz 5. bölümde olduğumu da hesaba katıyorsun değil mi?öyle bir iddiası yok ama olsa da olur.
zamansız gitti nedcim
tabii ki çaktırmadan spoi falan vermem merak etme 🙄Sen bunları konuşurken benim henüz 5. bölümde olduğumu da hesaba katıyorsun değil mi?
<3tabii ki çaktırmadan spoi falan vermem merak etme 🙄
Ben mi verdim? Ne zaman.Drogo aday mı ki? 😱
😱
9. bölümle ilgili spoiler... @Reytinger
Ned Stark'ın öleceğini zaten biliyordum da bu kadar erken olduğunu bilmiyordum. O yüzden o aday sayılmaz.
Evet. Dizi nasıl diye sorduğumda söylemiştin.Ben mi verdim? Ne zaman.
Kanıtlar olmasa.😱 sana bir tane bile spoi vermedim ben iddia ediyorum!
Khalessi ve mavi elbiseli hali.söylesene verdiğim bi spoiyi
ne anladın orada allah aşkına söyleKhalessi ve mavi elbiseli hali.
4.sezonda mavi takılacağını.ne anladın orada allah aşkına söyle
1x8
Vay be Starklar ne hallere düştüler. Anlamadığım şey ensest ilişkiyi herkes öğrenmedi mi? Neden kimse bir şey yapmıyor?
Lannisterlar çok fena güçlendiler. Krallığı tamamen kendileri ele geçirdiler. Ama cüceye yine bir şeyler yok.
Khaleesi de oldukça güçlendi de ejderhalar ne zaman ortaya çıkacaklar acaba?
Arya da ilk adamını öldürdü.
4. sezonla ilgili spoiler!!!İnşallah Joffrey'in ölümü de Arya'nın elinden olur.
9/10