Maskeli Fedai
Favori Üye
Yoooo, niye kafamızda soru işaretleri kalsın kiBölümle alakalı kafasında soru işaretleri kalan varsa şu videoyu öneririm:
Yoooo, niye kafamızda soru işaretleri kalsın kiBölümle alakalı kafasında soru işaretleri kalan varsa şu videoyu öneririm:
Yoooo, niye kafamızda soru işaretleri kalsın ki
Tamamen can sıkıntısı sayın Gs'li dostumSayın Gs'li dostum, neden her şeyi üstünüze alınıyorsunuz...
Tamamen can sıkıntısı sayın Gs'li dostum
Geldik en güzel kısma sayın Gs'li dostum Bölümü izleyip yorum yapmama sıkıntısı yine baş gösterdi @MasacRECanınız sıkılıyorsa bölümü yorumunu yapmaya davet ediyorum sizi.
8x1
Bari efsaneyi yorumlayıp gideyim. 2 bölüm kaçıracak olmanın verdiği acıyla sabah ilk işim diziyi izlemek oldu. Özlemişim gerçekten... Beklenmedik ve şaşırtan çok şey olmadı bazı sahneler dışında. Klasik Game of Thrones kalitesini de aldım diyebilirim. Diyaloglar olsun, inanılmaz teknik kalite olsun, hatta fan service i bile buna dahil ediyorum son 2 sezon sağolsun.
Bölüm ise final sezonu girişi olacak şekilde değil de tam bir normal sezon giriş bölümü şeklinde ilerledi. Tamam diyaloglar çok iyi (özellikle Tyrion yine güldürdü), karakterler arası etkileşimler çok iyi, tüm karakterlerin artık sona geldiğimiz için bir arada yer alması da normal. Ama burası final sezonu kardeşim bu olaya ne gerek var, bu sahneye ne gerek var diyeceğim durumlar oldu... (Evet evet bunun adı fan service ve evet siz o sahneleri biliyorsunuz). Hatta 54 dakikanın en az 20 dakikası diyebilirim bu kısma.
Bran'in tüm tepkileri çok yerinde, her şeyi görüyor adam ve diyor ki bunlara ayıracak zamanımız yok işimize bakalım be kardeşim come ooon. Aslında tam olarak benim kafamın içinden geçenler bunlar. Biraz ciddileşecek olursam Jaime sahnesi bir yana Bran tüm hikayeye büyük etkisi olacak bir karakter. Benim şuan en merak ettiğim ve ilgimi çeken karakter. Night King'le aralarında çok ilginç şeyler olmasını bekliyorum ve o olası sahneleri çok merak ediyorum.
Jon'un ilk bölümden gerçeği öğrenmesi dizi adına cesur hamle. Sam'in durumu da güzel işlendi. Devamı da olayın ilgi çekiciliğini arttırıyor. Jon her ne kadar ona muhtaç olsa da artık Dany'e karşı böyle toz pembe bakmayacaktır. Ve bu durum finale bile etki edecektir. Sam'in Jon'la ilişkisini düşününce ona olan etkisi az olmayacaktır bu durumda. Tabi şuan Dany ile akraba olduklarını da öğrendi, asıl ona tepkisi ne olacak, o da ilginç sahneler doğuracaktır. O kısım baya önemli, kesinlikle güzel ilerlemeli...
Cercei Jaime'nin ona ihaneti sonrası özgür kaldı ve bencillikte çığır açıyor. Euron'la sahneleri ve muhabetler güzeldi bu arada. Bakalım Cercei'nin sonu ne olacak, bence ölenler arasında olur. Kuzey'e gitmeyeceği bariz gibi dursa da bir sürpriz de çıkabilir, belli olmaz.
8/10
Bu benzerliği anlamamak için diziye 8x1 den izlemeye başlamak lazım))
Bu benzerliği anlamamak için diziye 8x1 den izlemeye başlamak lazım))
Dile kolay son sezonun üzerinden 2 sene geçmiş, ilk sezonları izlediğimizde de dolar 2 TL’nin altındaydı, hafıza iyice zayıfladı bizde. Cidden baş karakterler dışında çoğu yan karakterin adını bile unuttum, hikayeleri genel olarak kafamda ama isimleri uçtu. mesela 8x1’de 3 kadınla birlikte çıplak bir iş toplantısı yaparken toplantısının yaşlı ihtiyar tarafından yarıda bölündüğü adamın adını da unuttum. İskoçlara benzeyen mavi gözlü turunç saçlı yabani herifin adını da keza. Hatta 2 metre boyundaki bodyguard sarışın ablamızın adı da uçtu. Ve daha nicesi.. Bu kadar uzun uzun yazmaya üşenmiyorum ama Google’dan tek tek isimlerine bakmaya evet üşeniyorum.
Geldik en güzel kısma sayın Gs'li dostum Bölümü izleyip yorum yapmama sıkıntısı yine baş gösterdi @MasacRE
Ednan bey ejderha olmuş