Görüntülü bile aramiştirsin
Görüntülü bile aramiştirsin
Hhaha buda plan yanı @Harunnn60 a oyunumuzGörüntülü bile aramiştirsinKamerayı bilgisayara tutuyorsundur
beni göm onlara karşi hogatham diyordur
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 65639
Kütük dostlarımızdan @dreamy aramızdan ayrılmış sanırım.@MasacRE beyin liderliğinde Kütük Yönetim Kurulu toplanıp bu konu hakkında bir açıklama yapacak.
![]()
Ayy kendisi gibi çok ciddi yapmış @SherlockUfak bir kusurum olmuş mazur görün büyüğüme saygılıyımdır her zaman. Sherlock’un yarattığı fotoğraf da boşa gitmesin.
@Çiğdem ’e karşı tavrımı değiştiremem o konuda bir esneklik istiyorum kurallarda![]()
İyi yapılmışAyy kendisi gibi çok ciddi yapmış @SherlockO komikliğe getiremedim gitti
![]()
Burada amaç sizi gerçekten kütük etmek değil bir espirisi olacak ciddiyetten uzak sadece şamata olacak![]()
Sizi yaptım yeni kardeşleriniz hayırlı olsun @MasacRE @Maskeli Fedai@dreamy benim ajanım olarak orada dursun
![]()
![]()
@serhatt @Harunnn60 @Forumdash @MEnes @Yiğitt @sokak sanati @xemrexxx @xBUGRAx @ömer karataş @turkuazz
![]()
Senden kütük olmaz merak etme hediyeci başı cıngılın bile varHaklısın aslında![]()
Bu iyidiSenden kütük olmaz merak etme hediyeci başı cıngılın bile var![]()
![]()
![]()
Çok sinir bozucu olmuşllarAyy kendisi gibi çok ciddi yapmış @SherlockO komikliğe getiremedim gitti
Burada amaç sizi gerçekten kütük etmek değil bir espirisi olacak ciddiyetten uzak sadece şamata olacak
Sizi yaptım yeni kardeşleriniz hayırlı olsun @MasacRE @Maskeli Fedai@dreamy benim ajanım olarak orada dursun ?A
@serhatt @Harunnn60 @Forumdash @MEnes @Yiğitt @sokak sanati @xemrexxx @xBUGRAx @ömer karataş @turkuazz
![]()
Hhaha çok cicili bicililer benceÇok sinir bozucu olmuşllar![]()