Hangi etkinlik ?7
Soğuk havada saatlerde dışarda kaldık donduk, iş yeri yorucuydu ama akşam katıldığım etkinlik güzeldi. Ordan puanı yükselttim
Bu aralar bir etkinlikten diğerine koşturuyorum.Hangi etkinlik ?
Hay Maaşallah event lerin aranın yüzü.Bu aralar bir etkinlikten diğerine koşturuyorum.
özel davetler , düğün, iş yemeği, doğum günü kutlaması vs.
Bu ay takvimim dolu![]()
Bu sene böyle denk geldi. İyi oldu ama. Normalde Aralık ayını sevmem ama bu şekilde tamamlayacağım gibiHay Maaşallah event lerin aranın yüzü.![]()
Doğduğum ayı neden dışlıyorsun? Irkçılığa hayır.Bu sene böyle denk geldi. İyi oldu ama. Normalde Aralık ayını sevmem ama bu şekilde tamamlayacağım gibi![]()
Ocak ayına geçince anlatırım, şimdi güzel geçerken büyü bozulmasınDoğduğum ayı neden dışlıyorsun? Irkçılığa hayır.![]()
Ahahahah parantez açıklıyormuş. Ben anlayacağımı anladım ama gene de sen açıkla ben yetinmem tek cümleyle bilirsin.Ocak ayına geçince anlatırım, şimdi güzel geçerken büyü bozulmasın(biz hiç güneşi göremiyoruz nerdeyse bu ay, bu yönden sevmiyorum)
O sadece sebeplerden biriydi. Devamı Ocak ayındaAhahahah parantez açıklıyormuş. Ben anlayacağımı anladım ama gene de sen açıkla ben yetinmem tek cümleyle bilirsin.![]()
Meraklandım şimdi neyse bekleyelim bakalım.O sadece sebeplerden biriydi. Devamı Ocak ayında![]()
Merak iyidir. İnsanı dinç tutarMeraklandım şimdi neyse bekleyelim bakalım.![]()