zaten 17 yaşındasiyah mayolu kız benden bile küçük gösteriyor aaa yasını bilmiyorum ama 10 yaşında gibi çıkmış bildiğin çocuk
zaten 17 yaşındasiyah mayolu kız benden bile küçük gösteriyor aaa yasını bilmiyorum ama 10 yaşında gibi çıkmış bildiğin çocuk
genc kız gibi durmuyor ama 9-10 yasındakı çocuklar gibi görünüyorzaten 17 yaşında
kıskançlığın bu kadarıgenc kız gibi durmuyor ama 9-10 yasındakı çocuklar gibi görünüyor
Korkacak bir şey mi vardı, yoksa ben mi kaçırdım?Sen korkarsın boşver.
Aynen öyle yapalım.@berkann Günde 3-4 bölüm yardırak.
1x2
Çocuğun ölmemesine şaşırdım biraz saçma oldu ama olsun hadi. Ulukurtlar bu bölümün yıldızlarıydı herhalde. Joffrey denilen kendini bir şey sanan velede çok şey söylerdim de neyse. Kasabın çocuğa üzüldüm. Ulukurt güzel yedi kolunu Joffrey denilen veledin. Ayrıca küçük çocuğu öldürmeye çalışan adamı da bir başka ulukurtun öldürmesi ulukurtlara karşı sevgimin oluşmasına sebep oldu. ccc Ulukurt ccc
8/10
@berkann Günde 3-4 bölüm yardırak.
1x2
Çocuğun ölmemesine şaşırdım biraz saçma oldu ama olsun hadi. Ulukurtlar bu bölümün yıldızlarıydı herhalde. Joffrey denilen kendini bir şey sanan velede çok şey söylerdim de neyse. Kasabın çocuğa üzüldüm. Ulukurt güzel yedi kolunu Joffrey denilen veledin. Ayrıca küçük çocuğu öldürmeye çalışan adamı da bir başka ulukurtun öldürmesi ulukurtlara karşı sevgimin oluşmasına sebep oldu. ccc Ulukurt ccc
8/10
Sakın arka arkaya 2-3 bölüm izleyip diziyi harcamayın. Bende sizin gibi sonradan başlayıp diziye peş peşe izledim hiç tad almadım, bayrama girmeden son 15 gün her gece tek bölüm izledim tadına doyum olmadı. Peş peşe harcanacak dizi değilmiş @OzaN bana söylemişti dinlemedim, siz aynı hataya düşmeyin.Aynen öyle yapalım.
1x2
Khal ve sürüsünün seks hayayı tek pozisyon üzerine kuruluydu. Khaleesi uygarlığı getirdi adeta.
Diğer Stark 6 yaşındaymış. Ama yıllar çabuk geçiyor GoT'ta. Kurtlar bu kadar çabuk mu büyürmüş. Ayrıca Bran'ın ölmemesine sevindim.
Arya'yı zaten ilk bölümde gözüm tutmuştu. Esaslı kız. Kız kardeşi kralın önüne çıkarıldığında Joffrey'i tutucağını sandım. Beklenir o kızdan. Ayrıca Lannisterler ne pis bir soy çıktı öyle ya.
Şu ana kadarki favori karakterim John Snow. Tamam bir fahişeden olabilir ama kanında Straklık var. Kraliçe kocasına kızacağına çocuğa kızıyor.
Bir de krallıklar bu kadar az mıydı ya ?
9/10
Eylül'den sonra her gece bir bölüm izlemek gibi bir fırsatım olmayacak. 2 bölüm şeklinde giderim şu sıralar. Zaten bazen araya başka diziler, filmler girecektir mutlaka. Harcanmaz bence fala izlemekle.Sakın arka arkaya 2-3 bölüm izleyip diziyi harcamayın. Bende sizin gibi sonradan başlayıp diziye peş peşe izledim hiç tad almadım, bayrama girmeden son 15 gün her gece tek bölüm izledim tadına doyum olmadı. Peş peşe harcanacak dizi değilmiş @OzaN bana söylemişti dinlemedim, siz aynı hataya düşmeyin.
Okul başlayana kadar bitirirsin efsane bir dizi izleyeceksin tadını çıkar, süreside 1 saate yakın. Yanında başka dizi ya da filmde izleyebilirsin.Eylül'den sonra her gece bir bölüm izlemek gibi bir fırsatım olmayacak. 2 bölüm şeklinde giderim şu sıralar. Zaten bazen araya başka diziler, filmler girecektir mutlaka. Harcanmaz bence fala izlemekle.
Bu arada dizi 10 sezon mu sürecek?
Kaç sezon süreceği kesin değil ama yakın zamanda bitecek gibi gözükmüyor. Daha yeni kitaplar yazılıyor.Eylül'den sonra her gece bir bölüm izlemek gibi bir fırsatım olmayacak. 2 bölüm şeklinde giderim şu sıralar. Zaten bazen araya başka diziler, filmler girecektir mutlaka. Harcanmaz bence fala izlemekle.
Breaking Bad'in 2 sezonu, Friends'in 2 sezonu, It's Always Sunny in Philadelphia'nın 2 sezonu, Six Feet Under'ın 1 sezonu falan da var. Yeni diziye başlamam muhtemelen bundan sonra. Daha izlenecek filmler de var. Ohoo.Okul başlayana kadar bitirirsin efsane bir dizi izleyeceksin tadını çıkar, süreside 1 saate yakın. Yanında başka dizi ya da filmde izleyebilirsin.
Dizinin hikayesi bol bu reytinlerle uzun yıllar devam eder.
Şuanlık iki sezonu garanti ama henüz bitmemiş iki kitap daha var, hayırlısı diyelim. Şöyle bir 8 sezon devam etse süper olurEylül'den sonra her gece bir bölüm izlemek gibi bir fırsatım olmayacak. 2 bölüm şeklinde giderim şu sıralar. Zaten bazen araya başka diziler, filmler girecektir mutlaka. Harcanmaz bence fala izlemekle.
bi şey olmaz eleğini asmıştır artık o
belli olmaz buna öldürme konusunda çok dğeişik fantezileri var belki yatak konusunda da vardırbi şey olmaz eleğini asmıştır artık o
öldürmeye yoğunlaşması yataktaki şanssızlık belki debelli olmaz buna öldürme konusunda çok dğeişik fantezileri var belki yatak konusunda da vardır